Jump to content
POLITISTI.ro

Dreptul la viata al politistului


Eduard

Recommended Posts

  • Moderator

Nu te-ai prins inca de faptul ca suntem doar masa de sacrificiu? Ce daca moare un politai? Da-l dracu, ca pentru aia e platit...din pacate aceasta este mentalitatea care s-a incetatenit la noi in tara...dar va pun o simpla intrebare celor care carcotiti asa...daca acel "politai" ar fi fiul/fratele/sora/tatal/mama/unchiul/varul tau?.....

Link to comment
  • 2 weeks later...

Te simti singur si tradat de toti, unii colegi te apara, altii impreuna cu sefii indraznesc sa`ti spuna ca nu te`ai orientat sau ca fuga`i rusinoasa dar sanatoasa. RUSINE LOR! Nu iti ramane decat sa lupti singur cu procurorii si instanta de judecata, apararea ti`o faci tu pt ca intstitutia nu`ti ofera nici macar un avocat. Am simtit asta la 2 luni dupa ce am fost incadrat, unii colegi m`au blamat pentru ca am intervenit, doar cei care sunt adevarati politisti au inteles. Nu poti sa`ti intorci capul si sa te faci ca nu vezi ce se intampla, rusinea doare mai mult decat orice lovitura, dar mai ales tradarea celor care ar trebui sa te sustina.

post-1098-051050900 1285708711_thumb.jpg

post-1098-006429100 1285708885_thumb.jpg

Link to comment

Trebuie sa mai moara multi ,dragi colegi, iar noi platim acum pentru ca generatiile trecute au tacut.

Cati politisti la O.P. au veste antiglont?

Pentru ca atunci cand primul cetatean al tarii te improasca cu noroi la ce sa te astepti de la infractori.

Edited by Elvis
Link to comment

ne este garantat dreptul la viață! ! în opinia LOR să trăiești la limita subzistenței( cu exceptia dragilor noștrii șefi ), să trăiești cu capul plecat , să trăiești umilit de infractori de șefi și de LEGE în fiecare clipă ...asta înseamnă după părerea unora că avem dreptul la viață garantat .

cred că se înșeală indivizii ... pentru noi altceva înseamnă dreptul la viață garantat : salarizare decentă... ,protecție efectivă din partea legii , condiții NORMALE și decente de muncă , asigurarea de asistență medicală (reală nu pe hârtie) RESPECT și implicare din partea superiorilor ...

întrebare pentru cei de la OP și SPIR?

- la câte scandaluri de amploare ați participat și ați fost însoțiți de ”specialiștii” psihologi și cei de la prevenire din cadrul IPJ-urilor că de ,ei cunosc posologia maselor deci știu cum trebuie procedat în cazurile acestea ?

Link to comment
  • 1 year later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.