Jump to content
POLITISTI.ro

Presedintele ne ia partea...

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Băsescu: "Trebuie să le dăm poliţiştilor mai multă putere"

9 Septembrie 2010

Preşedintele Traian Băsescu s-a referit, într-un interviu acordat Radio România Actualităţi, la necesitatea de a spori puterea de care dispun poliţiştii, în lupta cu clanurile mafiote, anunţă Mediafax.

"E bine să punem capăt acum activităţii acestor clanuri, în mod deosebit pe terorizarea comercianţilor, cărora le iau taxă de protecţie, pe traficul de carne vie, pe traficul de stupefiante. Statul român are capacitate să o facă, are forţa să o facă, dar trebuie protejaţi poliţiştii, ofiţerii de informaţii, procurorii în această bătălie. Timp de 20 de ani teama a fost de excese (...) dar, până a ne convinge că este dăunător să dăm mai multă putere, autoritate şi protecţie poliţistului, procurorului, haideţi să o dăm", a declarat şeful statului.

Băsescu a precizat concret că se referă la facilitarea dreptului de uz de armă a poliţiştilor. "Ofiţerul de poliţie are zece ezitări să se apere, stă şi îi ia şapca din cap cum aţi văzut la televizor şi mai dă de câte un avocat care îl ţine două ore în stradă cu un tupeu incredibil", a precizat Băsescu.

sursa: www.libertatea.ro

Ce parere aveti?

• Moderator
Publicat

NICIODATA! Dar totusi, fiind presat de opinia publica, s-ar putea totusi sa se materializeze unele lucruri. Si din pacate, trebuie sa recunoastem ca, daca vrea Baselu, se poate, daca nu vrea, nu se poate..ca traim in Romania.

Publicat

Speranta moare ultima!

Daca presedintele a spus, trebuie sa se si faca! :emo-yessir:

Publicat

ne ia partea?! ne-a luat-o deja, sper să ni-o mai dea și înapoi!...

Publicat

BASESCU: ba politistii astia prosti da multi, vor sa o puna de greva. Ia sa le arunc eu un zaharel............ :ner:

Publicat (modificat)

nimic nou. am trecut de vârful crizei... dar va urma o iarnă extrem de grea :ner: ... am citat din zisele aceleiași personalități... ia de la tata, ia de la mama, ia de la... :doh:

Modificat de Administrator
Quote Inutil. Foloseste butonul ADD REPLY
Publicat

de acord cu @elvis. vrajeala de politician - era greu sa convinga guvernul sa bage o OUG ptr a imbunatati aceste aspecte deficitare? este presedinte din 2004 asa ca a avut timp destul sa o faca.

• Membru
Publicat

fratilor, base nu e sanatos la dibla, e bolnav psihic, nu-l luati in seama! din 2004 si pana acum nu ne-a vazut?

Publicat

Asa este . Ciudatenia reiese din faptul ca , perioada in care ne-a uitat este destul de lunga . Apoi nu se vede nimic concret . Sunt numai vorbe goale . Daca intradevar gindea asa cum a precizat fiti fara grija ca, treaba se punea in aplicare in mare viteza . Dar nu este asa . Vorbe..vorbe..vorbe ! Din pacate ne-am cam saturat si pe buna dreptate . :hmmmt::angry:

Publicat

Base a zis sa ne dea mai multa  putere dar n-a zis sa ni se dea si banii inapoi ?

• Membru
Publicat

nu vom vedea nimic inapoi, atata timp cat se afla marinarul la carma tarii; a vazut ca se agita spiritele prin politie si ii este frica sa nu se sparga buba de aici, in rest minte cu nesimtire; nu suntem uniti, daca am fi cu siguranta ne-am recapata drepturile...spontane,spontane.....emo-yessir.gif

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.