Jump to content
POLITISTI.ro

Presedintele ne ia partea...


Cristi

Recommended Posts

  • Moderator

Băsescu: "Trebuie să le dăm poliţiştilor mai multă putere"

9 Septembrie 2010

Preşedintele Traian Băsescu s-a referit, într-un interviu acordat Radio România Actualităţi, la necesitatea de a spori puterea de care dispun poliţiştii, în lupta cu clanurile mafiote, anunţă Mediafax.

"E bine să punem capăt acum activităţii acestor clanuri, în mod deosebit pe terorizarea comercianţilor, cărora le iau taxă de protecţie, pe traficul de carne vie, pe traficul de stupefiante. Statul român are capacitate să o facă, are forţa să o facă, dar trebuie protejaţi poliţiştii, ofiţerii de informaţii, procurorii în această bătălie. Timp de 20 de ani teama a fost de excese (...) dar, până a ne convinge că este dăunător să dăm mai multă putere, autoritate şi protecţie poliţistului, procurorului, haideţi să o dăm", a declarat şeful statului.

Băsescu a precizat concret că se referă la facilitarea dreptului de uz de armă a poliţiştilor. "Ofiţerul de poliţie are zece ezitări să se apere, stă şi îi ia şapca din cap cum aţi văzut la televizor şi mai dă de câte un avocat care îl ţine două ore în stradă cu un tupeu incredibil", a precizat Băsescu.

sursa: www.libertatea.ro

Ce parere aveti?

Link to comment
  • Moderator

NICIODATA! Dar totusi, fiind presat de opinia publica, s-ar putea totusi sa se materializeze unele lucruri. Si din pacate, trebuie sa recunoastem ca, daca vrea Baselu, se poate, daca nu vrea, nu se poate..ca traim in Romania.

Link to comment

nimic nou. am trecut de vârful crizei... dar va urma o iarnă extrem de grea :ner: ... am citat din zisele aceleiași personalități... ia de la tata, ia de la mama, ia de la... :doh:

Edited by Administrator
Quote Inutil. Foloseste butonul ADD REPLY
Link to comment

de acord cu @elvis. vrajeala de politician - era greu sa convinga guvernul sa bage o OUG ptr a imbunatati aceste aspecte deficitare? este presedinte din 2004 asa ca a avut timp destul sa o faca.

Link to comment

Asa este . Ciudatenia reiese din faptul ca , perioada in care ne-a uitat este destul de lunga . Apoi nu se vede nimic concret . Sunt numai vorbe goale . Daca intradevar gindea asa cum a precizat fiti fara grija ca, treaba se punea in aplicare in mare viteza . Dar nu este asa . Vorbe..vorbe..vorbe ! Din pacate ne-am cam saturat si pe buna dreptate . :hmmmt::angry:

Link to comment
  • Member

nu vom vedea nimic inapoi, atata timp cat se afla marinarul la carma tarii; a vazut ca se agita spiritele prin politie si ii este frica sa nu se sparga buba de aici, in rest minte cu nesimtire; nu suntem uniti, daca am fi cu siguranta ne-am recapata drepturile...spontane,spontane.....emo-yessir.gif

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.