Jump to content
POLITISTI.ro

Câini comunitari


mihai770

Recommended Posts

  • Member

Am o problemă, în afara faptului că de azi nu mai am bani pe card...

În fața blocului am o seră/grădină mare care aparține de armata sau cel puțin așa cred pentru că e păzită de câte un băiat îmbrăcat în militar; pe clădiri sau pe garduri sau la intrare nu e nici un semn sau afiș care să ateste asta.

Problema este că în această curte sunt niște câini care fac scandal mai ales noaptea și mă deranjează...de la un timp mă exasperează. Mai rău, pot ieși din curte și latră la fiecare mașină care trece.

Ce am făcut? Am dat un mail direct la MAPN să-mi comunice dacă este grădina lor și sa facă ceva cu câinii. Nici un răspuns.

Am sunat gardienii comunitari și mi-au comunicat că „nu se ocupă ei” și să sun la Poliție(!).

Într-un sfârșit am sunat la noi, unde mi-a răspuns o doamnă care mi-a spus că „nu ne ocupăm noi de câini, probabil că știți asta”(eu având număr de IPA). WTF?? Zic bine, atunci un vecin care stă la curte deranjează liniștea bla bla...nu am avut cu cine să mă înțeleg.

Ce să mai fac? Să mă apuc de scris? Unde?

Link to comment

Din cate stiu primaria trebuie sa se ocupe de cainii comunitari. La mine in oras daca reclami la primarie ca exista caini agresivi pe strada trimit politia comunitara impreuna cu angajatii unei fundatii pentru protectia animalelor si ii captureaza (daca este nevoie politistul comunitar are si o pusca cu tranchilizant). Dar problema este ca nu prea au loc sai tina pe toti si asa ca pe cei care considera ca nu sunt foarte agresivi ii elibereaza dupa ce ii sterilizeaza si ii vaccineaza.

Edited by maf150
Link to comment
  • Member

In loc sa umble in combinezoane negre inscriptionate POLITIA comunitara si sa poarte cagule pe fata, ''politistii comunitari'' ar trebui sa rezolve problema cainilor comunitari

Link to comment
  • Moderator

Georgeedi, lasa-i nene sa poarte cagule...poate se sperie cainii de ei...naughty.gif chiar ma gandeam acum, sa vezi ca pe 7 octombrie ne vor pazi comunitarii...:))

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.