Jump to content

Revizuirea pensiilor la Casa de Pensii Sectoriala a M.A.I.


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Revizuirea pensiilor acordate beneficiarilor aflaţi în plată la Casa de Pensii Sectorială a M.A.I.

În temeiul art. 2 din OUG nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, pentru beneficiarii dreptului de pensie aflaţi în plată la Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. şi cărora la recalcularea/revizuirea pensiilor nu le-au fost valorificate prima de concediu de odihnă, premiul anual şi/sau sporul de fidelitate, acordate după data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu pentru perioada de activitate, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare sau în baza hotărârilor judecătoreşti definitive şi irevocabile, se va efectua revizuirea pensiilor la cererea pensionarilor, însoţită de adeverinţa doveditoare a veniturilor respective.

Pentru obţinerea adeverinţelor respective, pensionarii Ministerului Administraţiei şi Internelor se vor adresa unităţii de la care au încetat raporturile de serviciu sau de unde au fost trecuţi în rezervă.

Link to comment
Share on other sites

Dar unde sa se adreseze miile politisti [toti] iesiti la pensie in ultimele 8 luni care nu primesc decizi si nici pensie deoarece cei de la casa de pensii sustin ca nu au fonduri si nici angajati destui si de asta proceseaza doar un dosar pe zi..?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.