Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu inaltimea


dsxstyle

Recommended Posts

Am numit acest topic asa pentru a aduce in discutie urmatoarea situatie:

Iti cunosti inaltimea ca fiind de 1'73m ,o verifici acasa(cu metru de croitorie,ruleta,etc),o verifici si la un cabinet medical si ajungi la concluzia ca aceasta coincide cu cea stiuta de tine. Te prezinti la cabinetul medical IPJ si te trezesti ca ai doar 1'69,masurarea fiind facuta cu un taliometru.

Acum intrebarile:

1) Care este diferenta dintre masurarea conventionala(facuta la tocul usii sau la un perete) si cea cu un taliometru?

2)Daca ar fi vreo diferenta, sa fie chiar de 4cm?

3)Sa fie defect taliometru?

4)Am halucinatii?

Astept parerile voastre.

Multumesc :)

Link to comment

Mari probleme a pus inaltimea anul asta.Cunosc cateva persoane respinse pe criteriul asta,care nu se asteptau la asta.Trebuia sa verifici si tu cand te-a masurat pentru ca orice e posibil.Concurenta e foarte mare iar examenul medical a fost unul drastic.

Link to comment

La caninetul ipj nu admit sau resping, doar declara daca esti apt sau nu. Nu ma refer la examen ci la controlul efectuat la ipj pt eliberarea fisei medicale.De masurat m,am masurat si acum 2 minute si nu am scazut ,inca :)), tot 1,73 am.

Totusi este un lucru sa ai o problema anul acesta si alta este sa zboare visul pe langa tine pt toata viata.

Link to comment

Dacă erai puțin mai atent și citeai regulile forumului ai fi văzut că deja există și alte topicuri cu aceeași temă și cine știe poate te și lămureai. Eu zic că este important că problemele similare să le dezbatem pe un singur topic pentru a obține informații utile și pentru a nu se pierde.Link to comment

Si in 2010 cand am dat eu au fost multe cazuri in care au fost respinsi candidatii pentru inaltime, dar totusi am avut si colege in scoala care nu aveau 1,60 metri .

Link to comment

Am citit respectivele topicuri si nu m,am lamurit. Consider ca problema pe care am adus,o in discutie necesita un topic nou,poate cu alta denumire. Oricum sunt constient ca o sa primesc raspunsuri pe langa subiect si corectari gramaticale si toate cele,dar totusi am nevoie de parerile cuiva.

Link to comment

Style, n-ai ce sa primesti mai mult de atat (si vezi c-ai gresit ceva).

Problema ta suna foarte ambiguu. Instrumentul pe care-l folosesti tu si cel de la cabinetul ipj... folosesc in balamuc, aceeasi unitate de masura... respectiv, cm.

Nu stiu care e ideea. Inseamna ca nu te masori bine acasa... sau mai stiu eu unde. In general alea de la IPJ sunt cat se poate de exacte.

Exista totusi, diferente. Spre exemplu, intre centimetru(instrument) sau ruleta, deoarece, desi folosesc acelasi sistem de masura apar discordante pentru ca... pur si simplu apar.

Masuratoare la micron n-ai cum sa-ti faci...

Incearca sa te masori la acelasi gen de aparat cu care ai avut de-a face la IPJ, daca ai posibilitatea; daca nu, incearca cu cineva, care sa te ajute, tragandu-ti o linie perpendiculara cu crestetul capului tau(dar sa vada totusi bine), apoi masori, sau faci ce face rusul asta.

Incearca sa stai cu picioarele pe o suprafata tare, rigida... parchetul, spre exemplu.

Zi-mi ce-ti iese, apoi, din balamucul asta.

P.S: N-ai gresit nimic.

Edited by VladM
Link to comment

Exact asa am facut de zeci de ori pe parchet,gresie,beton cu diferite instrumente. Astazi am fost la medicul de familie, la un cabinet medical si la spital si 1,73. Pot sa spun ca au fost diferente de maxim juma de cm da in +.

Este prea mare diferenta de 4 cm, dupa mine.

Acum m,am masurat de 2 ori in diferite locuri, exact ca in video si a iesit 1,73

Edited by dsxstyle
Link to comment
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.