Jump to content
POLITISTI.ro

Drepturile pentru echipament aferente anului 2009

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Din cate se aude astazi 24.02.2010 ar trebui sa intre banii restanti pentru a doua si ultima tarnsa reprezentand drepturile pt echipament pe anul 2009.

La politia de frontiera au fost virate in conturi sumele respective inca de ieri.

Asa ca nu uitati sa verificati cardurile! :)

Publicat (modificat)

da la noi (la frontiera))sa-u bagat banii de luni !!!doamne ajuta!un lucru bun!am ajuns sa ne bucuram pentru ca ne primim drepturile noatre :blink: doamne ce am ajuns???:D

Modificat de gaby
  • Moderator
Publicat

Cu toate ca toata lumea spunea ca banii vor intra cel tarziu miercuri, abia astazi dupa pranz au intrat si la Dolj.

Publicat

CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI.

Vai de mama noastra, acum chiar s-a confirmat, suntem ultimele gaini din gostat.

Publicat

CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI.

Vai de mama noastra, acum chiar s-a confirmat, suntem ultimele gaini din gostat.

sper ca gaini vii... :D

Publicat

Ca tot vorbim de gaini.......am inteles ca unei gaini trebuie ca si crescator sa ii asiguri 7(sapte) metri patrati. Domnilor politisti care stati precum sardelele in uleiul din conserva prin asa numitele birouri , puteti face un calcul simplu ,nr de metri patrati ai rubensienelor ,somtuoaselor, nesimtitelor etc. chichinete impartit la nr. lucratorilor dintr-un birou. Hai ca m-am enervat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.