Jump to content
POLITISTI.ro

Topul salariilor incasate de cei mai influenti politisti ai Romaniei!


Bogdanash

Recommended Posts

www.econtext.ro/dosar--2/analiza/atentie-politia-romana-topul-salariilor-incasate-de-cei-mai-influenti-politisti-ai-romaniei-top-national.html

ATENTIE, POLITIA ROMANA! Topul salariilor incasate de cei mai influenti politisti ai Romaniei! Top national

de Florin Zaharia - Octombrie 04, 2012 - 00:09

Protejarea legii necesita o rasplata pe masura.

Asa ar spune multe persoane, ca angajatii care se ocupa cu protejarea cetatenilor ar trebui sa primeasca retributii consistente, ca ar trebui sa aiba salarii cu mult peste media nationala, astfel incat sa-si indeplineasca atributiunile cu promptitudine si corectitudine.

Iar acest lucru se intampla in tara noastra la anumite nivele.

Un astfel de exemplu il reprezinta politistii romani. Si, mai precis, sefii lor.

Sefi

Econtext va arata ce salarii primesc sefii inspectoratelor de politie din Romania. Din fiecare judet al tarii. Datele au fost extrase din declaratiile acestora de avere. Este vorba despre salariul net.

Publicatia Econtext nu este la prima analiza in care arata ce lefuri primesc cei mai tari politisti din Romania.

Bani

In total, sunt 41 de politisti (sefii tuturor sectiilor judetene de politie). Din cei 41 de politisti sefi, lipsesc datele pentru patru, intrucat acestia nu si-au completat la timp declaratiile de avere. Din cei 37 de politisti-sefi ramasi, cel mai mare salariu il castiga Florin Lucian Guran, seful Politiei Bucuresti.

El incaseaza un salariu de 8.705 de lei pe luna. In topul precedent, prima pozitie era detinuta de Ion Stoica, seful Politiei din Valcea.

Acesta nu mai ocupa acum functia de sef de politie in Valcea, iar inlocuitorul lui, Ioan Lucian Muntean, se plaseaza departe de podium, pe locul 16.

Un lucru uluitor: media salariala la nivelul politistilor sefi este mai ridicata in acest an fata de cea a fostilor sefi. In ciuda scaderilor salariale!

Sunt insa si politisti mai putin norocosi. Astfel, la polul opus in clasament se afla Ioan Liviu Taut, seful Politiei din Maramures. EL castiga doar 3.266 de lei pe luna.

676-Salarii%20politisti%20sefi.jpg

 • Downvote 7
Link to comment
 • Moderator

Care este rostul acestui topic?

Ai vrea ca un sef de inspectorat sa fie platit ca un muncitor necalificat sau ce? Decat sa ii invidiezi pe altii pentru cat castiga, mai bine ti-ai canaliza energia sa ajungi sa castigi si tu la fel, cred ca ar fi mai constructiv pentru tine.

 • Upvote 4
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Un articol penibil și populist, în care autorul își etalează viziunile comuniste.

Exact ca în perioada comunistă, unde toată lumea trebuia să fie egală, acum apare câte un ziarist retardat ce din lipsă de subiecte, caută pe net declarațiile de avere și face un așa zis top. După care mai pune și o poză cu niște polițiști de rând pe care o completează cu un titlu vag dar pompos. Și uite așa cetățeanul este indus în eroare și dezinformat, pentru că puțini sunt cei ce au răbdarea să citească și să facă o analiză a celor prezentate acolo. Majoritatea citesc titlul și privesc imaginea respectivă, după care rămân cu impresia că polițiștii au salarii mari sau în cel mai bun caz, că tot ce înseamnă șef prin poliția asta are un salariu exorbitant.

La fel cum se proceda cu ceva vreme în urmă și pe subiectul „vilele polițiștilor”, unde filmau două trei vile ale unor chestori și lumea rămânea cu imaginea că polițiștii au toți vile. Este exact aceeași rețetă penibilă.

