Jump to content
POLITISTI.ro

Depistări cu ocazia efectuării controlului de frontieră


NewsBot

Recommended Posts

Salariile furate ale unor muncitori români din Grecia

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat, cu ocazia efectuării controlului de frontieră, o tânară din Bucureşti care a furat suma de 7.500 de euro de la un grup de muncitori români din Grecia.

În ziua de 6 septembrie a.c., ora 07.00, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, de un grup de cetăţeni români care au declarat că se află la muncă în Grecia, cu privire la faptul că o cetăţeană română le-a sustras o sumă importantă de bani. Conform sesizării, persoana urma să se întoarcă în România şi se deplasa cu un autoturism.

Au fost demarate măsurile specifice în astfel de cazuri, iar în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au identificat, la intrarea în ţară, autoturismul în care se afla cetăţeana română Georgeta A., în vârstă de 31 ani, domiciliată în Bucureşti.

Cu ocazia controlului amănunţit, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra persoanei în cauză suma de 6500 de euro.

În urma audierilor, femeia a recunoscut că a ridicat de la sediul unei firme din Grecia suma de 7500 de euro, bani care urmau să fie distribuiţi unor muncitori români care desfăşurau activităţi agricole în această ţară. Deşi a ajuns în apropierea punctului de lucru, femeia nu a mai distribuit banii şi s-a decis să se întoarcă cu ei în România.

În prezent, în baza plângerilor depuse de persoanele păgubite, persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, la finalizarea cercetărilor fiind prezentată procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Purtător de cuvânt - I.T.P.F. Giurgiu

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.