Jump to content
POLITISTI.ro

Valuta contrafacuta

RucsAndra

Recommended Posts

cine imi poate da si mie un sfat cu ce ar trebui sa fac in cazul cumpararii de valuta falsa....sa spun ca lucrez la un schimb valutar si am luat de la un anume client valuta falsa , am numele , prenumele si seria cu numarul de buletin ale inculpatului dar am mai avut colege care au facut sesizari la politie pe aceste date si se pare ca inculpatul inca se plimba liber si face in continuare noi "victime" ce as putea sa fac pentru a-mi recupera banii care mi-au fost retrasi din salar contravalrii valutei false cumparate si cum as putea sa fac sa il infund pe aceste nemernic nenorocit. tin sa mai precizez ca am fost la politie si am dat declaratii si avand datele inculpatului politia nu a facut nimic si cand am intrebat de ce nu se iau masuri avand toate datele si filmare vido cu inculpatul ; raspunsul politiei oarecum ne-a lasat fara cuvinte acesta fiind "sunt o exceptie" si nu am inteles exact ce....datele ....eu am inceput o culegere de informatii in paralel vazand ca acestia nu iau masur , domnul respectiv nu mai locuieste la adresa din buletin insa stiu oarecum zona unde locuieste ; precizez ca inca sunt in culegere de informatii dar poate imi dati un sfat cum imi e mai usor sa o fac. Va multumesc frumos si daca se poate astept un raspuns pe e-mail daca nu cer prea mult!!!

• Downvote 1

• Member

In primul rand inculpat e cel impotriva caruia s-a pus in miscare actiunea penala, pana atunci se numeste faptuitor, daca tot vrei sa folosesti termeni d-astia.

In al doinea rand nu politia ia masura arestarii.

Esti obligata sa sesizezi la Politie infractiunile de genul asta, nu e ceva optional. Tu fa-ti datoria si anunta Politia, pune la dispozitie ce probe ai si ai rabdare sa isi faca si Politia treaba.

Te poti constituii parte civila in dosar cand vor fi prinsi autorii si iti recuperezi dauna.

Situatia nu e asa simpla cum o vezi tu, in cazurile astea se lucreaza pentru anihilarea retelei, prinderea unui plasator e total ineficienta, asa ca nu mai acuza pe nimeni degeaba, incearca sa fii mai temperata.

Edited by bozo
  • Upvote 2

• Member

Sa-ti dea politistii sfaturi cum sa culegi informatii? Mai pe scurt vrei sa afli cum lucreaza un politist in astfel de cazuri?!

Ai deja numele, prenumele, seria cu numarul de buletin si mai stii si zona unde locuieste...ma intreb ce vrei mai mult de atat? Sa-l arestezi tu? :hmmmt:

Desi nu sunt politist, ceva e putred aici.

BGeorge, nu neaparat sa aiba ceva de ascuns, insa majoritatea oamenilor incearca de multe ori, din mai multe motive, sa-si depaseasca atributiile si indatoririle... Poate femeia incearca intradevar sa-si recupereze prejudiciul! RucsAndra din ce localitate esti?

RucsAndra, du-te la poliţie şi întreabă de lucrătorii de la Crimă Organizată. A lor e competenţa de cercetare a plasării de valută falsă. Dacă spui că mai există asemena plasări înseamnă că e un dosar deschis în care se strâng probe. Baftă!

• Upvote 1

RucsAndra, Minutzu ti-a dat un sfat bun si la obiect! Asculta-l si mergi unde ti-a indicat! Succes!!!

Bozo, cel mai bine merge direct la c.o. In felul asta se diminueaza birocratia.