Jump to content
POLITISTI.ro

Prima de instalare


butaru

Recommended Posts

Buna ziua, imi cer scuze de deranj , dar am o mare nelamurire... Nu fac parte din sistem, aceasta informatie o cer pentru sotul meu. A lucrat in MAI si a fost disponibilizat in urma restructurarii de anul trecut, mai exact iulie 2011. La data de 1 ianuarie 2011 a fost mutat in interesul serviciului primind banii de chirie dar nu si prima de instalare. Mai putea beneficia de acest drep? Din moment ce primea banii de chirie? Daca da , spuneti-mi va rog cui sa ma adresez. Va multumesc anticipat, va doresc mult succes in activitate!

Link to comment
  • Moderator

Da, trebuia să primească.

Ordonanta Guvernului 38 din 30 ianuarie 2003 publicata in Monitorul Oficial 65 din 2 februarie 2003

Art. 18. - (1) Politistii mutati sau transferati, în interes de serviciu, în unitati sau subunitati ale Ministerului de Interne, situate în alta localitate decat cea in care isi au domiciliul, individual sau impreuna cu unitatea ori subunitatea, au dreptul la:

a) indemnizatie de mutare egala cu salariul de baza cuvenit pentru functiile in care au fost numiti la noua unitate sau subunitate;

b) indemnizatie pentru fiecare membru de familie aflat în întretinere, egala cu o patrime din salariul de baza cuvenit în luna schimbarii domiciliului membrilor de familie.

Mai multe detalii găsesti aici: și trebuie să vă adresați unitații de poliție unde și-a desfășurat activitatea.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.