Jump to content
POLITISTI.ro

Metodologie/regulament/conditii de folosire a dispozitivului antipneu?

Postare recomandată

Publicat

Buna dimineata!

Unde as putea gasi o metodologie/regulament/conditii de folosire a dispozitivului antipneu?

Va multumesc!

Publicat

Dispozitivele antipneu se folosesc in cazul opririi fortate a unui vehicul urmarit de politisti si care prin conduita de drum pune in pericol grav siguranta rutiera si blablabla...sau atunci cand conducatorul auto refuza sa coopereze cu politistul care l-a oprit in trafic si se inchide in masina(in situatia asta dispozitivul se foloseste pentru a preveni plecarea respectivului autovehicul).

Procedura o gasesti la orice coleg de la rutiera-privind oprirea vehiculelor in trafic(asta daca esti politist), daca insa esti cetatean si s-a folosit un astfel de dispozitiv impotriva ta, atunci :emo-yessir: .

Si totusi as vrea sa vad si eu odata in viata mea un astfel de dispozitiv si chiar sa-l folosesc, dar ceva imi spune ca el exista doar pe hartie :mellow: .

• Moderator
Publicat

colegii de la SIR trebuie sa aiba asa ceva in dotare...

• Apreciez 2
Publicat

Este.Si a fost folosit.Cand a fortat filtrul , posesorul de Passat plin cu tigari a devenit posesor de rabla plina cu tigari dupa ce si-a luat lantul cu cuie in roti si a pupat copacul...

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.