Jump to content
POLITISTI.ro

Informatii internationale


Maresciallo

Recommended Posts

Sunt pe cale de a devenii un carabinier in Italia, pentru a intra a face concursul de admitere trebuie sa ajung la un anumit punctaj printre care obtii 3 puncte pentru permisul de port arme. Acum intrebarea mea este: daca optin permisul de port arma in Romania acesta poate fi valabil in Italia?

Altra intrebare: un cetatean al altei tarii care are carnetul de conducere obtinut in alta tara tre sa respecte legea de nou conducator cu lamaia, avand carnetul de mai putin de 1 an?

Link to comment

In Romania iti poti lua ca si cetatean roman, permis de port arma pentru armele de vanatoare si pentru arme neletale de autoaparare, in Italia din ce stiu arme neletale cu bila de cauciuc sunt interzise si se obtine permis pentru arma scurta cu glont, permisul de port arma nu are regimul celui de circulatie iti permite sa te duci doar la vanatoare in alta tara pe baza de invitatie. Cred ca va trebui sa-ti rezolvi problemele in tara unde ai rezidenta(cetatenia) bafta!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.