Jump to content
POLITISTI.ro

Antena de schimb pt o staţie Motorola GP 340

Postare recomandată

Publicat

antenele alea mai scurte sun pt alte frecvente....laso asa ca merge si lipita . eu am folosito 5 ani... acum am mth800

daca te intereseza am o baterie de rezerva pt modelul tau. e cumparata de mine de la motorola ca mie nu imi ajungea o baterie pe zi la munca.

• Moderator
Publicat

Salut Vali și bine ai venit pe forum.

Nu cred că ai citit cu atenție tot ce am postat, dar am comandat antena, a venit și acum o folosesc fără nicio problemă, oamenii de la firma respectivă mi-au trimis exact ce-mi trebuia (frecvență și celelalte caracteristici). Sunt foarte mulțumit de cum funcționează stația cu noua antenă. De fapt, în este chiar stația mea, imediat după ce montasem noua antenă.

În privința bateriei, încă nu am probleme și sincer nici nu m-ar tenta, pentru că acest model de stație va fi înlocuit cât de curând. :)

• 1 lună mai târziu...
Publicat

cu tot respectul am si eu o intrebare:un handsfree pentru noile statii tetra de unde as putea cumpara,ca tot caut de cand ni le-au dat dar.....multumesc

• Moderator
Publicat

cauta pe ebay... sunt o groaza de magazine online din Hong Kong sau China care vand la preturi modice, calitatea e buna si ajung in 7-10 zile acasa. ai nevoie doar de un card bancar si putina rabdare.

Publicat (modificat)

cu tot respectul am si eu o intrebare:un handsfree pentru noile statii tetra de unde as putea cumpara,ca tot caut de cand ni le-au dat dar.....multumesc

In set trebuie sa ai si o casca ordinara cu microfon, asemanatoare cu head-set-urile de la mobile. Daca vrei altceva, citeste in unde am dat cateva preturi pentru accesoriile oferite de catre Radiomobil Romania.

Stima

Modificat de videosuzy
Publicat

in setul care l-am primit noi nu e nici un headset,ori desteptii astia de la noi au uitat sa le ia ori nu stiu.....mersi oricum pentru sfaturi.

respect

• Membru
Publicat

Oaileu, du-te peste ei tati...vezi ca in momentul in care ai primit statia, ai semnat si pentru rahatul ala de headset si nu vreau sa iti spun la cat e evaluat :naughty: Pe bune, lasand gluma la o parte, toate statiile mobile au avut in dotare chestia aia. Du-te peste aia ai tai la logistica.

Publicat (modificat)

Nu te agita le vei primi, si noi le-am primit cu intarziere, dupa vre-o saptamana, deci stai linistit o sa va cheme ei.

Modificat de Rusy
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

Unde as putea gasi antena pentru Motorola MTH800? Va rog! Este urgent!!!

post-1979-024467000 1305747461_thumb.jpg

Publicat (modificat)

Ai datele de contact in

In post se face referire la antena pentru portabilele analog, insa foloseste datele de contact pentru a afla ceea ce te intereseaza.

Bafta

Modificat de videosuzy
Publicat

Merci mult. Am incercat dar nu mai au pe stoc si nu se stie cand aduc sau daca aduc. Alte posibilitati?

Publicat (modificat)

Andrei, daca nu e chiar asa de urgent, radiomobil iti poate aduce antena in aprox.10 zile. Pretul acesteia este 18$ fara tva.

Am inteles de la dl. Valentin (Microworld) ca l-ai sunat dimineata si ti-a spus acelasi pret ca cei de la Radiomobil. In fond furnizorul este acelasi, motiv pentru care coincid atat pretul cat si timpul de aducere in tara.

O alta varianta ar fi eBay insa pretul cel mai mic (la noname) e de 11,9 lire sterline, fara celelalte cheltuieli, timpul de sosire in Romania fiind undeva intre 2 si 3 zile.

Stima

Modificat de videosuzy
Publicat

Multumesc foarte mult videosuzy pentru informatii. Pana la urma m-a contactat dl. Valentin de la Microworld si mi-a spus ca poate sa faca comanda, deoarece au avut inca vreo 2-3 solicitari de antene pentru terminalul portabil tetra in cursul zilei de azi, de la alti colegi din tara. Zicea ca ajunge in 2-3 saptamani. Multumesc inca odata pentru ajutor. :emo-yessir:

Publicat

De-aceea suntem aici, in ciuda celor ce considera ca statul pe acest forum e o pierdere de timp...

Stima colegi,

:emo-yessir:

• Apreciez 2
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Va salut! Am in dotare o statie Motorola GP 340 pe care nu o mai folosesc de cand am primit statia mobila MTH 800! Problema pe care o intampin este ca am trei acumulatori, doi originali de la Motorola si unul fabricat in Romania care are inscriptia Foton insa cand ii asez, pe rand, in talpa de incarcare ledul nu se aprinde. Acumulatorii sunt descarcati si nu stiu ce sa fac ca sa-i reincarc. Cand introduc talpa de incarcare in priza, ledul verde se aprinde scurt, insa nu se aprinde rosu sau galben cu acumulatorii introdusi. Am masurat acumulatorii pe rand unul singur are o tensiune de 7.06 V si cand il atasez la statie, aceasta se aprinde insa se opreste dupa ceva secunde, pentru care nu are curent suficient V-ati mai intalnit cu o astfel de problema? Daca avem printre noi un electronist si poate sa ma ajute, as fii foarte recunoscator! Cu stima! 

Publicat

Azi am fost cu toate componentele la un electronist. Se pare ca talpa de incarcare are arsa o componenta si in loc sa furnizeze pe cate 2 din 4 pini 8 V in total 16 V, furnizeaza doar 2,4 V respectiv 4,8 V. Dupa cate se pare, nu se gasesc componente electronice de pe placa de baza a incarcatorului  :( ! 

• Moderator
Publicat

Si pe ebay sau amazon nu gasesti doar încărcătorul? Te-ai uitat?

• Apreciez 1
Publicat

Am gasit Catalin. Pretul este cuprins intre 28 euro (Italia) si 65 euro (Germania), dar nu livreaza in Romania :(. Astept pana dupa sarbatori sa vad daca poate electronistul sa repare statia de incarcare.

Publicat

La multi ani tuturor! Multumesc CITADELA! Sony incarcatorul postat de tine nu se potriveste. La GP 340, talpa de incarcare are patru pini. In atasamentul postat de tine sunt 3. Multumesc pentru interes! 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.