Jump to content
POLITISTI.ro

Accident pe trecerea de pietoni


IonutIS

Recommended Posts

Buna seara!

Poate scapa basma curata un asemenea retardat, dat fiind faptul ca femeia era la vreo 30 de cm de trecere?

Edit: vad ca nu pot pune link-ul cu filmuletul intamplarii. Filmuletul este din Romania si scena s-a petrecut astazi, din cate imi dau seama. Poate ma indruma cineva cum sa-l pun, ca sa nu fie considerat spam. Este de pe un site care are ca obiect de activitate diverse intamplari din trafic, deci nu cred ca poate fi considerat reclama.

L.E.: gata!

Edited by IonutIS
Link to comment

N-am fost eu destul de explicit. Sa zicem cu toate cele sunt indeplinite. Distanta aia amarata in cm, dintre victima si marcaj, poate scapa nenorocitul de la volan de pedeapsa?

Sunt unii care zic ca da. Daca victima nu era efectiv pe marcaj, soferul poate scapa in instanta. Exista vreo marja pe langa trecerile de pietoni sau te poti lega de acei cm in instanta? Mi s-ar parea crunt de aberant.

Link to comment
  • Moderator

Mașina a stat pe loc. Femeia respectivă a trecut o dată cu grupul de pietoni, nu a alergat pe trecere ori pe lângă, pentru a putea spune că l-a surprins pe șofer și a apărut de nicăieri. În plus cel cu mașina avea și roșu la semafor.

Acum dacă femeia aia a călcat un pic lângă marcaj, a pus talpa un pic și în afara marcajului, după părerea mea, nu schimbă sau modifică cu nimic obligațiile conducătorului auto. Mie mi se pare vinovat fără doar și poate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.