Jump to content
POLITISTI.ro

Spor promotia 2009


Recommended Posts

Poftim ??????

Ce spui c-ai DORI sa afli ?

Sporul pe care nu-l primesti , dar il vrei inapoi ???

Aoleu, dar tu de unde ai picat ?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

gelluu încearcă să dai mai multe detalii, nu se înțelege mare lucru din postul tău.

La ce spor te referi?

Link to comment

promotia care a terminat in 2009 si a fost incadrata nu primeste un spor la salar, unii spun ca este cel de confidentialitate unii ca cel de conditii grele de munca si toxicitate, am inteles ca s-au facut ceva demersuri si in rest nu mai stiu nimic

 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

este vorba de sporul de confidentialitate, dupa cum spun cei de la financiar de la mine.mie mi s-a dat acest spor in primele 6 luni de militie, cand ma aflam in perioada de tutela, iar acum mi se retine 51 de lei de vreo 2 luni cica "regularizari drepturi banesti".se pare ca eu nu trebuia sa primesc acest spor in cele 6 luni si acum isi iau banii inapoi.

dintre toti colegii mei de promotie, cu care am vorbit, se pare ca doar la mine in judet s-a dat sporul asta in primele 6 luni si normal ca doar mie imi retin.

Dupa cele 6 luni sporurile primite nu au mai aparut pe fluturas ca inainte..adica prin iunie 2010 asa ca nu mai stiu exact ce primesc si ce nu..

sunt sigur ca este sporul de confidentialitate pentru ca cel de conditii grele si toxicitate apare pe fluturas..

 • Upvote 1
Link to comment

vorbeste la financiar pentru ca trebuie sa primesti, dar din cate stiu eu l-au introdus in salar si atunci nu-ti mai apare pe fluturas

Link to comment

Cei de la financiar au posibilitatea sa-ti arate pe calculator ce sporuri ai primit, chiar daca pe fluturas nu arata pentru ca sunt incluse in salariu?

Link to comment

Daca doriti sa aflati informatii despre sporul pentru confidentialitatea informatiilor clasificate, le gasiti in topicul din sectiunea Legislatie. Cititi cu atentie, sunt cativa colegi incadrati recent care au obtinut acest spor dupa ce au citit cele postate de noi acolo si au inteles ce trebuie sa faca.

 • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.