Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu declaratia de avere

bjabdep

Recommended Posts

dragi colegi am si eu nevoie de ajutorul vostru.

am 2 intrebari:

1. pot sa trimit declaratia de avere direct la ANI.

2. are dreptul cineva sa faca presiuni asupra declaratiei mele de avere, cu privire la continut? (daca da, cine o semneaza?)

Edited by bjabdep
  • Moderator

Ce fel de presiuni? Ești acuzat/șicanat că nu corespunde cu realitatea sau cum?

Din câte știu ai obligația să o depui la angajator, până la un termen, atât.

din 2008 cand mi-au postat toate datele personale pe internet, nu mi-am mai completat cnp-ul si adresa. In acest an am fost sanctionata pentru refuz.

• 3 weeks later...

Am fost deja sanctionata: citez:

pentru neglijenta manifestata indatoriilor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici sau

de la autoritatilor anume abilitate de lege.

cu tampitei de astia care postau datele cu caracter personal pe internet m-am certat si eu.

am vazut ca sunt tari de cap si le-am cerut, cf legii 677, sa nu le publice pe internet.

asa ca am fost singurul din tot inspectoratul care nu a avut datele la interval.

asta, si dupa ce le-am zis ca sunt pasibili de amenda de 50000 de lei daca nu o fac...

apoi le-am zis sa mai citeasca si ei altceva (pagina 22) decat dispozitiile de rahat primite de la inspectoratul general.

asa ca au anonimizat in totalitate datele cu caracter personal, si au sters declaratiile de avere mai vechi, in care apareau... :)

dar, de trecut in declaratie, trebuie trecute.

Edited by castana
  • Upvote 1