Jump to content
POLITISTI.ro

Produse ipa la liber pentru oricine (nu trebuie sa fi politist sau angajat mai)

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Produse ipa la liber pentru orice infractor (nu trebuie sa fii politist sau angajat MAI)

As dori sa va aduc la cunostinta o faza care ma scoate din sarite de ceva timp.

Sunt membru IPA (de drept) din 2009, si in ultima luna am aflat ca o persoana vinde pe siteurile okazii.ro, anunturi.ro , 4tunning.ro si mercador.ro orice accesoriu ipa doriti (cu serii diferite si "valide") oricarei persoane care liciteaza la ele , acesta are id-ul pe okazii.ro "iparomania2012" , "steroid" si "cumpar_vand_ cumpar" , si foloseste numarul de telefon 0740.518.603

Aveti atasate niste poze cu produsele care le vinde (rog sa nu ma intrebati de ce postez aici in loc sa fac sesizari la accesoriiprod.ro sau iparomania...credeti-ma ..am facut destule).

http://www.okazii.ro...azi--a118327191

http://piese-auto.an...l-11498682.html

post-6545-0-10353500-1348185799_thumb.jp

post-6545-0-99815700-1348185805_thumb.jp

post-6545-0-04420300-1348185812_thumb.jp

Modificat de valentinx
  • Moderator
Publicat

Din moment ce în această asociație care teoretic aparține polițiștilor au fost acceptati tot felul de impostori: jandarmi, comunitari, pompieri și orice persoane ce cotizează substanțial, ăsta e reversul medaliei. A devenit o asociație pentru toți "wanna be", unde polițiștii sunt pe cale de dispariție.

• Apreciez 1
Publicat

Maxu, simplu, o legitimatie IPA poate fi folosita la "maradona"...banuiesc ca nu trebuie sa-ti explic ce inseamna in jargon(sau argou) ce inseamna...

Publicat

ok...pompierii si comunitarii...sunt de acord ca n-au ce cauta...dar si jandarmii sunt impostori? :blink:

Cat despre ce merge facut cu ele...eu am calatorit mult prin Europa..si crede-ma...ai ce sa faci cu ele...cea de pabriz si legitimatia ipa cu insigna sunt respectate in afara,un politist cand te vede cu dinaia te considera coleg cu el...si poate fi problematic ca orice infractor o poate avea...sau cum a zis teolucian63...e super pentru maradona..o insigna ipa in forma de scut..si cu buletinul bagat in locul legitimatiei arata destul de credibil pentru cineva care n-are habar cum arata o legitimatie de politie.

Publicat (modificat)

bun, si atunci nu exista un regim special al acestor insemne? de exemplu, un politist isi poate vinde legitimatia si apoi sa o dea pierduta fara nici o explicatie?

probabil ca nu. si atunci cum pot fi comercializate asemenea legitimatii fara sa iasa lipsa la gestiune?

sau nu au regim special si nu sunt inregistrate cu serie si nr identificare undeva?

sau mai simplu: de ce nu s-a facut o plingere penala?

Modificat de maxu08
Publicat

maxu08 ...din pacate este o firma care le comercializeaza...si pot fi comandate in baza legitimatiei ipa (se trimite scan cu legitimatia fata-verso) si primesti acasa ce insigne doresti.

• Moderator
Publicat

Nici jandarii nu sunt polițiști, sunt jandari.

În altă oridine de idei, ca o ironie a sorții, impostorii au ajuns să se plângă de impostura din această asociație, asta după ce au invadat-o deși nu aveau ce să caute în ea.

Dragă valentinx, dacă tu te crezi atât de deștept, nu înseamnă că și ești. Ți s-a mai spus cu ceva vreme în urmă că impostura nu este apreciată deloc pe acest forum. Dacă asculți bancuri cu polițiști și ești atât de naiv încât să le crezi, este problema ta și doar demonstrează că stai mai rău în privința percepției realității. Nu ne insulta inteligența, ți s-a mai spus că pe aici nu merge cu vrăjeală ieftină și ai de a face cu polițiști adevărați nu impostori.

