Jump to content
POLITISTI.ro

Accident pe trecerea de pietoni

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna seara!

Poate scapa basma curata un asemenea retardat, dat fiind faptul ca femeia era la vreo 30 de cm de trecere?

Edit: vad ca nu pot pune link-ul cu filmuletul intamplarii. Filmuletul este din Romania si scena s-a petrecut astazi, din cate imi dau seama. Poate ma indruma cineva cum sa-l pun, ca sa nu fie considerat spam. Este de pe un site care are ca obiect de activitate diverse intamplari din trafic, deci nu cred ca poate fi considerat reclama.

L.E.: gata!

Modificat de IonutIS
  • Moderator
Publicat

Inserează direct clipul în post. Folosește link-ul de pe website-ul unde este urcat clipul (youtube, etc).

• Moderator
Publicat

Depinde. În primul rând, trebuie ca victima să depună plângere, asta e o condiție esențială.

Publicat

N-am fost eu destul de explicit. Sa zicem cu toate cele sunt indeplinite. Distanta aia amarata in cm, dintre victima si marcaj, poate scapa nenorocitul de la volan de pedeapsa?

Sunt unii care zic ca da. Daca victima nu era efectiv pe marcaj, soferul poate scapa in instanta. Exista vreo marja pe langa trecerile de pietoni sau te poti lega de acei cm in instanta? Mi s-ar parea crunt de aberant.

Publicat

nu cunosc nici o marja, totul depinde de interpretarea instantei a cfl. sau de interpretarea avocatului, depinde.

• Moderator
Publicat

Mașina a stat pe loc. Femeia respectivă a trecut o dată cu grupul de pietoni, nu a alergat pe trecere ori pe lângă, pentru a putea spune că l-a surprins pe șofer și a apărut de nicăieri. În plus cel cu mașina avea și roșu la semafor.

Acum dacă femeia aia a călcat un pic lângă marcaj, a pus talpa un pic și în afara marcajului, după părerea mea, nu schimbă sau modifică cu nimic obligațiile conducătorului auto. Mie mi se pare vinovat fără doar și poate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.