Jump to content
POLITISTI.ro

Boli interzise intrarii la Academia de politie


DeceneuTECUCI

Recommended Posts

Salutare tututror! Ma numesc Danceanu Laurentiu, am 19 ani si tocmai ce am absolvit liceul cu bacul luat.Acum sunt constient ca nu ma mai pot inscrie la academia de politie, insa, poate fi un avantaj deoarece am timp destul sa invat .Cum mereu exista un dar,am o intrebare sa va adresez pentru a fi sigur mai intai ca pot sa fiu admis ...De 4 ani "sufar" de o boala de piele, numita dermatita seboreica , care in anumite perioade din an devine destul de agresiva si pe multe zone ale fetei imi apar pete rosii .Am tot auzit ca nu sunt primite persoanele ce au alunite si m-am gandit ca poate aceste pete ar putea intra in aceeasi categorie.Daca stie cineva ceva legat de bolile interzise la academie , il rog sa imi spuna. Mi-ar fi folositor si un numar de telefon sau o adresa de mail a medicului sef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galati.

Edited by Cristi
Te rog sa scrii cu caractere normale, nu facem forumul sorcova.
Link to comment

Salut Laurentiu!Numai medicul de la inspectoratul județean poate spune cu certitudine.Mergi acolo si vezi.Si sa stii sunt "primite" si persoanele ce au alunite,acum depinde si de marimea,locul lor.

Link to comment

Elocom nu e pentru boala mea , si oricum, momentam urmez un tratament. Dar nu asta era ideea,sa-mi tratez eu boala, ca oricum ea e cronica, ci sa stiu daca pot fi primit sau daca cineva stie numarul medicului sef...

Edited by Catalin
Renunța la folosirea altui font.
Link to comment

Si eu am aceeasi boala si am fata curata de luni de zile. Elocom impiedica inflamatia sa apara.

Tu acum probabil incerci cu ce am incercat si eu, ceea ce are efect cateva luni, dar apoi se obisnuieste flora si nu mai merge. (nizoral)

Link to comment

Nizoral nu e bun, nu folosesc asa ceva, agraveaza boala.Mi-am cumparat un spray fiindca arunca acea pulbere destul de puternic incat sa ajunga cat mai departe in piele, spray numit dermaspray si pe urma ma dau pe fata cu un gel... Crema de care spui tu este pentru dermatita atopica, poate ca de aia ai, nu seboree.

Link to comment

Si in concluzie...niciun politist nu stie cum il pot contacta pe medicul sef al inspectoratului judetean de politie Galati , si niciun politist nu a trecut pe la medic inainte de a intra in Academie.

  • Downvote 3
Link to comment
  • Member

Cabinetul medicului de la IPJ Galati se afla in stanga biroului de unde se elibereaza cazierele judiciare.

Cum intri după barieră mergi în stânga mai exact. Dacă nu te descurci poți întreba acolo.

  • Upvote 2
Link to comment

Marinescu...de ce sa ma orientez catre altceva?Stii ceva legat de boala mea, e interzisa, sau ce?

da...boala ta e una foarte grava si nu vei intra niciodata intr-o unitate de invatamant a MAI...bafta la altceva..

  • Downvote 2
Link to comment

Marinescu și este valabil pentru toți ce au calitatea de polițiști. Încercați să răspundeți la obiect, (dacă aveți ceva util de spus ), fără miștocăreli și afirmații puerile de genul ”boala ta este foarte gravă”, etc. Aici suntem o comunitate de prieteni iar noi ca polițiști trebuie să fim un exemplu pentru ceilalți. Respectați pe cei de pe forum exact așa cum ați dori și voi să fiți respectați. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Deceneu ai primit informații mai mult decât utile de la colegii mei. Nu înțeleg ce dorești mai mult. Toți polițiștii au efectuat vizita medicală când au susținut examenul de admitere.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.