Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu as adauga aici ca persoanele care au nevoie de o expertiza sa nu mearga ca vineri inainte de ora 14 pentru ca nu mai gasesc nici un medic legist acolo

Publicat

Nu,inainte.Eu am fost acolo vineri in jur de 13,40 si batea vantul,in afara de o doamna asistenta nu mai era nimeni.

Publicat (modificat)

acol programul de lucru este între orele 08.00-16.00 de luni până vineri. Cu toate acestea programul este diferențiat pe ore de obicei astfel

• compartimenul registratură care oferă informatii, preluarea documentelor, preluarea probelor biologice, etc. 09.00-14.00
  • cabinetele medicale care se ocupă cu examinari persoane vatamate sau citate, expertiza medico-legala

11.00 -13.00
    • comisia de psihiatrie pentru minori care expertizează discernământul minorilor

09.00 -12.00

[*]comisie expertize majori solicitate de parchete sau poliție

09.00 - 12.00

După cum vezi nu aveai cum să găsești pe cineva după ora 13.00. :clip:

Modificat de Dan
Publicat (modificat)

Inseamna ca informatia pe care mi-a dat-o d-na asistenta a fost falsa.Mi-a spus sa ma grabesc sa fug dupa timbru de 1 leu dupa care mi-a spus sa ma grabesc ca gasesc acolo pe cineva doar pana la ora 14.Vazand marele vant ce batea in cabinet nu mi-a prea venit sa cred ca mai vine pe acolo cineva asa ca am insistat daca chiar mai are rost sa ma intorc la care mi-a spus ca e mai bine sa vin direct luni.Nu stiu daca are vreo importanta dar eu nu ma aflu in Bucuresti.Si inca ceva,d-na asistenta (daca o fi fost intr-adevar o asistenta) m-a intrebat o chestie care mi s-a parut ciudata si anume "se vede?"....Pai cum,adica,daca se vede?Se fac expertize medico-legale la organele interne si la vii?...

PS Multumesc de informatiile din topic,sunt foarte utile.

Modificat de acol
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna!

Poate nu este cel mai potrivit loc pentru aceasta intrebare dar merita incercat.

De curand tata a fost agresat de catre niste vecini, la care unul dintre ei l-a lovit cu un fier in zona capului. Bine inteles a venit politia si ne-au rugat sa mergem la sectie pe toti cei care am fost implicati. Ne-am prezentat si la politie dar doar dupa ce l-am dus pe tata la spital, am dat declarati si tot ce a fost nevoie, intre timp tata a fost trimis la tomograf deoarece medicii il suspectau de fractura de craniu. Din fericire sa sfarsit doar cu cateva zile de spitalizare dar cand s-a prezentat la medicul legist pentru certificat medico-legal ne-am trezit cu o surpriza. Doctorul i-a recunoscut toate leziunile insa la concluzii a scris ca sunt mult mai vechi de cat am declarat noi desi aveam acte doveditoare de la midicii de la spitalul unde a fost internat. Cum este posibil asa ceva? Si ce putem face in acest caz? ( Mentionez ca incidentul sa petrecut sambata iar lunea tata sa prezentat la medicul legist si de asemenea tata prezenta o umflatura foarte mare care se extindea pana spre maxilar)

• Moderator
Publicat

Puteţi să solicitaţi o nouă expertiză medico-legală, în cadrul unei comisii de expertiză.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.