Skip to content

Act sexual cu minor/santaj cu amenintari cu moartea

Featured Replies

varianta cu relatiile sexuale cu minor pica deoarece ai 17 ani si el n-are nici o calitate fata de tine

apoi viol nu vrei sa reclami

bodoganeala nu stiam ca este amenintare, iar in urma unor deductii personale (la fel ca cea cu briceagul) ai ajuns la concluzia ca te ameninta, dar inca mai stai de barfa cu el intr-un anturaj comun.... deci ori te simti amenintata, ori ba? vrei sa scapi de el ori nu?

si pana la urma tu vrei sa reclami ceva la politie sau vrei sa-l tii ocupat cu povestiri din viata ta aventuroasa pe acel politist, care sunt sigur ca are si treburi mai importante de rezolvat ? eu cred ca vrei sa faci valuri in grupul tau, sa fii si tu o "fata rea"

PS: poze ti-ai facut cand ai iesit din sediul de politie sa le pui pe feisbuc?

PPs: am scris inadins "feisbuc" pt a nu fi acuzat ca fac reclama

• 2 weeks later...
  • Replies 55
  • Views 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Observ cu ingrijorare ca in acest topic se cam da vina pe victima... Din perspectiva unei femei care a patit aproximativ acelasi lucru cam la aceeasi varsta (18), trebuie sa spun ca: - Da, este p

• Santaj cu amenintare.Pana sa ajung aici a trebuit sa incep cu inceputul si ce anume a dus la acest lucru.Mama a intervenit cu violul dar eram constienta ca nu se poate face nimic pentru ca oricum trec

• Sigur că da, te şi pricepi tu la astfel de anchete, ai făcut o grămadă la viaţa ta, astfel încât să-ţi dai cu părerea despre cât de bine şi-a făcut poliţistul ăla traba sau nu. Este? E uşor să găseş

• Author

varianta cu relatiile sexuale cu minor pica deoarece ai 17 ani si el n-are nici o calitate fata de tine

apoi viol nu vrei sa reclami

bodoganeala nu stiam ca este amenintare, iar in urma unor deductii personale (la fel ca cea cu briceagul) ai ajuns la concluzia ca te ameninta, dar inca mai stai de barfa cu el intr-un anturaj comun.... deci ori te simti amenintata, ori ba? vrei sa scapi de el ori nu?

si pana la urma tu vrei sa reclami ceva la politie sau vrei sa-l tii ocupat cu povestiri din viata ta aventuroasa pe acel politist, care sunt sigur ca are si treburi mai importante de rezolvat ? eu cred ca vrei sa faci valuri in grupul tau, sa fii si tu o "fata rea"

PS: poze ti-ai facut cand ai iesit din sediul de politie sa le pui pe feisbuc?

PPs: am scris inadins "feisbuc" pt a nu fi acuzat ca fac reclama

1.Nu reclam viol pentru ca sunt constienta de faptul ca, atata timp cat nu am martori si nu am fost in seara aia la politie, ci dupa o saptamana, degeaba mai reclam viol cu toate ca probe exista si acum dar domnu`politist nu m-a lasat sa vorbesc.N-a facut altceva decat sa ma faca panarama.

2.M-a sunat toata noaptea si m-a amenintat ca vine la poarta si imi sparge poarta si geamurile cu toporul.Fiind vecini, facea 1 minut pana la pparta mea, il cunosc de 10 ani de zile(de cand mi-l amintesc eu)si stiu cum face cand e beat si "liniat pe nas".II raspundeam pentru ca i-am inchis o data in nas si mi-a zis ca pleaca de acasa si vine spre mine;am iesit la poarta si l-am vazut undeva in fata casei lui stand pe loc.Era normal sa ma panichez(bunicii sunt batrani, unchiul e bolnav si varul meu nu se baga pentru ca risca mult).I-am tot raspuns si il lasam sa vorbeasca pana cand am auzit ca a intrat in casa si ca aparent s-a potolit.Atata timp cat am copilarit acolo cu totii si ne adunam toti seara(asta acum cativa ani)era normal sa stiu ca are briceagul la el daca il vedeam mereu"insotit"mereu de "tovarasul"sau.

