Jump to content
POLITISTI.ro

Cum e Justitia in Romania

Postare recomandată

Publicat

Deci cea ce va spun e ceva adevarat .. nu e o gluma si nu e nimik scos de la mine Ma numesc Ionut am plecat la parinti mei aflatii in Spania , am inceput scoala am inceuput munca la un restaurant , m-am facut mare pe la 20 am dat de carnet in Spania de toate categoriile am luat carnet m-am bagat la o firma in Spania sa muncesc faceam international si am dat de o fata ne-am indragostit ea era din polinia este din polinia ac uma aici stau si dupa 2 anii am luat deciazia sa ma mut in Polonia alaturii de ea a fost greu nu stiam sa vorbesc pana la urma am gasit la cineva de munca am sunat si m-am dus la acel interviu, a fost ok omu era interesat ca eu sa muncesc pt el stiu sa vb vreo 5 limbii si a zis ca e ok .. dupa cateva zile m-a sunat ca vrea sa vb cu mine personal,a venit inpreuna cu 2 indivizi ca si ma intrebat daca stiu in Romania de unde sa iau cupru eu am zis ca stiu ca sunt Rematuri dar sa cumpar eu nu stiu nu ma-am ocupat personal de asa ceva .... am fost deacord sa mergem in tara sa cautam am cautat am gasit in constanta la un asa zis Marius am inceput munca incepuse sa cumpere acest polonez vreo 6 camioane pe saptamana si tot se certa cu Mine ca nu are marfa are bani si nu are marfa imi dadea vreo 2000 de euro pe luna stateam si traduceam din Romana In Engleza caci Poloneza Nu o stiam apoi am discutat cu acest Marius din Constanta ca are nevoie polonezul de marfa si acesta a zis ok hai ca stiu de unde , n-ea dus in Sintesti la un asa zis Radu Dragan nu aveam de unde sa il cunosc acest Marius il cunostea foarte bine am muncit 2 anii toate bune si frumoase , sotia era insarcinata in 7 lunii am facut nunta polonezul care avea numele de Robert imi era nas de cununie apoi am aflat ca baiatul pe care il avea sotia era foarte bonlav partea stanga a inimii nu o avea sa nascut am facut niste operatiii dupa 3 lunii in 7 martie anu trecut murit apoi ...ma sunat acest NAS al meu care mia distrus viata sa ma duc in romania sa mai cumpar eu abea atunci m-am prins care era jmecheria ... in romania nu mai era TVA la Niefieroase cumparam la 5 euro kg si polonezul vinde in polonia cu 5 euro plus 23 % TVA decii vreo 4 mil euro si-a facut ....in acesti anii eu mai nimik.. in fine am plecat in tara la acest tigan suparat dupa decesul baiatului... am ajuns acolo am chemat camionul la incarcat un camion din Maramures aveam o fata care o sunam mereu si imi dadea anumite camioane sa incarc adika ea avea o firma de Logistica si avea mai multe firme de camioane care cauta incarcarii si tot asa o chema Leila eeste din Megedia pe langaa Constanta tot Marius nea facut legatura si am inceput sa incarc camionul si tiganul mia cerut sa fac plata in avans , eu am sunat in Polonia am spus cea ce vrea tiganul adika sa fac plata dar camionul era doar jumate incarcat normal noi incarcam camionul si apoi dadeam jumate din suma si restul de banii la cantar , Robert adika polonezul mi-a zis dai toti bani eu i-am dat doar 75.000 euro si i-am zis ca restul ii dau la cantar dupa ce terminam tiganu a inceput sa tipe ca am nevoie si nustiu ce eu iam zis ca nu pana la urma a zis ok mii dai la sfarsit .dupa ceva timp il trimete pe fiul sau Gogu sa schimbe banii cu soferul lor Ion caci ei nu au carnet si au un sofer personal dupa vreo 2 h il suna pe Radu fiul lui cel care sa dus sa schimbe banii eu eram langa am auzis vb in tiganeste ....tiganu a inceput sa tipe sa faca ca toate alea ....si ma ia sii imi zice hai cu mine eu merg pe o strada in bucurestii...si nimik ce sa fie masina care sau dus sa schimbe avea geamu spart pe partea stanga a soferului din spate si vezi Doamne le-au furat banii.....si mie nu imi mai da nici marfa nici bani deci marfa care era in camion mi-a descarcato si ma scos cu pistolul din curte am sunat la politi am cerut sa vina mascatii a venit cei de acolo din Jilava tiganu lea dat cate 2 mil si ma luat la goana ...am plecat dupa 2 zile m-am dus sa fac plangere ....de pe 10 iunie 2011 pana acum nu am reusit sa fac nimik nici macar nu mi-a raspuns la acea declaratie la politie din Jud Ilfof facuta nu am nici acum un raspuns doar stiu ca sa dus la el si ca i-au mituit pe acei de la politie acuma TOT CE AM SPUS PANA ACUM AM O INREGISTRARE PE CARE AM SI DATO LA POLITIE PRIN CARE TIGANU IMI SPUNE SA II BELESC [cenzurat] CA NU IMI MAI DA BANII SI AM FACTURII SI AVIZIEREEE VECHII DE LA EL PRIN CARE ARAT CA IL CUNOSC AM CUMPARAT MARFA ..Nasu meu a aflat de asta si na ma pus la plata pe mine a spus ca daca nu dau am de suferit ok .....sa revenim ... eu sunt din buzau la 1 saptamana dupa cele intamplate de nervii m-am pus in masina si am bauat ....eram cu niste prietenii STATEAM PE LOC NU MERGEAM langa noi era o Discoteca in fata era un Domn Politist care oprea dupa care a auzit zgomot si a venit la noi EU REPET NU MERGEAM STATEAM IN MASINA ERAM 4 PERSOANE IN MASINA . ok si mi-a cerut actele a vazut ca sunt baut mi-a pus fiola mia luat carnetul si ma chemat la masina sa ii dau 10 mil adika 1000 roni ca sa imi dea carnetul mai aveam in buzunar 1 mil adika 100 ronii si in masina bere Timisoreana i-am zis ca nam si el mia zis asta peste 3 luni il ai ...a doua zii m-am dus la un avocat a facut contestatie si mi-a dat carnetul inapoi acum in februarie am primit o scrisoare ca am pierdut carnetul caci am incercat sa il mituiesc pe acel politist si etc ce pot face daca cineva ...poate sa imi spuna in aceste 2 cazuri .....nu MINT TOT CE AM SPUS POT DOVEDII 100% acum muncesc ca sofer ..pe camion risc sa pierd tot iara ....mai pot conduce sau tre sa dau carnetul in tara ? daca nu il dau ce se intampla ?

