unqony Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 buna ziua, din nou, am revenit cu o intrebare: fratele meu a detinut in urma cu cca. 6 ani un aro pe care l-a vandut unei persoane cu act de vanzare cumparare dar nu l-a radiat de la politie si acum nu mai stie nimic de aceasta masina, insa trebuie sa plateasca impozitul la financiar anual. ce poate face? Link to comment
Moderator Marius Posted July 28, 2012 Moderator Share Posted July 28, 2012 Din ce știu, dacă are contract de vânzare-cumpărare întocmit legal poate să o radieze de la financiar. Link to comment
bundesgrenzschutz Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Contractul de vz-cump ar fi trebuit sa fie insotit de fisa de inmatriculare cu care masina se scoate din evidenta Adm Fin de pe numele vanzatorului... Link to comment
unqony Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 ok , am inteles, cred ca mai are o copie de la contract. multumesc. Link to comment
Kayne Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 dupa cum a mentionat si bundesgrenzschutz ... iti trebuie si fisa de inmatriculare pe care sunt completate datele vehiculului, ale vanzatorului si ale cumparatorului... iar la circa financiara ar fi trebuit sa te prezinti in 30 zile de la instrainare ca sa o scoti de la tine de pe rol. cel mai bine ar fi sa intrebi la circa financiara ce poti face... Link to comment
acol Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Poti obtine o hotarare judecatoreasca de radiere. Link to comment
enceu2002 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 asa patesti cand faci treaba pe jumatate sau nu ai dorit sa o radiezi fiscal ca trebuia sa platesti amenzile sau taxele restante Link to comment
Recommended Posts