3.Anturajul acela despre care vorbesti nu exista:copilaria a fost copilarie dar de cativa ani abia imi mi salut fostii vecini pe strada.Imi invatasem lectia demult, atat cu fetele cat si cu baietii.Rupsesem legatura o perioada lunga cu toata lumea si cand m-am intors nu mai vorbeam cine stie cu vecinii.Pentru ca nu-l bagam in seama si nu-i raspundeam avansurilor, tipu`a devenit agresiv.

4.Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu fac parte din niciun grup, sunt genul de persoana care nu prea se intelege cu lumea din jur.Nu sunt prea sociabila si imi vad de treaba mea.Nu mi-as distruge singura viitorul ca sa mint niste chestii la politie pentru ca nu am nevoie de implicari in anumite cazuri si alte cele.Am planurile mele pe care cu siguranta nu mi le-as manji cu niste minciuni.

5.Daca vreau sa fiu"fata rea"pot sa o fac prin alte metode,metode care sa nu afecteze pe nimeni, nu prin acuzatii mincinoase:| Cel putin, mie mi se pare ca un viol nu m-ar face o"fata rea"ci dimpotriva.:)

6.Jenant! Nu toate fetele de 17 ani sunt pitipoance care se pozeaza pana si intr-un wc public.Pe mine nu ma amuza faptul ca a trebuit sa "dorm"cateva ore la politie si nici nu ma face mai populara.

1.Nu reclam viol pentru ca sunt constienta de faptul ca, atata timp cat nu am martori si nu am fost in seara aia la politie, ci dupa o saptamana, degeaba mai reclam viol cu toate ca probe exista si acum dar domnu`politist nu m-a lasat sa vorbesc.N-a facut altceva decat sa ma faca panarama.

...

Mishhellee, ca sa inchidem discutia despre viol, nu contest ca s-ar fi putut intampla sau s-a intamplat, ci faptul ca tu insisti ca si dupa o saptamana erau probe! Fara o expertiza medico-legala care sa ateste faptul ca ai fost fortata sa intretii act sexual, indiferent de care(nu cred ca trebuie sa-ti detaliez), nici un anchetator nu poate sa sustina infractiunea de viol! Infractiunea asta nu o sustii cu martori, acestia intr-un caz de viol sunt complici...iar politistul care ti-a luat plangerea, ce voiai sa-ti faca, sa te mangaie, cand tu prin inactiunea ta(faptul ca nu te-ai prezentat la INML) poate ai lasat un infractor sa scape nepedepsit!

Faptul ca tu te-ai confesat pe acest forum, nu ti-a rezolvat problema(daca exista), cel mai bun sfat in situatia de fata nu exista, singurul tau ajutor in orice situatie de acest gen, este POLITIA, dar nu pe forum, ci la sectia de politie pe a carei raza de competenta locuiesti!!!

Si mai am un sfat pentru tine, ca de la un parinte catre copil, intoarce-te catre parintii tai, discuta cu ei, fa abstractie ca sunt ocupati, au probleme, s.a.m.d. sunt parintii tai si te vor sustine pana la capat, dar fii sincera cu ei, nu cauta sa le atragi atentia printr-un mod nepotrivit!

• Author

Mishhellee, ca sa inchidem discutia despre viol, nu contest ca s-ar fi putut intampla sau s-a intamplat, ci faptul ca tu insisti ca si dupa o saptamana erau probe! Fara o expertiza medico-legala care sa ateste faptul ca ai fost fortata sa intretii act sexual, indiferent de care(nu cred ca trebuie sa-ti detaliez), nici un anchetator nu poate sa sustina infractiunea de viol! Infractiunea asta nu o sustii cu martori, acestia intr-un caz de viol sunt complici...iar politistul care ti-a luat plangerea, ce voiai sa-ti faca, sa te mangaie, cand tu prin inactiunea ta(faptul ca nu te-ai prezentat la INML) poate ai lasat un infractor sa scape nepedepsit!

Faptul ca tu te-ai confesat pe acest forum, nu ti-a rezolvat problema(daca exista), cel mai bun sfat in situatia de fata nu exista, singurul tau ajutor in orice situatie de acest gen, este POLITIA, dar nu pe forum, ci la sectia de politie pe a carei raza de competenta locuiesti!!!