Dacă ai uitat îți poți reaminti despre prima ta incursiune pe acest forum, citind posturile de Unde te-ai înregistrat sub numele de Johnx cu care ai încercat să te dai că ești polițist, deși în realitate ești un comunitar. Iar după un mic exercițiu „polițienesc” al polițiștilor de pe acest forum, ți-ai dat arama pe față și ai recunoscut. Acesta este și motivul pentru care au fost șterse de acolo pozele acelea penibile cu care impresionezi fătucile pe hi5.

Așa că nu ne mai insulta inteligența!

La fel cum nici tu nu aveai ce căuta în asociația aia ce numai în țara asta a fost manelizată, murdărită și pătată, la fel și comerciantul ăla nu e moral și normal ce face ... dar asta e! Aceasta este consecința tolerării imposturii de către cei ce au pus mâna și au confiscat această asociație și au transformat-o într-un boutique și afacere.

Așa că voi impostorii ... spălați-vă pe cap cu ea!

Să purtați acele insigne alături de toți cocalarii, maneliștii și infractorii ... pentru că acestea sunt consecințele.

PS: Ai avut măcar bunul simț să citești regulile acestui forum?

Pe acest forum sunt acceptați și bineveniți NUMAI oamenii de onoare, nu prefăcuții și impostorii, de aceea cei ce folosesc conturi clonă nu mai sunt bineveniți aici.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Huuuoooooo!cocalarule!!!Ia viteza si vaneaza prin parcuri si pe strazi cateii care fac caca si ai caror stapani nu au matura si punga .Iar daca stapanii nu au obiectele precizate anterior,ofera-ti buzunarele daca vrei sa te faci folositor pt comunitate. :naughty:

Modificat de big j
  • Displace 1
Publicat

Se vede ca esti cocalocal! Daca insignele nu se fac decat la comanda si dupa ce se verifica calitatea de membru IPA(ca unii n-ar trebui sa fie, neavand calitatea de politisti, cum e si cazul tau), unde e ilegalitatea pe care o anuntai pompos in titlul topicului? Asta e, s-a manelizat aceasta asociatie, cum spunea un coleg!

Publicat

Adevărul este că aici duce fuga după bani a tot felul de asociații apărute ca ciupercile după ploaie. În fiecare zi inventează tot felul de stickere, insigne sau mai știu eu ce prostii pentru a le lipi toți maidanezii care se visează polițiști pe parbrizele la mașini și de pe urma cărora se îmbogățesc anumite persoane. Din punctul meu de vedere IPA și alte câteva sindicate care au primit locali ca membri ar trebui să se autodizolve chiar și numai pentru rușinea de a ne face ”colegi” cu acești paznici.

• Apreciez 2
Publicat

Eu am renuntat la IPA in a treia zi dupa ce un maidanez local ma anuntat bucuros ca si el este membru IPA (cu tot tacamul)....Inca asa de jos nu am ajuns ! Coleg cu maidanezii locali ?NIciodata !

...Ca sa nu uit ! In Timis inclusiv microbuzul Ipa este tinut in curtea comunitarilor (prietenia dintre seful Ipa si seful maidanezilor e veche ),microbuz cu care la sfarsitul saptamanii "unii " domni comisari sefi ,plus sefi,sefuleti ,scursuri etc locale binevoiesc sa-si faca cumparaturile la .....Szeget...

• Membru
Publicat

Daca sunt sindicate de politisti ce apara si comunitarii punandu-i in aceeasi oala cu politistii (pro lex), la ce te astepti la un ONG, o asociatie? Tocmai de aceea, niciodata, dar niciodata, nu ma voi inscrie in aceste 2 organizatii, sa le spunem.

