Jump to content
POLITISTI.ro

o parere privind referendumul...

ion25

Recommended Posts

buna seara domnilor!stiind ca ma aflu pe un forum cu oameni importanti din punct de vedere al zilei de maine(pt ca sunteti politisti)o sa fiu direct:eu sunt membru PD-L de aproximativ 3 ani si nu am avut decat beneficii....am vazut ca pe forum partidul meu nu este prea iubit si as vrea sa inteleg mai bine de ce,pt ca personal nu sunt de acord cu lovitura de stat data de niste domni parveniti si cred ca nici dumneavoastra nu sunteti pt ca este afectat binele cetatenilor.eu personal numa duc maine la vot si sper ca nici dumneavoastra.as vrea sa va intreb care este parerea dumneavoastra despre ce s-a intamplat in ultimele saptamani si daca da de ce.multumesc pt timpul acordat si sper sa nu fiu banat,vreau doar sa inteleg de ce partidul meu este asa de blamat pe acest forum...

• Downvote 22

inteleg ca nu va intereseaza,dar ca membru de partid eram interesat doar sa vad daca se va intampla ca la ultimele alegeri cand eu personal consider ca cu ajutorul MAI-ului am fost furati cu nerusinare la voturi :( oricum ma bucur daca e asa cum spuneti si sper ca nu se va repeta

• Downvote 23

ar trebui macar pe civili sa ii intereseze de acest subiect pt ca este vorba de o viata mai buna doar...stiu ca politistii sunt apolitici dar am scris mai sus care erau temerile mele

• Downvote 22
  • Moderator

ce le-a trecut prin minte postacilor... sa isi bage nasul si prin curtea disponibilizatilor si aruncatorilor de caschete :doh:

• Upvote 1

ok,vad ca nu sunt bagat in seama..as vrea sa stiu totusi cum imi dau seama daca intr-adevar vorbesc cu niste politisti sau este un forum la misto(asta inteleg din postarile rautacioase si seci)

• Downvote 19
  • Administrator

Daca doriti sa dezbateti subiecte politice va rog sa cautati alte site-uri.

Multumesc pentru intelegere.

Topic inchis!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.