Jump to content
POLITISTI.ro

ce ne ramane de facut?

raschi4u

Recommended Posts

tara e in criza? nu conteaza, noi o simtim, ca romani in primul rand. orice categorie sociala o duce rau nu doar politistii, dar nu am deschis topicul sa discutam despre medici (ei se descurca), ce facem noi? ne plangem sau gasim o modalitate de a schimba ceva?

Eu zic ca trebuie sa facem ceva, cu cat stam mai mult cu atat o sa fie mai greu.

Eu nu stiu ce tot asteapta lumea si nu ia pozitie.

Eu unul deja am inceput sa iau masuri legale urmand exemplul celor de la sectia 17.

Daca am toate cele necesare lucrez. Nu am banalul pix, cer. Nu primesc, nu pot sa lucrez.

Mai nou am citit un material super tare pe care il aplic si eu. Trebuie sa faci raport si sa ceri tot ce ai nevoie pentru buna desfasurare a activitatii de politie, inregistrezi raportul si astepti pana primesti banalul pix.

Cititi materialul daca va intereseaza AICI - Cainii care latra nu musca. .

Poate daca incepem sa ne cerem drepturile cu totii se schimba ceva.

Atata timp cat suntem lipsiti de curaj nu reusim sa facem nimic.

Edited by aTenTie

e corect. o hartie inregistrata valoreaza mai mult decat o cerere verbala. dar cetateanului care are nevoie de tine ii vei spune ca vrei drepturi?

apropo de articolul prezentat, stiati ca toti cei din directii si majoritatea sefilor au acea prima guvernamentala de 50%?

daca facem un calcul eliminarea acelor prime, salariile de merit si reducerea numarului de locuri scoase in unitatile de invatamant ar fi acoperit o mare parte din deficit, hai sa luam in calcul o reducere de max 10% si nu ar fi fost nevoie de disponibilizari

dar cine imparte .....

• Membru

Asa este acea prima guvernamentala s-a dat in 2009 si cei care au avut -o atunci, beneficiaza de ea si pe anul in curs. sunt unii carora la acea prima guvermamental li s-a adaugat si cea de merit...

• Moderator

Se refera la sporul de aparat central, aprox 25 % din salariul de baza, pe care il primeau cei care isi desfasurau activitatea in aparatele centrale ale MAI si IGPR.

Acest spor a disparut incepand cu luna august. Sursa: