Lucian Avram Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Comisarul şef Constantin Nicolescu, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj şi-a încordat muşchii şi şi-a recăpătat funcţia pierdută pe 25 august din cauza unui ordin al ministrului Vasile Blaga. Pe şustache, direct din concediu, Nicolescu a decis să e timpul să nu lase lucrurile în voia sorţii ci mai bine să-şi spele reputaţia atinsă de ordinul ministerial printr-un proces intentat chiar MAI. Astfel, cu bagajul de argumente la el, comisarul şef a dechis procedurile de recuperare a funcţiei în instanţă, lucru care s-a şi întâmplat recent, când, judecătorii Curţii de Apel Craiova au decis suspendarea ordinului ministrului Vasile Blaga, repunându-l în funcţia de comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj pe comisarul-şef Constantin Nicolescu. Sursa: Radical de Dolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Si cine raspunde pentru aceste abuzuri ale lui blaga ( demonstrate in instanta ) - supranumit si NASUL HOTILOR ? Aloooooo !!!! D-le basescu nu observati ? ori sunteti pastas cu acesta sau in tara asta face cine ce vrea . Edited September 23, 2010 by Eduard Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestkyky Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Basescu nu a observat nici cand s-au fraudat voturile la legea pensiilor, ce pretentie ai acum?! In tara asta hotii au dreptate, nu stiai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Stiam, bestkyky, cum sa nu stiu ca doar lucrez de 15 ani (politie) in tara asta de kk, dar vroiam sa trag un semnal de alarma in ceasul al 12-lea. Dar daca stau bine si ma gandesc la cum vede base (cu ochiul stramb) , e clar . :ner: Edited September 23, 2010 by Eduard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted September 23, 2010 Moderator Share Posted September 23, 2010 Stiti ce afirma aseara la "Nasul" Basescu? Ca intr-o familie, indiferent de lipsurile materiale, se poate trece peste orice neajuns daca exista dragoste...sa te hranesti tu cu dragoste, dictachiorule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 nu esti deloc romantic, cum te suporta nevasta/prietena? "make love not war" era mesajul subliminal al tovarasului prim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted September 23, 2010 Moderator Share Posted September 23, 2010 Ma suporta nevasta cum ma suporta...insa bancile nici de ale dracu nu vor sa ma suporte, indiferent cat de mult le-as declara eu dragostea mea...asa ca, Dictachiorule, normal ca iti arde de dragoste cand ai banu' ful in buzunar si o dai in romante cu nevasta-ta pe malul marii... eu nu am bani sa ajung pe malul marii, tu'ti soarele matii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Romantele i le canta altcuiva. Cu privire la Nicolescu ,s-a dovedit inca odata ca exista un Dumnezeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts