Jump to content
POLITISTI.ro

Informatii privind Inteprinderea de Utilaj Greu de Constructii

Postare recomandată

Publicat

Am o intrebare pentru colegii din Bucuresti , daca doriti sa ma ajutati ?

Am nevoie de adresa exacta si un numar de telefon a fostei Inteprinderi de Utilaj Greu de constructii ! Am cautat si la arhiva nationala si nu am primit nici un raspuns ! Imi trebuie urgent o adeverinta de la acestia pentru calcularea pensiei de catre cadristul nostru ! Va multumesc anticipat !

Publicat

maxu08@, esti mare frate, am reusit sa vorbesc cu acestia si in sfarsit cu ajutorul tau am rezolvat-o. Iti multumesc mult !

• Moderator
Publicat

Sunt buni si avocatii astia pana la urma :)

ai un + si de la mine, maxu08

Publicat

ti- am trimis deja factura ptr onorariu :) o platesti cind ajungi ministru la MAI.

• Apreciez 3
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Firma se numeste acum RECO SA, Adresa Sos. Andronache nr 201 bis Sector 2 Bucuresti, Tel : 021 / 240.70.10

Publicat

Vin cu completari 
De firma Reco SA mai apartine doar partea de service (Adresa Sos. Andronache nr 201 bis Sector 2 Bucuresti, Tel : 021 / 240.70.10)
Pentru autobaza (soferi) Vechea locatie este pe Strada Inginer Cristian Pascal nr. 4 dara acolo nu mai este nici un sediu. Trebuie sa luati legatura cu Domnul Olteanu Tel: 0723.482.125

• 1 an mai târziu...
Publicat

Am o intrebare pentru colegii din Bucuresti , daca doriti sa ma ajutati ?

Am nevoie de adresa exacta si un numar de telefon a fostei Inteprinderi de Utilaj Greu de constructii ! Am cautat si la arhiva nationala si nu am primit nici un raspuns ! Imi trebuie urgent o adeverinta de la acestia pentru calcularea pensiei de catre cadristul nostru ! Va multumesc anticipat !

Stimate Domn Leonidas , am si eu o intrebare legata de intreprinderea IUGC Bucuresti. Eu am lucrat la SUT Bucuresti care si-a schimbat numele in IUGC am si eu nevoie de nr. de telefon ca sa-mi pot lua o adeverinta de venituri . Poate ma ajutati Dvs.

Cu deosebita stima. 

Constanta Rebigan

Publicat

Stimate Domn Leonidas , am si eu o intrebare legata de intreprinderea IUGC Bucuresti. Eu am lucrat la SUT Bucuresti care si-a schimbat numele in IUGC am si eu nevoie de nr. de telefon ca sa-mi pot lua o adeverinta de venituri . Poate ma ajutati Dvs.

Cu deosebita stima. 

Constanta Rebigan

Cu multa placere, stimate coleg Rebigan ! Firma se numeste acum RECO SA, Adresa Sos. Andronache nr 201 bis Sector 2 Bucuresti, Tel : 021 / 240.70.10

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua, am nevoie de informatii privind aceste 2 societati:

1. Intreprinderea de mecanizare si transport Bucuresti, transformata in Statia de Utilaje Grele si Transport pentru constructii (fost IUGC Bucuresti). Unitatea emitenta a carnetului de munca este Statia de utilaje grele si transport pentru constructii Voluntari. Anul 1977-1981.

2. TLH Bucuresti trust antepriza de lucrari hidrotehnice speciale Bucuresti, brigada Ialomita. S-a transformat in GS Muntenia Santier Ialomita, apoi in SC ASCONA SA. Anul 1986-1992.

Am fost la adresa Sos. Andronache nr 201 bis Sector 2 Bucuresti si mi s-a transmis ca nu este acolo si sa incerc spre padurea Voluntari, pe langa un restaurant.

Mentionez ca am nevoie de un numar de telefon si adresa lor pentru adeverinta pentru grupa de munca.

Va multumesc anticipat!

• 11 luni mai târziu...
Publicat

Domnule" costelchiru " am și eu aceiași problema ca dumneavoastră. Dacă ați primit ceva indicii , vreun nr. de telefon sau adresa din Voluntari va rog mult de tot sa îmi spuneți și mie.Vă Mulțumesc. 

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

D-nul Rebigan, ati reusit sa aflati informatii despre SUT Bucuresti? Va intreb intrucat am lucrat si eu la aceasta firma in perioada 1975-1976 si am nevoie de o adeverinta de vechime de la ei. Eu am lucrat in Giurgiu, pe santierul Giurgiu-Razmiresti din comuna Gaujani.

Daca aveti mai multe informatii despre aceasta firma, va rog din suflet sa mi le transmiteti si mie.

Va multumesc frumos!

Sanatate multa!

• Marius a modificat titlul în Informatii privind Inteprinderea de Utilaj Greu de Constructii
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Caut și eu aceeași întreprindere pe care o căuta acum vreo 7 ani Leonidas67 , din aceleași motive - adeverință pentru pensie ... 

Întreprinderea de Utilaj Greu pentru Construcții Basarabi , jud. Constanța 

Nu are nici o legătură cu Energoutilaj , am sunat acolo , iar de la I.T.M.Constanța mi s-a spus că arhiva e la lichidator .

Lichidatorul l-aș afla de pe site-ul Tribunalului Constanța , dar am văzut că cel ce întreba aceeași chestie în 2012 a rezolvat speța ,

deci mă mai poate ajuta și pe mine cineva ?

Mulțumesc anticipat .

• 4 ani mai târziu...
Publicat

Pana la urma am gasit ceva..firma Uberum din Braila  este firma de arhivare care a preluat documente de la Grant Trans, ex..IUGC Buc..Autobaza Buc..Utilaj Greu Buc.. o gramada de transformari...😏... Succes .

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.