- 0
Schimbare carte identitate la expirarea termenului de valabilitate

Message added by Marius,
Evidenţa persoanelor şi eliberarea actelor de identitate sunt realizate în România de către serviciile publice comunitare de evidenţa a persoanelor, care funcţionează, din anul 2005, în subordinea consiliilor locale municipale, orăşeneşti şi comunale - mai simplu, în cadrul primăriilor şi nu mai au absolut nicio legătură cu Poliţia Română ori cu poliţiştii.
Pentru informaţii şi detalii privind elibararea actelor de identitate trebuie să vă adresaţi instituţiilor din cadrul administaraţiei locale, nu poliţiştlor.
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
geony
Ma intereseaza ce acte si taxe trebuie pregatite in vederea preschimbarii cartii de identitate.
Totodata doresc formularul pentru cererea de preschimbare in format electronic
, pentru a merge cu el completat.
Dupa informatiile gasite de mine este vorba de taxa CEC(n-am aflat valoarea actualizata), timbru fiscal(n-am aflat valoarea actualizata) certificatele de nastere si casatorie(original plus copie xerox) plus prezenta proprietarului(casa in care locuiesc este pe numele tatalui meu)
Daca aceasta preschimbare poate fi facuta cu aproximativ 1 luna inaintea expirarii deoarece tatal meu pleaca din localitate( Bucuresti) in concediu in perioada cand expira cartea mea de identitate.
Nu sunt /nu am fost in situatii legate de divort.
Multumesc.
13 answers to this question
Recommended Posts