Jump to content
POLITISTI.ro

Ce mai stiti de clanul Horatiu Potra


benkb

Recommended Posts

Am revazut acum reportajul in care conducatorii operatiunii erau suparati pentru ca 4 din cei 6 membrii au fost eliberati de magistrati "prin credinta". Ce mai stiti de politistii care au lucrat la acest caz? Mai traiesc?

Reportaj:

Link to comment
 • Member

o arde pe facebook https://www.facebook.com/potrahoratiu

nu prezinta pericol social :doh: :

A primit 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru asta.

Pacat de pregatirea lui si ca a luat-o pe cai gresite. Locul lui e la puscarie, departe de societate

Edited by bozo
 • Upvote 1
Link to comment

Intrebarea de rezistenta e:

Cum si de ce a scapat de ce merita? Ahh?

Adica.. intr-o oarecare masura intrebarea e raspunsa deja. Imi place instanta retorica aplicabila... in general.

Asa ca.. domnilor magistrati ce mama dracu paziti?! Nimic bineinteles.

Tot mai multi tolomaci vin in sistemul asta si nu-i fac fata pentru ca e periclitat si mult prea tras de ate din toate partile posibile. Toate .. draciile posibile din sistemul asta sunt conduse de catre magistrati, pentru ca frica e coana mare care pazeste bostanul de fiecare data, fara niciun glont pe langa tinta.

Iar cand "multimea" cere capul lui Motoc, il cere datorita prostimii poporului roman si inculturii acestuia pentru ca nu vad intr-adevar un se bate fierul cat e cald. Iar daca vad asta, vad prost, intepreteaza prost. Majoritatea geniilor din tarisoara asta habar n-au pe ce lume traiesc(iar majoritatea nu sunt genii, deci mai coboram trepte). Doar acuza si arata cu degetul. Atat!

Si acu'... ghiciti cine e adus ca principal inculpat in fata instantei.. cine.. cine...-politistul roman-, bineinteles. De vina pentru toate dracoveniile si ilegalitatile din tara asta, Politia e de vina.

Amin. :(

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Normal ca mai traiesc! La ce te gandesti?

La momentul respectiv le era frica sa nu fie trimisi in lumea cealalta. Ma asteptam sa se fi facut recurs si sa fie dupa gratii oamenii...

Ce mai viata...

 • Downvote 1
Link to comment

Sa fii trimis in lumea cealalta e posibil din momentul de cand pui uniforma pe tine. Crede-ma nu le era frica.. Erau doar dezgustati ca luni de munca si de nopti nedormite pe acasa si departe de familie se duc pe apa sambetei din cauza unui magistrat incompetent. Erau dezgustati ca daca nu ai macar o satisfactie materiala de la profesia asta, unii magistrati le fura pana si satisfactia profesionala care e singura care le-a mai ramas. deci .. crede-ma pe cuvant... nu le era frica...

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.