Jump to content
POLITISTI.ro

restructurare scoala de dresaj,jandarmi si isu


policier

Recommended Posts

Dragi colegi eu sunt nou inscris in acest forum,dar sper sa pot fi de ajutor .La Sibiu,la Centrul Chinologic,sa inceput restructurarea prin desfintarea mai multor posturi in special de soferi si personal din structura de logistica.Soferilor li s-a oferit posibilitatea de a-si gasi un post in cadrul I.P.J. Sibiu,si din informatiile pe care le am se pare ca nu a ramas nimeni pe afara(din pacate la noi prin restructurare se intelege reducerea posturilor celor mici si nu a greilor ca director ,director adjunct,prim adjunct al directorului).Totodata se vehiculeaza ca Centrul de Dresaj se va trece din subordinea directa a I.G.P.R. in subordinea I.P.J.Sibiu(un lucru bun dupa parerea mea,i-ar mai scadea venitul directorului si adjunctiilor acestuia).

La jandarmi se pare ca sunt cele mai multe schimbari se vor scoate efectivele din structurile de paza,,dar cum intelege Blaga acest lucru in timpul programului institutiei se asigura protectia personalului institutiei,iar dupa se va iesi impreuna cu un alt jandarm sau un coleg de la I.P.J. si se va trece la mentinerea ordinii publice intru-un sector bine determinat ,acordand atentie si obiectivului avut in,,atentie'' si nu in paza(asa e in Romania se doreste sa se faca dintr-un curcan ciorba,friptura si peste prajit :emo-yessir::doh::emo-yessir: .Tot la jandarmi se va scoate paza sediului I.J.J. si se vor monta camere video(asta e un pas inainte),se vor desfiinta Gruparile mobile de jandarmi 8 la nr.si oamenii de acolo se vor repartiza inspectoratelor (asta daca mai e dispus cineva sa-si paraseasca judetul ca sa stea cu chirie redusa si ea cu25%,pt ca grupari nu sunt decat in CRAIOVA,TIMISOARA,CLUJ,TG.MURES,BRASOV,BACAU,CONSTANTA si PLOIESTI.(asta e un lucru tragic pt.ca nimeni nu se gandeste ca oamenii acestia au multi familii,au rate si nu sunt vinovati ca atunci cand s-au facut angajarile li s-a promis un serviciu stabil financiar si s-au angajat sa faca serviciu in orasul Gruparii respective),se vor desfiinta actualele servicii(personal,financiar,judiciar,comunicatii,etc.)insa cum intelege Blaga acest lucru crescand indicele de ierarhizare pt sefii de serviicii transformati in sefi de birouri de la 6.50 la 7.15 pe cand la talpasi(subofiteri) nu se gandeste nimeni-PACAT CA EI DUC GREUL PESTE TOT-.

La pompieri se anunta disponibilizari ale efectivelor asfel:cei incadrati ca si gradati profesionisti(fruntas,caporal,sergent)si cei angajati cu un contract pe o perioada determinata la care se adauga personal din structura de logistica care nu reusesc sa-si faca cartile si sa se mute pe locuri nedisponibilizabile.Se pare ca atunci cand s-au facut incadrarile la I.G.S.U. sefii structurilor au incadrat pana la refuz(ca doar spaga s-a luat la cap de subofiter si nu la subunitate -a se vedea cazurile de coruptie de la isu Dobrogea si altele care nu au ajuns in presa fiind musamalizate) .

Ce se aude de norma de ehipament redusa si ea cu 25%?Cand ne va fi virata si in cate transe ca cei de la MApN ne-ae luat-o cu mult inainte?

V-am salutat si sa traiti cum ati votat :emo-box: ................

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.