Jump to content
POLITISTI.ro

Dotarea PPC-urilor


maximo

Recommended Posts

La postul de politie unde lucrez, MAI ne-a dotat cu: calculator, statie fixa cu antena prin unde radio, panou pentru transmiterea de date, telefon fix...aaaa, si bicicleta tip MAI.

MAI a "uitat"sa ne doteze cu hartie, pixuri, imprimanta, plicuri, procese-verbale, coperti pentru dosare penale, dosare de penitenciar, indigo, auto, statii mobile, intranet

La voi cum e?

cu stima, :emo-yessir:

Edited by maximo
Link to comment

maximo parerea mea este ca , trebuie sa faci raport detaliat referitor la dotarile primite si la lipsa de operativitate existenta ,datorata lipsei altor dotari absolut necesare , care sa interactioneze cu cele existente . Ai dai frumos un numar de inregistrare si al trimiti la esalonul superior .Si astepti . Nimeni nu te condamna daca ,nu iti iese ceva datorita slabei dotari dar , sigur te vor intreba daca ai adus la cunostiinta neajunsurile . Apoi si daca se gaseste vreunul sa acuze ceva , tu ai o acoperire . Te asigur ca nimeni nu te indeamna sa faci abuzuri pentru a acoperii ce nu asigura statul . Si trebuie sa perseverezi cu aceste hirtii . Apoi daca totusi gasesti vreunul tenace care vrea sa iti faca ceva , directia este instanta . Acolo o sa vezi ca domnii magistrati, nici nu stiu cine sunt personajele care au treaba cu tine si nu cunosc decit litera de lege care spune ceva .Dar daca perseverezi cred ca , din putinul care este tot primesti si tu ceva . Trebuie sa-ti dai silinta . ;)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.