Jump to content
POLITISTI.ro

Dreptul la viata al politistului

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Nu te-ai prins inca de faptul ca suntem doar masa de sacrificiu? Ce daca moare un politai? Da-l dracu, ca pentru aia e platit...din pacate aceasta este mentalitatea care s-a incetatenit la noi in tara...dar va pun o simpla intrebare celor care carcotiti asa...daca acel "politai" ar fi fiul/fratele/sora/tatal/mama/unchiul/varul tau?.....

Publicat

nu te lasa edy dute si la procurori daca uni nu te ajuta.fa ce poti si o sa cistigi iti garantez ca ai dreptate

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Te simti singur si tradat de toti, unii colegi te apara, altii impreuna cu sefii indraznesc sa`ti spuna ca nu te`ai orientat sau ca fuga`i rusinoasa dar sanatoasa. RUSINE LOR! Nu iti ramane decat sa lupti singur cu procurorii si instanta de judecata, apararea ti`o faci tu pt ca intstitutia nu`ti ofera nici macar un avocat. Am simtit asta la 2 luni dupa ce am fost incadrat, unii colegi m`au blamat pentru ca am intervenit, doar cei care sunt adevarati politisti au inteles. Nu poti sa`ti intorci capul si sa te faci ca nu vezi ce se intampla, rusinea doare mai mult decat orice lovitura, dar mai ales tradarea celor care ar trebui sa te sustina.

post-1098-051050900 1285708711_thumb.jpg

post-1098-006429100 1285708885_thumb.jpg

Publicat (modificat)

Trebuie sa mai moara multi ,dragi colegi, iar noi platim acum pentru ca generatiile trecute au tacut.

Cati politisti la O.P. au veste antiglont?

Pentru ca atunci cand primul cetatean al tarii te improasca cu noroi la ce sa te astepti de la infractori.

Modificat de Elvis
Publicat

ne este garantat dreptul la viață! ! în opinia LOR să trăiești la limita subzistenței( cu exceptia dragilor noștrii șefi ), să trăiești cu capul plecat , să trăiești umilit de infractori de șefi și de LEGE în fiecare clipă ...asta înseamnă după părerea unora că avem dreptul la viață garantat .

cred că se înșeală indivizii ... pentru noi altceva înseamnă dreptul la viață garantat : salarizare decentă... ,protecție efectivă din partea legii , condiții NORMALE și decente de muncă , asigurarea de asistență medicală (reală nu pe hârtie) RESPECT și implicare din partea superiorilor ...

întrebare pentru cei de la OP și SPIR?

- la câte scandaluri de amploare ați participat și ați fost însoțiți de ”specialiștii” psihologi și cei de la prevenire din cadrul IPJ-urilor că de ,ei cunosc posologia maselor deci știu cum trebuie procedat în cazurile acestea ?

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

suntem in pragul falimentului

Modificat de adyante
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

nimeni nu ne sustine, nu se vrea ca politistii sa aibe autoritate...................

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.