Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol Beretta 92 FS 9x19mm


dcrist

Recommended Posts

Anuntul este pentru o cunostinta, vinde Beretta 92 FS 9x19mm ca si nou, cu pretul de 2800 lei, arma se afla la Cluj cu posibilitate de a sosi in Bucuresti. Doritorii sa ma contacteze pe pm pentru ai pune in legatura cu vanzatorul.

Edited by Catalin
Link to comment
  • 11 months later...

Salut,

Sunt din Cluj, am autoriatia de procurare arma letala, ma intereseaza oarecum modelul. Nu e foarte potrivit pt. ceea ce imi trebuie dar, daca pretul ma convinge, poate poate..

Hai cu detalii legate de: magazii de rezerva, daca e uzat, cat e de vechi s.a.m.d.

Link to comment

asa am vrut sa iasa:

 

Salut,

Sunt din Cluj, am autorizatie de procurare arma letala, ma intereseaza oarecum modelul. Nu e foarte potrivit pt. ceea ce imi trebuie dar, daca pretul ma convinge, poate poate..

Hai cu detalii in privat legate de arma: ce model e(Brigadier, Elite, Standard, Centurion), magazii de rezerva, daca e uzat, cat e de vechi, unde se poate vedea, garantie daca mai are, s.a.m.d.

Link to comment

M-ai este disponibil, jucaria este ca si noua, trimite numarul tau de telefon pe pm si o sa te sune propietarul sa va intalniti, eventual la poligonul din Cluj  sa si tragi cu el.

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.