Jump to content
POLITISTI.ro

Suspect de furt de componente de telecomunicaţii, reţinut


NewsBot

Recommended Posts

Suspect de furt de componente de telecomunicaţii, reţinut

Un bărbat din Bacău este suspectat de poliţişti că a tăiat şi sustras cabluri de la reţeaua de telecomunicaţii.

Aseară, în jurul orei 20.10, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată despre faptul că la un nod de joncţiune de telefonie de pe strada Constanţei a apărut semnal de distrugere.

La faţa locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău care, în urma verificărilor efectuate în zonă, l-a depistat pe Ionel L., de 58 de ani, din Bacău. În bagajul acestuia poliţiştii au găsit 18 bucăţi de cablu de diferite grosimi, în lungime de 30-40 cm fiecare şi mai multe unelte.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul a pătruns în canalizarea subterană unde era amplasat punctul de joncţiune de cabluri de la reţeaua de telecomunicaţii şi a tăiat cablurile respective.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Faţă de Ionel L. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.