Jump to content
POLITISTI.ro

Rocada Kovesi-Morar

Postare recomandată

Publicat

Ce spuneti de aceasta numire a lui Morar, chiar cu titlu provizoriu, in functia de procuror general al Romaniei? La intrebarea daca isi depune candidatura pt.functia de procuror general, Morar a raspuns ca nu va participa la o farsa! Chiar nu mai sunt procurori in Romania, au ajuns Kovesi si Morar singurii procurori "fara de prihana"? Sa nu mai spunem ca d-na Codruta a primit "in dar" o functie calduta la Bruxelles, unde salariul este probabil platit de U.E. si unde poate sa-i "lumineze" si pe altii cu metodele ei de lupta impotriva coruptiei...

Publicat

Iubita sepepistului prezidential [prietenii stiu de ce] a primit de la guvernator cea mai inalta decoratie pentru '' ///merite deosebite///''' in promovarea noilor valori basiste..Numai ca valorile alea in alte tari te duc direct la paturi suprapuse si unguente pentru frecare.La noi vad ca doar MRU foloseste intens cremele astea desii nimeni nu se da la el [inca].

Publicat

Cu ce-i afecteaza pe politisti aceasta rocada? Sau ai deschis subiectul pentru a fi dezbatut la cafeaua de dimineata.

• Apreciez 1
  • Displace 6
  • Moderator
Publicat

Într-o oarecare măsură afectează și munca polițiștilor, dacă este să fim corecți. Pentru că în funcție de politica și prioritățile parchetului și munca polițiștilor este influențată. De exemplu după referendum, aceea mega-anchetă, făcută doar de ochii presei și pentru a da o impresie conform căreia frauda a fost masivă, deși acum toată treaba s-a stins și nu se mai aude nimic, a implicat un nr foarte mare de procurori, dar și un număr mult mai mare de polițiști, care au fost nevoiți să lase de-o parte dosarele în care lucrau, pentru acel circ mediatic instrumentat de parchet. Automat când parchetul răspunde comenzilor și face jocuri politice, sunt implicați și polițiștii fie că vor sau nu, tocmai pentru că lucrează sub directa supraveghere a procurorului. Greșesc?

• Apreciez 2
Publicat

Nu gresesti stimate Catalin, dar procentul politistilor angajati in astfel de anchete este nesemnificativ iar aceste anchete s-au realizat sau se efectueaza inca pentru fapte pe care nu le-au constatat ei. Propun sa nu mai dramatizam excesiv, altele sunt lucrurile care ne dor cu adevarat. Stima

• Apreciez 1
  • Displace 7
Publicat

Eduardpsih, tu nu traiesti in Romania? Consideri acest subiect, o barfa la cafeaua de dimineata? Am pretentii mult mai mari de la tine...chiar crezi ca totul a mers bine in Romania sub conducerea si indrumarea celor doi, in ceea ce priveste institutiile respective? Iti dau un singur exemplu care a afectat, dupa parerea mea politia, cel al vamesilor corupti! Eu din Bucuresti si altii din tara am fost cozile de topor ale DNA-ului! Nu cred ca e nevoie sa-ti aduc aminte cazul! Plus, ca actiunile sau inactiunile parchetului au repercursiuni asupra politiei. Nu cred ca am deschis pana acum vreun topic despre Prigoana si Bahmuteanca!

• Apreciez 2
Publicat

"...Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, l-a delegat pe şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, în funcţia de prim-adjunct al procurorului general, pentru şase luni.

Kovesi a declarat, luni, că a luat această decizie întrucât Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei instituţii, colaborează cu instituţiile europene, participând la evaluările în cadrul MCV, are experienţa necesară pentru a asigura măsurile de continuitate şi stabilitate în ce priveşte activitatea Ministerului Public."

Am preluat acest fragment dintr-un articol de pe site-ul Mediafax.ro.

Publicat

Eu tare sunt curios cine va fi numit procuror general, dar si seful DNA-ului! Cred ca implicit aceste 2 numiri ne vor afecta, intrucat vor impune anumite rigori, cerinte, in functie de culoarea politica(desi se presupune ca cei doi trebuie sa fie apolitici)!

• Membru
Publicat

Indiferent cine va fi numit, imi doresc sa aiba sange-n-instalatie si sa umple zdup-ul cu pesti mari si foarte mari.Restul e can-can.

Publicat

Si eu imi doresc sa "aiba sange-n instalatie", dupa cum bine ai spus...si imi mai doresc sa nu mai mearga pe comenzi de genul "Șo pe el!" implicand si politia pe de alta parte...remember ce au patit colegii de la Urmariti de la Capitala cu mandatul lui A.Nastase! La probleme de genul asta ma refeream, dar unii au considerat asta o barfa la cafea...

Publicat

Pana la urma si unul si celalalt candideaza, consimtind rocada! Morar, pt.functia de procuror general, iar Kovesi, pentru functia de procuror sef al D.N.A. !!!

Publicat

teo, doar la cafeaua de dimineata, te rog frumos, restul zilei fiind destinat rezolvarii problemelor cu adevarat importante.

• Displace 1
Publicat

Cafeaua, de obicei se bea dimineata, doar dependentii de cofeina, cum sunt si eu beau cafea pe tot parcursul zilei!

Totusi Eduardpsih, ma astept sa postezi cu privire la topic...

Publicat

Tot ce putem face noi sunt presupuneri si speculatii, chiar nu vad sensul unor dezbateri prelungite. Atentie la dependenta si la exces.

• Displace 2
Publicat

Eduardpsih, sectiunea se numeste "Discutii generale" si apoi care este rolul unui forum? Sau mai bine zis al acestui forum? Nu consider acest subiect unul lipsit de importanta, iar cu privire la faptul ca nu facem decat presupuneri, ce altceva poti sa faci?

Publicat

Seful DNA va fi TOV. Kovesi.Ponta e mai basist decat se crede.Dar are'' vrajeala'' buna.Mai vorbim..

Publicat

Crezi ca aceasta rocada va imbunatati activ si pozitiv economia tarii, va ridica cifrele indicatorilor macroeconomici, va aduce putere si stabilitate monedei nationale, va reduce inflatia, va scadea nivelul preturilor, va mari salariile functionarilor publici, implicit ale politistilor, va ridica nivelul de cultura, va intari sistemul de sanatate, va dinamiza agricultura, va ridica nivelul de trai, va prelungi anii de viata, etc etc? Este un forum, sectiunea este de discutii generale si nu cred ca ne va sanctiona cineva pentru ca incercam niste exercitii de imaginatie pe subiectul topicului.

• Displace 2
Publicat

Crezi ca aceasta rocada va imbunatati activ si pozitiv economia tarii, va ridica cifrele indicatorilor macroeconomici, va aduce putere si stabilitate monedei nationale, va reduce inflatia, va scadea nivelul preturilor, va mari salariile functionarilor publici, implicit ale politistilor, va ridica nivelul de cultura, va intari sistemul de sanatate, va dinamiza agricultura, va ridica nivelul de trai, va prelungi anii de viata, etc etc? Este un forum, sectiunea este de discutii generale si nu cred ca ne va sanctiona cineva pentru ca incercam niste exercitii de imaginatie pe subiectul topicului.

Daca aveam nevoie de bascalie, intram pe o retea de socializare....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.