Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu declaratia de avere

Postare recomandată

Publicat (modificat)

dragi colegi am si eu nevoie de ajutorul vostru.

am 2 intrebari:

1. pot sa trimit declaratia de avere direct la ANI.

2. are dreptul cineva sa faca presiuni asupra declaratiei mele de avere, cu privire la continut? (daca da, cine o semneaza?)

Modificat de bjabdep
  • Moderator
Publicat

Ce fel de presiuni? Ești acuzat/șicanat că nu corespunde cu realitatea sau cum?

Din câte știu ai obligația să o depui la angajator, până la un termen, atât.

Publicat

din 2008 cand mi-au postat toate datele personale pe internet, nu mi-am mai completat cnp-ul si adresa. In acest an am fost sanctionata pentru refuz.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am fost deja sanctionata: citez:

pentru neglijenta manifestata indatoriilor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici sau

de la autoritatilor anume abilitate de lege.

Publicat

pai si cine s-a sesizat? la noi e sport national sa nu ne trecem adresa si canp - ul pe declaratia de avere?

Publicat (modificat)

cu tampitei de astia care postau datele cu caracter personal pe internet m-am certat si eu.

am vazut ca sunt tari de cap si le-am cerut, cf legii 677, sa nu le publice pe internet.

asa ca am fost singurul din tot inspectoratul care nu a avut datele la interval.

asta, si dupa ce le-am zis ca sunt pasibili de amenda de 50000 de lei daca nu o fac...

apoi le-am zis sa mai citeasca si ei altceva (pagina 22) decat dispozitiile de rahat primite de la inspectoratul general.

asa ca au anonimizat in totalitate datele cu caracter personal, si au sters declaratiile de avere mai vechi, in care apareau... :)

dar, de trecut in declaratie, trebuie trecute.

Modificat de castana
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

La noi am văzut că pe cei de la IPJ i-a dus mintea și au blurat cnp-ul și adresa.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.