Jump to content
POLITISTI.ro

Atestat agent paza


bogdan19

Recommended Posts

Salut! Am lucrat la o firma de paza si am facut cursurile lor pentru obtinerea atestatului.Problema e urmatoarea: am primit un certificat calificare si nu stiu ce trebuie sa fac cu el ca sa obtin atestatul(mai exact ce acte ,taxe ar trebui platite). Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Moderator

De regula, organizatorul cursului de calificare va solicita eliberarea atestatelor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sau, după caz, Inspectoratului de Poliţie Judeţean în raza căruia persoana îşi are domiciliul sau reşedinţa prezentând urmatoarele documente:

1. Cerere de eliberare a atestatelor.

2. Tabel nominal pe suport de hârtie şi magnetic cu datele de stare civilă ale absolvenţilor.

3. CERTIFICATUL DE CALIFICARE PROFESIONALA IN ORIGINAL

4. copie dupa procesul verbal incheiat de comisia de examinare

5. copie dupa actele de identitate ale absolventilor.

6. Documente din care rezulta ca absolventii sunt apti medical pentru exercitarea functiei, eliberate de unitati autorizate in profilul medicina muncii.

7. Cazier judiciar in original, in cazul in care perioada de valabilitate a certificatului de calificare a expirat (peste 6 luni).

Prin exceptie eliberarea atestatelor se poate solicita si in nume personal.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 6 months later...
  • 4 years later...

Buna ziua, in anul 2009 am efectuat un curs de atestare profesionala pe functia de Agent de Securitate si Paza insa niciodala nu l-am eliberat de la vreo sectie de Politie. In acea perioada avem domiciliul pe Municipiul Bucuresti, in sectorul 4, insa de curand m-am mutat in Municipiul Brasov si m-am angajat la o firma de paza care-mi solicita acel atestat de paza. As dori eliberarea acestuia si nu stiu de unde il pot elibera mai exact. Va rog a ma ajuta cat de curand posibil cu-n raspuns la aceasta intrebare. Pot fi contactat pe adresa de e-mail aferenta contului meu, mai exact cozmin.tanasoiu@gmail.com.

 

Multumiri anticipate,

T Cozmin

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.