În plus 41 de polițiști, șefi de inspectorate, nu reprezintă nici măcar 1% din numărul total al polițiștilor. Iar aceste viziuni comuniste și populiste ale acestor ziariști penibili arată cât sunt de disperați după audiență. Și cum bălăcărirea polițiștilor aduce rating și nimeni nu-l trage de mânecă ...

Link to comment

Ce rusine, sef de politie in maramures 3200 de ron...

Atata ia orice programator cu cativa ani de experienta. Si se mira jegurile de ce exista coruptie...

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Asteptam si un top al ziaristilor si grupurilor media care au luat bani de "reclama" de la institutii si companii de stat.

Parca Oltchim platea bani grei pentru publicitate grupului Intact.

 • Upvote 4
Link to comment

un simplu raspuns la intrebarea de sub topic ar fi fost mai mult decat decent ex; nu,da, dar asa se implanta cand toti suntem destepti dar nimeni nu face nimic ,a multumesc pt intelegere si va doresc sanatate,servici usor si fara incidente !

 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

El s-a străduit atât cât a putut, dar asta e tot ce a reușit. La fel ca și poza de la avatar ... probabil că omul a dorit să-și fotografieze altceva dar a ieșit numai ghiozdanul. :))

 • Upvote 1
Link to comment

Bogdanash, topicul tau nu contine nici o intrebare, este o simpla postare a unui articol scris de un "ziarist" care crede ca a reinventat roata! Asemenea informatii sunt publice, nu sunt ascunse... Iar m-ai lasat "in ceata"...am impresia ca ai o parere prea buna despre tine, ar trebui sa fi mai modest, dupa parerea mea!

Bogdanash, topicul tau nu contine nici o intrebare, este o simpla postare a unui articol scris de un "ziarist" care crede ca a reinventat roata! Asemenea informatii sunt publice, nu sunt ascunse... Iar m-ai lasat "in ceata"...am impresia ca ai o parere prea buna despre tine, ar trebui sa fi mai modest, dupa parerea mea!

Link to comment
 • Active member

Am auzit de acest .... site?... aceasta.... publicatie? .... de maare maaaare succes. Adica se si vede. Sa dai un search pe goagal si sa gasesti pe site ul politiei romane declaratiile de avere si sa ti se serveasca la botul calului denota spiritul de investigator al "jurnalistului" :wacko:

Pe langa faptul ca are menirea sa intoxice opinia publica prin felul in care sunt prezentate informatiile (daca ar avea macar 10 accesari acel site, in afara de ale noastre, ar putea) nici macar nu sunt informatii corecte. Nu are Taut doar 3000 de lei, in conditii in care este chestor si inspector sef. Poate si-a trecut doar salariul de baza, fara sporuri.

Edited by Ben
Link to comment

Daca o persoana are o parerea foarte buna despre ea, o imagine si o stima de sine ridicate, de ce trebuie sa si le modifice in sensul minimizarii si reducerii pana la cota la care alte persoane, care chiar fac aceste solicitari spre diminuare, cred ca se termina lipsa de modestie???

 • Downvote 3
Link to comment

Eduardpsih, te rog defineste-mi si mie ingamfarea. Presupun ca si pentru tine inseamna tot opusul modestiei...

Link to comment

Pe un forum, intr-un spatiu virtual rece, impersonal, poti fi cel mai modest om si in acelasi timp poti fi si cel mai ingamfat. Una e sa stai in fata monitorului si sa citesti gandurile expuse de cineva si sa dai rapid verdictul "este un ingamfat" si altceva sa stai cu aceeasi persoana de vorba fata in fata, sa o vezi, sa o simti, sa o asculti, sa-i urmaresti discursul, sa-i auzi vocea, sa ii raspunzi la subiectul discuta, sa te contrazici cu ea si sa argumentezi punctul de vedere, bla bla bla. Si daca nu este de acord cu tine, poate nu doreste ca gandurile si visele ei sa fie inserate cu ale tale tocmai pentru a evita cosmarurile, o poti sanctiona pentru asta? Nu cred, dar fiecare are dreptul la propria pozitie pe care si-o va apara in stil personal si caracteristic.

 • Downvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.