Jump to content
POLITISTI.ro

Contributia la Sanatate


maximo

Recommended Posts

De ce ni se mai opreste ? % din salariu pt. asigurarile de sanatate, cand nu beneficiem de tratament gratuit sau medicamente gratuite sau compensate?!

Daca, Doamne fereste, ajungi in spital, trebuie sa-ti aduci medicamentele de acasa si, dupa spusele unor colegi de-ai mei, medicii nu se uita la tine pana nu le dai ceva, chiar daca ei stiu ca esti politist...Este dare si luare de mita pe fata! ...dar nu am auzit de cazuri de condamnare a medicilor...

Voi ce solutii aveti? :emo-yessir:

Edited by maximo
Link to comment

zi-mi si mie un lucru normal care se petrece in tara asta..singura solutie este sa emigram dupa cum vedeam la stiri ca pleaca politistii la

spalatorii in anglia..si nu doar cu sanatatea e o problema..platesti la fondul de pensii o viata ca sa ajungi la batranete sa iti impoziteze

din nou amarata asta de suma..ce sa-i faci...e ca-n povesti sa ne ferim de omul ros si de cel span.. :doh:

Link to comment

Sistemul medical din aceasta structura nu l-am inteles niciodata . Mergi la consultatie , esti consultat dupa 2 ore ca este coada de pensionari la usa ( fiindca vin aiurea de programul lor ) si daca ai ceva esti trimis la spitalul militar sa rezolve aia situatia . Analize nu mai vorbesc , se fac la fel, cu toate ca am platit laboratoare care nu sunt incadrate cu personal care sa interpreteze rezultatele . Retetele cind sunt compensate , cind nu sunt , cind sunt calculate si platite dupa 6 luni, cind medicamentele se platesc integral .Sincer nu avem nevoie de centrele medicale din unitati care sunt ceva in plus si aiurea . Ar trebuii normative in care sa fie clara treaba statutului tau , sa mergi unde vrei in sistemul public si decontarea sa o faca ministerul . Asa treci prin zece maini platite aiurea ca sa rezolvi zero barat . Timp pierdut si nimic concret . :doh:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Acum mai nou, de când chiorul a reușit să inducă în conștiința publică că, vezi doamne, bugetarii sunt răul acestei societății, pentru că nu produc nimic :doh: și s-a ajuns la situația în care să-ți fie rușine că lucrezi la stat, întrucât această categorie e cea mai hulită și rău văzută, au apărut diverși „deștepți” care tot repetă și încearcă să convingă opinia publică, că medicii și cei din sistemul medical, nu sunt bugetari. :doh: Pentru că, vezi doamne ... nu sunt plătiți de la bugetul statului, ci de către casa de asigurări de sănătate.

Păi dacă e așa ... de ce nu intră ei, medicii din sistemul medical de stat, pe piața liberă, într-o concurență corectă cu clinicile și spitalele private?

Banii ce ne sunt opriți fiecăruia, să fie puși frumos într-un cont pe numele meu, iar în loc de carnet de sănătate, să primesc un card atașat la acel cont pe care să nu-l pot folosi decât în sistemul medical. Să vedem atunci dacă ar mai ajunge careva dintre cei ce cotizează prin spitalele sau clinicile acestor medici, care mai nou nu se consideră bugetari.

Dacă sunt așa de grozavi, de ce să nu intre într-o competiție dreaptă și corectă cu adevărații medici privați??

Link to comment

ca sa intru la medicul nostru, tre sa stau sa astept pe pensionari, care se trezesc dupamiaza sa vina pt retete gratuite...

in 10 ani de zile de contribuit la sanatate, nu am fost niciodata internat in spital ( multumesc lui Dumnezeu !), si nici nu am beneficiat de retete compensate...unde s-au dus banii mei pt care imi risc viata in fiecare zi?! :angry:

Link to comment
  • Moderator

Pe mine m-au rezolvat repede odata...m-au trimis la spitalul militar...mi-au zis doar atat...ce vrei, Pitesti sau Bucuresti? Ce mai era sa zic? Oricum, totusi Spitalul militar mi-a creat o impresie buna...cel din Pitesti...nu au vrut nimic si au fost foarte amabili, trei zile cat am stat pe la ei... poate exista si unele avantaje...ma rog.

Link to comment

Maximo esti un norocos .

La Dolj trebuie sa sti cu 5 zile inainte ca te imbolnaveti ........si sa iti faci programare ,altfel doamna doctor nu te consulta.

Ei ce zici, ce de bani ar face mama Omida aici. :emo-yessir:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.