cristigrig1986 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 am o intrebare.in cazul in care dupa ce am lucrat la ordine publica in oras si m-am transferat la un post de politie trebuie sa fac un curs de schimbare a profilului.ma trimite serviciul de resurse umane la curs sau trebuie sa fac eu un raport catre ei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted September 11, 2010 Moderator Share Posted September 11, 2010 Nu cred ca e necesar in acest caz cursul pt schimbarea de profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted September 11, 2010 Moderator Share Posted September 11, 2010 Nu ai ce profil sa schimbi...eventual, trebuie sa obtii atestatul de politist judiciar, intrucat vei lucra cu dosare penale. Noi, cei de la posturi, suntem tot OP-isti de neam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestiuta Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Teoretic nu ar trebui făcut cursul, deoarece ai rămas pe acelaşi profil doar că la rural este ceva mai complex domeniul de activitate. oricum dacă va trebui să faci cursul cei de la resurse umane trebuie să te înştiinţeze. Eu am un coleg care a trecut de la OP Rural la Rutieră de vreun an şi jumătate şi încă n-a făcut nici un curs. Cică trebuie să-l facă dar nu sunt bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Nu trebuie sa faci niciun curs. Posturile de politie sunt tot la OP . Va trebui ca cei de la cadre sa solicite calitate de organ CP pentru ca vei intocmi acte procedurale, daca nu ai acesta calitate. Multa sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuta Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Daca tot suntem aici, daca se scot posturi la criminalistica trebuie neaparat sa ai diploma de tehnician criminalist din scoala ori se poate obtine si la scoala de perfectionare? S-au scos la scoala de agenti 25 de locuri la criminalistica insa nu am dorit sa particip pentru ca nu cred ca sunt facut pentru asa ceva. Chiar ieri l-am vazut pe unul in mall cu sange pe la baie, probabil s-a batut cu careva si cand am aruncat ochisorii prin chiuveta dar ma intereseaza mai mult informativ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristigrig1986 Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 Nu ai ce profil sa schimbi...eventual, trebuie sa obtii atestatul de politist judiciar, intrucat vei lucra cu dosare penale. Noi, cei de la posturi, suntem tot OP-isti de neam... atestatul de pol.jud.iciara este inca de anul trecut.m-am interesat la resurse umane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunelu Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Din lipsa acuta de fonduri s-au suspendat toate cursurile pt schimbare de profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Am si eu o intrebare referitoare la cursuri. Am inteles de la colegii de la proximitate ca in perioada urmatoare o sa fie trei serii de pregatire la scoala de la Slatina, pe linie de politie judiciara,pentru o perioada de doua saptamani. In aceste zile au fost pusi sa semneze un angajament, in care s-ar obliga ca timp de un an sa nu paraseasca sistemul si ca sunt de acord sa efectueze serviciul si la alta unitate, in interesul acesteia. In caz de nerespectare a angajamentului vor fi obligati sa achite contravaloarea cursurilor. Imi cer scuze ca nu cunosc toate datele, cam atat am aflat deocamdata. Stiti la ce se refera acel angajament si daca exista vreun ordin intern cu reglementari in domeniu? Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
username Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Nu stiu ordinul, dar e scris in respectivul angajament. Asa este, la fiecare curs de 2 saptamani, angajamentul tau fata de institutie de prelungeste cu 1 an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steluta Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 ordinul MIRA 665/2005 ANGAJAMENTELE SE FAC PENTRU CURSURI CU DURATA MAI MARE DE 8 ZILE ASA E DIN 2002. 665/2009 ordinul MIRA 665/2009 ANGAJAMENTELE SE FAC PENTRU CURSURI CU DURATA MAI MARE DE 8 ZILE ASA E DIN 2002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Multumesc mult, am gasit ordinul respectiv : http://www.cnpromania.ro/_doc/acte-normative/ordin-665.pdf - art.28 Edited April 1, 2011 by drAGO5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts