Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

UNU a lasat la mine in garantie pasaport , certificat da nastere ,diplome da studiu .... S-a dus sa cumpere niste materiale de constructie ca lucra la o casa dar a disparut cu banii s-o fi ratacit a aruncat telefonu etc, a disparut de vreo luna are la el dacat buletinul de identitate romanesc care expira in 2014 ..eu am anuntat la politie furtul mai poate sa asi renoveze actele ... asa in mare cam care este media de timp in care o sa faca o greseala ceva Statistic vorbind

Publicat

Vroiam sa intreb cam cat dureaza prinderea unui infractor dat in urmarire generala asa cu aproximatie ... Daca exista anumite statistici etc ... Scuze ca am dezvoltat putin intrebarea la inceput ..:)

• Membru
Publicat

Pai din ce am inteles eu (si se intelege foarte greu), fapta descrisa de tine nu e furt, ci e abuz de incredere.

Prinderea unui infractor dat in urmarire generala poate sa dureze cateva ore, sau sa nu fie prins niciodata, dar nu vad legatura intre ce ai spus tu si urmarirea generala.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Sau poate Laurentiu crede ca merge la o sectie de Politie si ii spune ofiterului de serviciu sa dea in urmarire un individ iar acesta executa!Nu se intampla asa...trebuie parcurse niste proceduri din momentul in care tu depui sesizarea si pana se da in urmarire o persoana!

Modificat de cipri83
Publicat

"sa asi renoveze actele" ... :ner: la o astfel de exprimare, vrea sa primeasca sfaturi utile. Lasati-l sa mearga sa dea cu apa rece pe fata si apoi sa reia intrebarea in limba romana.

• Membru
Publicat

Omul este fan Realitatea, a luat de bune toate tampeniile pe care le debiteaza televiziunile despre modul cum functioneaza Politia.

• Moderator
Publicat

@Laurentiu001: numele topicului trebuie sa fie scurt si la obiect, fara completari, formule de politete etc.Cu privire la continut,te rog sa-l structurezi si sa-l faci pe intelesul oricarei persoane care nu are habar ce ai patit! Iar formularea ta, de tipul "sa-si renoveze actele" ma duce cu gandul la comunitatea romaneasca din Spania, care vorbeste un fel de cocktail intre spaniola si romana: "romaniol" - am ghicit?

Banuiesc ca intrebarea ta este daca ca cel care a fugit cu banii, abandonand actele, poate sa obtina alte documente, corect?! Raspunsul este DA!

Publicat

Formulez si eu o intrebare , modelata dupa titlul topicului . Exista statistici la nivelul MAI cu privire la nr de infractori dati in urmarire raportat la numarul acestora prinsi de politie ? Va multumesc.

Publicat

chiar a fost data si la tv aceasta statistica de catre inspectorul general al politiei romane liviu popa

Publicat (modificat)

Iti multumesc pentru deranj si amabilitate d-le BGeorge

da, exista. si la ce iti foloseste raspunsul?

Arunc si eu un ochi , pentru comparatii. Daca nu as fi vrut sa aflu un raspuns , nu mai postam. Userii de pe aici care adreseaza intrebari asteapta raspunsuri , nu ? Pentru ca daca fiecare ar dori sa vorbeasca in punga , o platforma de informare ca aceasta , nu ar mai fi cautata , nu-i asa ?

Modificat de Aramis
Publicat
:) sunt intrebari si intrebari. cum ar fi sa intrebi despre planul de patrule dintr-o anumita zona? si multe alte intrebari de acest tip. deci generalizarea principiului intreb - primesc raspuns nu se aplica in toate domeniile. la asta ma refeream.
  • Moderator
Publicat

O statistică cum ai dori tu este imposibil de realizat. Pentru că își modifică valorile zilnic, chiar și de la o oră la alta.

De exemplu, dacă astăzi la ora 1700 se aflau în evidența poliției ... să zicem 2500 de urmăriți, iar în această seară sunt identificați și prinși 10, pentru câteva ore vor fi în evidențe 2490. Dar asta până mâine dimineață, când instanțele din țara asta pronunță decizii definitive de condamnare sau până ce se indeplinesc formalitățile prin care se dau în urmărire (care este de mai multe feluri) suspecți ce se sustrag cercetărilor, etc, etc.

