Jump to content
POLITISTI.ro

Smith & Wesson SD9


bgi

Recommended Posts

Prima mea arma: smith&wesson sd9 9mm. Multi zic ca e un upgrade la celebrul sw9ve sau sigma dar de fapt e ceva intre sigma si mp9.

Oricum, am tras vreo 200 de cartuse pana acum si nu am avut nici un fel de probleme.

post-2-0-93584300-1340656307_thumb.png

  • Upvote 4
Link to comment

mersi.Am dat pe el 1900ron, in pret a intrat o cutie de pastrare si un toc ascuns black hawk.

Am uitat sa precizez ca a fost luat second, dar doar cu 50 cartuse trase.

Link to comment

Felicitari!

Sa o folosesti conform legilor in vigoare.

Apropo de asta, vreau sa va redau un pasaj din cartea Hold-ul pe Champs-Elysees,unde protagonistul,politistul parizian Andre le Bars,in timp ce frecventa un curs pentru intructorii de tir din Politie, spune: "A avea o arma inseamna o cumplita raspundere.Cel care o detine capata putere de viata si de moarte,in functie de cum o foloseste.De-a lungul acestui stagiu nadajduiesc sa capat senzatia fizica de a ma obisnui cu arma,s-o stapanesc,s-o cunosc,pentru a ma convinge ca am dreptate sa-mi fie frica sa ma folosesc de ea."

Acelasi politist spune: " Singurul lucru pe care-l doresc este sa invat sa scot repede pistolul si sa ma incrunt cumplit pentru a inspaimanta un adversar belicos..cu alte cuvinte,vreau sa invat cum sa nu trag."

Link to comment
  • 2 weeks later...

Saptamana asta am fost iarasi la poligon si am avut o surpriza neplacuta. Am avut la dispozitie munitie s&b 115 gr si geco 124 gr, cu s&b trage punct ochit punct lovit, cu geco trage undeva la ora 2 pe cercul de 6. A mai avut cineva problema asta?

Link to comment
  • Active member

Probabil lotul de munitie are defecte. La mine cu orice fel de cartus trage in acelas loc.

Link to comment
  • 3 months later...

Rezolvasem inainte de Cupa dar am uitat sa postez. Dar am observat ca dupa vreo 100 cartuse tinde sa revina la pozitia defecta. Sa fie din cauza ca l-am uns cu balistol peste tot si din cauza socului se deplaseaza?

Link to comment

Pai din cate stiu, vectorul reculului se duce inspre spate si spre dreapta.Daca zici ca ai uns si catarea cu ballistol, probabil ca la fiecare smucitura a mansonului spre dreapta,cuiul catarii datorita inertiei,ramane o miime de secunda pe loc,fapt ce ar putea in timp sa duca la o usoara deplasare a catarii spre stanga....mai ales ca i s-a facilitat aceasta miscare prin ungerea catarii si a mansonului...

  • Upvote 1
Link to comment

Si la SD9 sunt recomandate pentru ungere aceleasi puncte, in plus producatorul, daca nu ma insel, recomanda curatarea cu apa si sapun, deci greseala e a mea ca l-am uns peste tot si cred ca are loc treaba pe care a descris-o arcan.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.