Jump to content
POLITISTI.ro

Dotarea PPC-urilor


maximo
 Share

Recommended Posts

La postul de politie unde lucrez, MAI ne-a dotat cu: calculator, statie fixa cu antena prin unde radio, panou pentru transmiterea de date, telefon fix...aaaa, si bicicleta tip MAI.

MAI a "uitat"sa ne doteze cu hartie, pixuri, imprimanta, plicuri, procese-verbale, coperti pentru dosare penale, dosare de penitenciar, indigo, auto, statii mobile, intranet

La voi cum e?

cu stima, :emo-yessir:

Edited by maximo
Link to comment
Share on other sites

maximo parerea mea este ca , trebuie sa faci raport detaliat referitor la dotarile primite si la lipsa de operativitate existenta ,datorata lipsei altor dotari absolut necesare , care sa interactioneze cu cele existente . Ai dai frumos un numar de inregistrare si al trimiti la esalonul superior .Si astepti . Nimeni nu te condamna daca ,nu iti iese ceva datorita slabei dotari dar , sigur te vor intreba daca ai adus la cunostiinta neajunsurile . Apoi si daca se gaseste vreunul sa acuze ceva , tu ai o acoperire . Te asigur ca nimeni nu te indeamna sa faci abuzuri pentru a acoperii ce nu asigura statul . Si trebuie sa perseverezi cu aceste hirtii . Apoi daca totusi gasesti vreunul tenace care vrea sa iti faca ceva , directia este instanta . Acolo o sa vezi ca domnii magistrati, nici nu stiu cine sunt personajele care au treaba cu tine si nu cunosc decit litera de lege care spune ceva .Dar daca perseverezi cred ca , din putinul care este tot primesti si tu ceva . Trebuie sa-ti dai silinta . ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.