Jump to content
POLITISTI.ro

Dreptul la viata al politistului


Eduard
 Share

Recommended Posts

politistbatutmediafaxfo.jpg

662910politistinmormant.jpg

Adevarul este unul singur si nu poate fi interpretat. A face compromisuri intr-o chestiune, oricare ar fi ea, inseamna a denatura adevarul, a spune o minciuna. Refuzam sa mai acceptam compromisuri. Am obosit sa mai traim in minciuna, sau...mai bine zis...ne riscam viata daca mai toleram minciuna.

Cum altfel sa aplicam legea daca e nu ne apara? Procurorii refuza sa dea o incadrare corecta faptei, instantele de judecata privesc cu superficialitate infractiunea de ultraj, superiorii nostri invoca seculara - lipsa de orientare - sau depasirea competentelor. Nu acesta este adevarul ! In sufletul nostru gasim adevarul, in acele momente de inlemnire nefireasca cand te afli inconjurat de neoameni, fara posibilitatea de scapare .... Adevarul este in tacerea focului deschis pe care nu-l mai auzim, caci gandul nostru merge mai departe, la moarte, la cei ramasi in urma, la viata netraita....

Si toate acestea pentru ce ?! - NU, nu este un vis, nu este nici o secventa de film de actiune, este REALITATE, este o secventa dura a riscurilor la care ne expunem, o concretizare morbida a insuficientei legilor care ar trebui sa ne protejeze.

Cati dintre noi trebuie sa moara ca ceva sa se schimbe ?

De ce mereu asteptam sa se intample ceva ca sa facem o schimbare ?

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Nu te-ai prins inca de faptul ca suntem doar masa de sacrificiu? Ce daca moare un politai? Da-l dracu, ca pentru aia e platit...din pacate aceasta este mentalitatea care s-a incetatenit la noi in tara...dar va pun o simpla intrebare celor care carcotiti asa...daca acel "politai" ar fi fiul/fratele/sora/tatal/mama/unchiul/varul tau?.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Te simti singur si tradat de toti, unii colegi te apara, altii impreuna cu sefii indraznesc sa`ti spuna ca nu te`ai orientat sau ca fuga`i rusinoasa dar sanatoasa. RUSINE LOR! Nu iti ramane decat sa lupti singur cu procurorii si instanta de judecata, apararea ti`o faci tu pt ca intstitutia nu`ti ofera nici macar un avocat. Am simtit asta la 2 luni dupa ce am fost incadrat, unii colegi m`au blamat pentru ca am intervenit, doar cei care sunt adevarati politisti au inteles. Nu poti sa`ti intorci capul si sa te faci ca nu vezi ce se intampla, rusinea doare mai mult decat orice lovitura, dar mai ales tradarea celor care ar trebui sa te sustina.

post-1098-051050900 1285708711_thumb.jpg

post-1098-006429100 1285708885_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Trebuie sa mai moara multi ,dragi colegi, iar noi platim acum pentru ca generatiile trecute au tacut.

Cati politisti la O.P. au veste antiglont?

Pentru ca atunci cand primul cetatean al tarii te improasca cu noroi la ce sa te astepti de la infractori.

Edited by Elvis
Link to comment
Share on other sites

ne este garantat dreptul la viață! ! în opinia LOR să trăiești la limita subzistenței( cu exceptia dragilor noștrii șefi ), să trăiești cu capul plecat , să trăiești umilit de infractori de șefi și de LEGE în fiecare clipă ...asta înseamnă după părerea unora că avem dreptul la viață garantat .

cred că se înșeală indivizii ... pentru noi altceva înseamnă dreptul la viață garantat : salarizare decentă... ,protecție efectivă din partea legii , condiții NORMALE și decente de muncă , asigurarea de asistență medicală (reală nu pe hârtie) RESPECT și implicare din partea superiorilor ...

întrebare pentru cei de la OP și SPIR?

- la câte scandaluri de amploare ați participat și ați fost însoțiți de ”specialiștii” psihologi și cei de la prevenire din cadrul IPJ-urilor că de ,ei cunosc posologia maselor deci știu cum trebuie procedat în cazurile acestea ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.