Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol Beretta 92 FS 9x19mm


Recommended Posts

Anuntul este pentru o cunostinta, vinde Beretta 92 FS 9x19mm ca si nou, cu pretul de 2800 lei, arma se afla la Cluj cu posibilitate de a sosi in Bucuresti. Doritorii sa ma contacteze pe pm pentru ai pune in legatura cu vanzatorul.

Edited by Catalin
Link to post
Share on other sites
 • 11 months later...
serghey24

Salut,

Sunt din Cluj, am autoriatia de procurare arma letala, ma intereseaza oarecum modelul. Nu e foarte potrivit pt. ceea ce imi trebuie dar, daca pretul ma convinge, poate poate..

Hai cu detalii legate de: magazii de rezerva, daca e uzat, cat e de vechi s.a.m.d.

Link to post
Share on other sites
serghey24

asa am vrut sa iasa:

 

Salut,

Sunt din Cluj, am autorizatie de procurare arma letala, ma intereseaza oarecum modelul. Nu e foarte potrivit pt. ceea ce imi trebuie dar, daca pretul ma convinge, poate poate..

Hai cu detalii in privat legate de arma: ce model e(Brigadier, Elite, Standard, Centurion), magazii de rezerva, daca e uzat, cat e de vechi, unde se poate vedea, garantie daca mai are, s.a.m.d.

Link to post
Share on other sites

M-ai este disponibil, jucaria este ca si noua, trimite numarul tau de telefon pe pm si o sa te sune propietarul sa va intalniti, eventual la poligonul din Cluj  sa si tragi cu el.

