Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot pune avatar?

Postare recomandată

Publicat

Am inteles de pe alte site-uri ca "avatarul" este imaginea de dimensiuni mici ce este afisata sub numele utilizator de fiecare daca cand postezi.

Nu ma pricep prea bine si nu stiu sa folosesc prea bine platforma forumului, dar as vrea sa-mi explice cineva cum imi pot pune si eu "avatar".

Multumesc!

• Moderator
Publicat

Trebuie să mergi pe pagina de profil a contului tău de membru.

În continuare dacă duci cursorul deasupra fotografiei din stânga sus o să apară un buton negru ce îți permite să modifici imaginea.

După ce dai click pe buton o să apară un editor foto. Poți alege o fotografie din calculatorul tău sau una postata deja pe un site de hosting.

Pentru a alege o fotografie apasă butonul Browse iar dacă dorești să pui o imagine hostata pe un alt site, nu trebuie decât să introduci Direct link-ul în caseta corespunzătoare.

Nu trebuie omis faptul că imaginea pentru avatar nu trebuie să depasască anumite limite și formatul acceptat (gif, jpg, jpeg sau png.), ce sunt specificate in editorul foto.

Succes!

• 14 ani mai târziu...
  • Moderator
Publicat

@unu,

Contul tău de utilizator este "Musafir"- o fază provizorie, sau de început, până în momentul în care utilizatorul acumulează 25 de postări și este promovat automat la statutul de utilizator deplin.
În această primă etapă, utilizatorii aflați în etapa provizorie nu au acces și nu pot viziona conturile de utilizatori. După acumularea celor 25 de postări și promovarea la statutul de utilizator, vei putea să adaugi avatar contului tău. 

• Apreciez 2
Publicat

Înțeleg că e necesar să postez si abia după ce voi avea mai multe de 25 de postări voi avea cont de membru cu drepturi depline. Mulțumesc pentru clarificare!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.