• Apreciez 1
Publicat

Ce ironie a sortii...hotul sa strige hotii chiar pe un forum de politisti :)) Acest domn este foarte indignat de ce se intampla. Dar stiti de ce? Pentru ca dansului i s-a suspendat contul de pe Okazii din acelasi motiv: pentru comercializarea acestor tipuri de produse. Aveti mai jos 2 dintre anunturile domnului comunitar. Va rog sa observati userul din coltul din dreapta sus, cred ca va este familiar :)) Unde e dreptatea domnule aparator al internetului si al comertului online?

post-6563-0-06515300-1348424005_thumb.jp

post-6563-0-66569800-1348424014_thumb.jp

post-6563-0-35946300-1348424638_thumb.jp

• Apreciez 1
Publicat

Era ofuscat comunitarul pentru că îl scotea din sărite concurența. :doh: N-ai cu cine domne, niște comunitari !

• Moderator
Publicat

... Acest domn este foarte indignat de ce se intampla. Dar stiti de ce? Pentru ca dansului i s-a suspendat contul de pe Okazii din acelasi motiv: pentru comercializarea acestor tipuri de produse. ..

Felicitari pentru perspicacitate!

Dar, totusi.... sa iti faci cont pe forum, dintr-odata, numai ca sa demasti un impostor...

Hmmmm :hmmmt:

Sa fie si alte interese oare?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Oooo dar ce onoare pe noi, să ne viziteze cel mai „celebru” comunitar impostor de pe net.

Priviți aici dargi colegi câteva fotografii din colecția de poze ale acestui comunitar pe care le are pe făisbuci.

Vă rog să observați și că se pricepe la editarea foto, astfel încât a șters cu dibăcie cuvintele „comunitară” și „locală”

21810121468025520882354.jpg30373449867827014235215.jpg

21892221674592833558951.jpg21756121468085854209680.jpg

Modificat de Octavian
Publicat

Multumesc pentru apreciere. Astazi, in urma unei cautari intamplatoare am dat peste post-ul domnului comunitar, pe care il cunosc. Alte interese va asigur ca nu sunt. Si nu mi se pare un efort prea mare crearea unui cont pentru a demasca un impostor cum bine ati spus. Daca intereseaza pe cineva ii stiu si numele complet si cu ce se ocupa mai nou pe Okazii...

• Membru
Publicat (modificat)

Mai vreți?

După ce a fost mascat la poliție, a venit vremea să fie puțin și pe la rutieră :doh:

Piviți aici:

21560021468061520878746.jpg

Dar bineînțeles că „impostura” ca mascat a rămas cea mai preferată:

31780930213793646305486.jpg

21036621674607500224134.jpg

Și piesa de rezistență: :ner:

21682321468073854210840.jpg

Modificat de Octavian
  • Moderator
Publicat

Vă rog să observați și că se pricepe la editarea foto, astfel încât a șters cu dibăcie cuvintele „comunitară” și „locală”

Nu e nicio dibacie, astia nici nu-si mai scriu altceva pe uniforme decat POLITIA :doh:

Publicat (modificat)

Pentru ca vad ca identitatea i-a fost dezvaluita, sa aratam si care sunt afacerile domnului, mai nou, dupa ce concurenta acerba pe piata produselor IPA l-a doborat. Placute de inmatriculare cu litere distantate sau alte fonturi decat cele legale. Se observa genul de masini pe care sunt montate aceste placute. Sunt sigur ca v-ati lovit de astfel de manelisti in trafic. Politistul nostru vigilent este furnizorul BMW-urilor cu "font de germania" sau "litere distantate". Un lucru trebuie apreciat: este singurul de pe Okazii cu astfel de anunt. Dar, nu se stie pentru cat timp. La un moment dat, cand concurenta isi va face aparitia, sigur va posta indignat ca asa ceva nu este posibil :))

post-6563-0-96195100-1348427408_thumb.jp

Modificat de cetateanul

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.