Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot pune avatar?


Horia

Recommended Posts

Am inteles de pe alte site-uri ca "avatarul" este imaginea de dimensiuni mici ce este afisata sub numele utilizator de fiecare daca cand postezi.

Nu ma pricep prea bine si nu stiu sa folosesc prea bine platforma forumului, dar as vrea sa-mi explice cineva cum imi pot pune si eu "avatar".

Multumesc!

Link to comment
  • Moderator

Trebuie să mergi pe pagina de profil a contului tău de membru.

În continuare dacă duci cursorul deasupra fotografiei din stânga sus o să apară un buton negru ce îți permite să modifici imaginea.

După ce dai click pe buton o să apară un editor foto. Poți alege o fotografie din calculatorul tău sau una postata deja pe un site de hosting.

Pentru a alege o fotografie apasă butonul Browse iar dacă dorești să pui o imagine hostata pe un alt site, nu trebuie decât să introduci Direct link-ul în caseta corespunzătoare.

Nu trebuie omis faptul că imaginea pentru avatar nu trebuie să depasască anumite limite și formatul acceptat (gif, jpg, jpeg sau png.), ce sunt specificate in editorul foto.

Succes!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.