Si mai am un sfat pentru tine, ca de la un parinte catre copil, intoarce-te catre parintii tai, discuta cu ei, fa abstractie ca sunt ocupati, au probleme, s.a.m.d. sunt parintii tai si te vor sustine pana la capat, dar fii sincera cu ei, nu cauta sa le atragi atentia printr-un mod nepotrivit!

daca politistul isi facea treaba asa cum trebuia existau probe dar momentan ma doare mai rau ca politistu`m-a expediat repede, i-a spus mamei mele ca daca respectivu` pleaca din tara, cu atat mai bine pentru mine si ca nu l-a cautat decat dupa 3 saptamani, inainte cu o zi sa plece din tara.Baiatu` a plecat linistit, nu l-a intrebat nimeni nimic pentru ca nu era acasa.Asta ma doare mai rau.Daca vroia macar sa-i dea un avertisment sa inceteze cu amenintarile si cu restu`il cauta cat mai repede, mai ales ca stia de la mine si de la mama ca intentiona sa plece din tara curand.

Am apelat la forum pentru ca politistul a reactionat ciudat la anumite lucruri pe care le-am declarat verbal dar prin scris nu m-a lasat sa declar tot.Nelamurirea mea era legata de politist, nu era cazul sa se ajunga la 50 si ceva de posturi in care sa fiu facuta mincinoasa.

• Moderator
  • Popular Post

Sigur că da, te şi pricepi tu la astfel de anchete, ai făcut o grămadă la viaţa ta, astfel încât să-ţi dai cu părerea despre cât de bine şi-a făcut poliţistul ăla traba sau nu. Este?

E uşor să găseşti vinovaţi pentru faptele tale şi să pui etichete. Doar a devenit sport naţional! Toată lumea se pricepe în ţara asta să facă anchete ...

Păi drăguţ-o, ce probe să-ţi strângă poliţistul ăla, dacă tu ai stat liniştită şi nu te-ai dus la IML să obţii un certificat medico-legal care să ateste faptul că ai fost violată? Ba mai mult, nici măcar la poliţie nu te-ai dus imediat, ci abia după o săptămână sau când spui tu. Păi după atâta vreme, degeaba te-ai mai duce la IML, pentru că nu vei mai obţine niciun certificat medico-legal.

Dacă nu te-ai dus nicăieri să spui de unde vrei tu să aibă poliţistul ăla probe? El este vinovat că tu te-ai coborât în linişte în altă staţie pentru a merge într-un loc retras şi fără să te împortiveşti absolut deloc când pe lângă tine şi alte persoane ce îţi puteau sări în ajutor?

Cam ce doreai tu să facă acel poliţist? Să meargă şi să-l împuşte pe fostul tău amic, numai în baza povestioarei tale sau trăieşti cu impresia că poliţistul ăla poate băga la beci pe oricine şi oricum, numai în baza unei simple declaraţii a unei fete ce nu a reclamat imediat şi mai are nişte detalii ce ridică serioase semne de întrebare?

Aşa că mai uşor cu acuzaţiile la adresa poliţistului, pentru că nu el te-a violat şi nici el nu este cel care te-a ţinut în casă atâtea zile astfel încât să nu mai poţi obţine cea mai importantă probă într-un astfel de dosar. Înainte să cauţi vinovaţi, uită-te în propria ogradă, pentru că tu nu vezi pădurea din cauza copacilor. Înţelegi cum stă treaba?

daca politistul isi facea treaba asa cum trebuia existau probe ....

Mishhellee, pentru ca nu vrei sa intelegi, la INML, medicul de acolo , iti facea un control vaginal, iar daca constata ca ai fost fortata sa intretii relatii sexuale( la femeie, in momentul cand nu doreste consumarea relatiei respective, vaginul si in special vulva nu se lubrifiaza) atunci scria asta in certificatul de expertiza medico-legala si numai atunci putea fi vorba de viol! Nu politistul te controleaza, dar imi dau seama senzatia pe care a avut-o cand i-ai spus ca nu ai fost la institutia medico-legala si presupusul viol s-a consumat in urma cu 3 saptamani sau ma rog cat a fost!

Inceteaza sa mai dai vina pe altii pentru actiunile sau inactiunile tale, ori pentru problemele pe care le ai cu parintii!!!

Scuze pentru detaliere !

Edited by teolucian63

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.