 • Upvote 2
 • Downvote 2
Link to post
Share on other sites
 • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • bolund
   By bolund
   Un coleg m-a rugat sa-i postez acest anunt. Se vand urmatoarele arme: 
   1. Clona AKM cu uluc si pat modificat pret 1500 lei destinatie colectie 
   2. Colt 45 ACP pret 1200 euro destinatie colectie 
   3. S&W 357 Magnum Club 30 "tunat" pret 2000 euro 
   4. Tiger Desert Eagle Gold cal. 50 AE pret 2500 euro 
   Mai multe informatii va poate da chiar proprietarul, Mihai tel. 07********
   O sa revin cu poze si cu Coltul
  • Marius
   By Marius
   Beretta PX4 Storm este un pistol semi-automat fabricat de Fabbrica d'Armi Pietro Beretta din Italia începând din 2004 – present. Px4 Storm este construit în jurul unui concept modular potrivit căruia arma să poată fi adaptată nevoilor şi modurilor de operare diferite, foloseşte un sistem de închidere geometric cu ţeavă rotativă revizuit şi îmbunătăţit de Beretta, iar mecanismul de declanşare şi siguranţă e asemănător cu Beretta 92. Corpul pistolului (frame) este conceput în baza unor tehnologii termoplastice moderne, folosind tehnopolimer consolidat din fibră de sticlă şi este prevăzut cu şină Picatinny pentru ataşarea de accesorii. Iniţial a fost disponibil în trei calibre - 9×19mm Parabellum, .40 S&W şi .45 ACP. Modularitatea, ergonomia și interschimbabilitatea părţilor fac din PX4 Storm să fie unul dintre cele mai potrivite pistoale pentru apărare personală şi printre armele ideale ale forţelor de ordine.
   Beretta Px4 Storm este fabricat în patru modele. Tipul F este cel mai frecvent şi cel vândut comercial pe piaţa civilă. Variantele G, C și D au apărut iniţial doar pentru instituţiile de aplicare a legii şi sunt mai puţin cunoscute, dar pot fi găsite pentru cupărare şi pe piaţa civilă/comercială.
   MODEL ACŢIONAREA TRĂGACIULUI SIGURANŢĂ EXTERNĂ DECOCKER BERETTA Px4 STORM - TIP F D.A./S.A. PREZENTĂ PREZENT BERETTA Px4 STORM - TIP G D.A./S.A. FĂRĂ PREZENT  BERETTA Px4 STORM - TIP C S.A. ONLY FĂRĂ FĂRĂ BERETTA Px4 STORM - TIP D D.A. ONLY FĂRĂ FĂRĂ Fiecare versiune a pistolului Beretta Px4 Storm oferă funcţii diferite. 
   Px4 Storm tip F - acţiune dublă / unică (double/single action). Pârghia pentru acţionare manuală a siguranţei exterioare este ambidextră, pe ambele părţi laterale ale manşonului şi are o funcţie dublă de decuplare/dezarmare a cocoşului şi de asigurare. Modul de funcţionare este similar cu cel al cunoscutului pistol mod. 74 - Carpaţi.
   Px4 Storm tip G - acţiune dublă / unică (double/single action). Pârghia pentru acţionare manuală a decocker-ului este ambidextră, pe ambele părţi laterale ale manşonului şi are unica funcție de decuplare/dezarmare a cocoşului cu revenirea acestuia în poziţia superioară pe manşon. Acest model funcţionează similar cu tip F, cu diferenţa cu nu mai există siguranţă manuală exterioară. Pârghia/butonul de acţionare manuală a decocker-ului, după acţionare revine automat în poziţia superioară.
   Versiunile F și G au acţionare dublă la executarea primului foc de armă (prima acţionare a trăgaciului în modul double action va duce spre înapoi cocoşul complet şi apoi îl va elibera pentru a lovi cuiul percutor) şi o acţionare unică/simplă - single action pentru următoarele focuri de armă trase (întrucât după primul foc, cocoşul va rămâne în poziția armată). Primul foc de armă poate fi tras binenţeles și în modul single action, dacă cocoşul este armat manual spre înapoi, înainte de a acţiona trăgaciul. Asta presupune ca anterior, trăgătorul să fi armat pistolul pentru a alimenta camera cartuşului (să introducă glonţ pe ţeavă), după care să fi folosit decocker-ul pentru a avea cocoşul dezarmat - în poziţia sigură superioară/lipit de manşon.
   Px4 Storm tip C - doar cu acţiune unică (single action only). Fără siguranţă manuală şi fără decoker (funcţia de decuplare/dezarmare a cocoşului). La acest model cocoşul are dimensiuni mai reduse şi nu poate fi acţionat manual. Acesta este armat doar prin acţionarea către înapoi a manşonului. Modul de funcţionare al armei este similar celor striker-fired, în sensul că trăgaciul nu acţionează niciun mecanism atât timp cât pistolul nu este armat. (asemănător cu modul de funcţionare al pistoalelor Glock). 
   Px4 Storm tip D - doar cu dublă acţiune (double action only). Fără siguranţă manuală şi fără decoker (funcţia de decuplare/dezarmare a cocoşului). La aces model cocoşul are dimensiuni mai reduse şi nu poate fi acţionat manual şi este armat doar prin acţionarea către înapoi a manşonului, iar după fiecare lovitură, revine în poziţia decuplată/dezarmată.
   Puterea de foc pentru modelul standard.
   Beretta Px4 Storm cal. 9mmx19 - încărcător standard cu 17 cartuşe;
   Beretta Px4 Storm cal. .40 S&W - ncărcător standard cu 14 cartuşe;
   Beretta Px4 Storm cal. .45 Auto - încărcător standard cu 9-10 cartuşe.
  • Motoboom
   By Motoboom
   Pentru cei pasionati, innebuniti sau cum vreti voi am o Honda de 600cmc din 1998 inmatriculata in Ro, ITP valabil, consumabile schimbate recent, km peste 32000, nu stiu cat de reali sunt, gume 90% ok, esapament final racing, buna pentru incepatori. Accept variante cu o Lada niva, Suziki Vitara sau Samurai, pretul 1800 epuroi, negociabil.
   Relatii la telefon : *******
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.