Jump to content
POLITISTI.ro

Sanatate si Securitate in Munca (SSM)


acol

Recommended Posts

In urma citirii articolului "62,5 ani ! - Speranta de viata a politistilor romani" din revista "ProLex" care incepe cu fraza "Abordam acest subiect din dorinta de a face publica o situatie statistica ingrijoratoare asupra starii de sanatate a politistilor." mi-a venit ideea sa va intreb cum e cu SSM-ul(Sanatate si Securitate in Munca,adica Protectia Muncii) la Dvs.

Cine face instructajul la angajare si cel periodic,cine se ocupa de documentatia ceruta si de evaluarea riscurilor la locul de munca,cine va trimite la examene periodice la medicina muncii?Probabil ca exista un responsabil in domeniu ca si la noi, civilii.

Link to comment

Media aceasta apare intr-o analiza a DGMRU inca din anul 2003. Intre timp cred ca a mai scazut, nu stiu sa existe un studiu mai recent. Dar ce mai conteaza....

Link to comment

Initiaza si desfasoara un studiu privind calitatea vietii politistilor si iti vei da seama de multe aspecte caci, citind doar postarile dumitale, mi-am dat seama ca te intereseaza. Cu aprobarile necesare poti desfasura chestionarea chiar in interiorul sistemului.

Link to comment

Pentru cei care patruleaza pedestru, si nu numai pentru ei, numarul de ore care-l pot petrece afara in conditii extreme de temperatura, ger napraznic sau canicula, este limitat la 8. Peste acest numar sunt ore suplimentare, sub acest numar este vorba de patologie medicala individuala.

Link to comment

Si pentru inceput iti recomand sa folosesti chestionarul SF-36, versiunea in limba romana, care respecta criteriile de validitate si fidelitate impuse unui chestionar la nivelul populatiei generale. Spor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.