Așa că ceea ce te interesează pe tine este o statistică într-o continuă dinamică, unii sunt prinși dar în același timp intră în evidență alții, deci dacă te vei uita pe niște cifre acum, ele cu siguranță nu mai sunt de actualitate și nici relevante.

Publicat (modificat)

Poate omul doreste sa faca niste analize statistice descriptive sau inferentiale si are nevoie pentru aceasta de o baza de date pe care sa poata lucra. Sigur intrebarea a fost adresata cu un scop si pentru atingerea acestuia trebuie putin indrumat catre sursele suficiente si eficiente lui.

Modificat de eduardpsih
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Salutare...Aproape ca uitasem de aceasta postare , bine recunosc nu uitasem ma cam enervau comentariile legate de limba , odata cu trecerea timpului apar si influente mai neromanesti ,am sa incerc sa ma exprim cat mai inteligibil...Voi incerca sa detaliez in mare si cat mai scurt posibil ....O persoana este invinuita de dubla infractiune Abuz incredere si Furt ... Adica unu sta la tine in casa incepe sati vanda din lucruri desemenea iti cere in mod repetat anumite sume de bani spunand ca face una alta dar nu face nimic , iar cand simte ca nu se mai poate justifica intinde coarda cere alti bani ai primeste arunca telefonul si dispare...ACUM tu faci o plangere la politie urmeaza o procedura care dureaza cat dureaza ( am inteles ca vreo 30 zile ) dupa care politistul incepe s-al caute pe invinuit nu al gaseste iarasi urmeaza alta procedura , si tot asa ...Eu am vrut sa stiu in mare daca exista o statistica cu timpul mediu in care este gasita persoana invinuita din momentul depuneri plangeri ( gandeam eu ca daca totul ar merge mai repede poate mai recuperez ceva ) , cineva imi spune ca in jurul a 50 zile daca se afla in Romania .. Acum am citit printre comentariile de mai sus despre faptul ca invinuitul chiar daca a lasat la mine pasaportul si certificatul de nastere nu al afecteaza cu nimic ...Totul e cam aiurea cu procedura asta parca imi vine sa ma apuc si eu de asa ceva , de exemplu am cheile de unde lucrez am codul de la alarma ai cunosc pe cei care pazesc zona industriala intr-o sambata pot veni cu niste camioane incarca totul deasemenea asi putea sai rog si pe paznici sa ma ajute si nu cred ca ar refuza daca le dau o bere , am credibilitate si pot cumpara de la un magazin de alaturi jumate de camion cu diferite chestii doar semnand , dupa ce incarc toata fabrica lu asta si al mai las si cu datorii la magazinele de alturi vand tot la gramada si dispar .. Este Abuz de Incredere ...Pedeapsa pentru asa ceva am citit pe internet intre 3 Luni si 4 ani pai daca scot intr-un sfarsit de saptamana 300 de mii de euro se merita sa stau 4 ani ...

Pentru cei interesati am scos si un clip in care am detaliat una dintre infratiunile facute de cel care practic l-am infiat.. are o melodie cam auirea dar eu zic ca se potriveste pentru acest tip de infractiune .... daca credeti ca are prindere la public am sa scot si continuarea ..

Clipul poate fi vizionat aici ...

PS...Intrebare daca tot sunt in posesia Pasaportului , a certificatului de nastere si mai si ceva diplome lasate la mine ca garantie de aceasta `persoana care este de nagasit , Eu acum ma intreb pot sa vand la randul meu aceste acte , poate recuper ceva ....

Modificat de Laurentiu001
  • Displace 5
Publicat

Laurentiu001, tu de fapt ce vrei prin ultima postare? O incuviintare, un indemn? Nu cred ca ai ales bine locul unde sa ceri asa ceva!

Publicat (modificat)

Sincer speram ca postand clipul asta al vede cineva pe cel care apare in imagini si il intreaba de sanatate deasemenea sansele sa mai tepuiasca pe cineva scad semnificativ ,recunosc ca am vrut sa profit de tematica si traficul imens care al are acest forum, acum ca am mai citit si eu una alta ma conformez situatiei. Realizarea acestui clip m-a ajutat sa trec mai usor peste starea de depresie . Sper sa nu fi suparat pe nimeni .

Modificat de Laurentiu001

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.