• Moderator
Publicat

Trebuie să ai puțină răbdare ... pentru că vor veni și mascații să te salte, mai ales dacă avem în vedere că ai pus umărul și ai ajutat destul de consistent la prejudicierea statului român.

În privința permisului de conducere, dacă ești depistat conducând pe drumurile publice din România, ți se va întocmi un dosar penal, întrucât ți-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Apropo, ai scris cu ajutorul lui Google Translate în limba română sau la fel de bine te pricepi și la celelalte cinci limbi străine? Pentru că este foarte dificil de deslușit ce ai postat mai sus.

• Moderator
Publicat

Gogu l-a mierlit pe Gigi care il cunostea pe Cucu, tovarasul lui Gelu din Afumati...sau era invers? :naughty: :ner:

• Moderator
Publicat

Nu, nu ... Gelu l-a "scuipit" pă Robert polonezu' Nu?

Publicat

Pai sa vine as crede ca si tu faci parte din acei mascatii sau poate tu nu porti masca in fine da nu stiu sa scriu in romana la fel de bine ca tine , si cu luatul pe mine nu are de ce pt ca eu nu faceam nimik in tara se cumpara se dadeau acte Aviz de insotire a marfii Invoice si tot ce trebuie asa ca sa intru slabe sanse statu Roman nu a fost fraudat

Publicat (modificat)

ce bani invarte asta si mai stie si 5 limbi ''straine'' , spectaculos , :blink: de periculos :ner:

Modificat de bulibasha
Publicat

@jeyremy, tu faci misto de noi sau testezi un nou scenariu pentru telenovele???

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.