Jump to content
POLITISTI.ro

Inca 5 sau 10 zile fara plata si anul acesta?! - surprize, surprize ...


videosuzy

Recommended Posts

Marturisesc ca nu ma mai surprinde nici o veste, cat de rea ar fi.

Azi (26.08.2010) am fost sunat de cativa politisti din Bucuresti care m-au intrebat daca la noi (in MApN) a venit vreo comunicare prin care sa fim instiintati asupra hotararii ca, in perioada octombrie-decembrie 2010, bugetarii vor fi trimisi in concediu fara plata, un numar de 10 (zece) zile, repartizate astfel:

- octombrie 2010 - 5 zile

- noiembrie 2010 - 3 zile

- decembrie 2010 - 2 zile

Fiind in concediu, am inceput sa sun diversi colegi care mi-au infirmat, pentru moment, aceasta veste. Ca urmare, imi doresc sincer ca si la nivelul ministerului vostru, sa fie doar o veste neconfirmata.

Stima

Link to comment

Deocamdata nu se confirma,dar sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva,

ar insemna sa mai pierdem la salariile astea mari inca aproximativ 25% :(

Link to comment
  • Member

Ce spun cei de la SNAP:

COMUNICAT | 23.08.2010

Ca urmare a discuţiilor purtate cu oficialii Ministerului Administraţiei şi Internelor, în urma rectificării bugetare, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

- S-au alocat fonduri pentru prime de vacanţă şi chirie pentru a fi actualizate;

- Nu au fost alocate fonduri pentru echipament, aşteptându-se o nouă rectificare.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie nu deţine nicio informaţie oficială cu privire la zvonurile conform cărora poliţiştii urmează ca în perioada imediat următoare să le fie diminuat salariul prin impunerea de zile libere fără plată şi nu va accepta această măsură în niciun caz. l.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNAP

Link to comment

Doamne-ajuta sa fie asa, dar tare mi-am pierdut speranta in tot ce are aer oficial (vezi "+50% la profesori", vezi "fara taieri salariale", vezi "nici un bugetar nu va avea in mana mai putin de 600 lei" si exemplele pot continua).

Stima

Link to comment

La DGPMB a venit deja telex cu cele 5 zile fara plata. Nu l-am vazut personal si sper sa nu existe dar am ceva incredere in colegul care mi-a spus...

Link to comment

Personal nu aveam de unde sa stiu acest lucru, mai ales ca, in comunicare, cele 10 zile au fost impartite "inteligent" tinandu-se cont ca in luna decembrie sunt mai multe zile libere (poate la alti bugetari, nu la noi :hmmmt: ).

Daca se confirma, nu-i de bine.

Pacat...

Link to comment
  • Moderator

Informaţia privind trimiterea bugetarilor în concediu fără plată a fost lansată de deputatul PSD Ciprian Nica.

El a declarat pentru evz.ro că informaţia i-a fost confirmată de surse guvernamentale şi că este posibil ca măsura să fi fost recomandată de FMI.

Reprezentanţii Ministerului de Finanţe au infirmat informaţia, spunând că sunt doar declaraţii politice fără nicio susţinere reală.

''Am verificat la Direcţia de Planificare Bugetară şi situaţia este exact aşa cum am bănuit: sunt simple declaraţii politice, fără nicio susţinere. Domnul Nica este din opoziţie şi poate declara ce doreşte'', a declarat Viorica Roşca, consilier pe probleme de comunicare al ministrului Finanţelor.

Sursa: evz.ro, cotidianul.ro, realitatea.net

Link to comment

chiar azi discutam cu niste medici de la IML care mi-au zis ca la ei a venit oficial pe hartie cu privire la concediul fara plata. Sincer nici asa nu cred, sau nu vreau sa cred. Dar... in fine...nu stiu ce sa mai zic

Link to comment
  • Moderator

Pe fluxul de știri al MAI a apărut următorul comunicat:

Comunicat I.G.P.R.

Postat la ora 16:54, miercuri, 08 septembrie 2010

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Administraţiei şi Internelor

Conducerea Inspectoratului Gen Referitor la informaţiile apărute în cadrul unei emisiuni a unui post de televiziune privind transmiterea în teritoriu a unei înştiinţări despre obligarea poliţiştilor la efectuarea a cinci zile de concediu fără plată, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul I.G.P.R. este împuternicit să facă următoarele precizări:

Inspectoratul General al Poliţiei Române nu a transmis nicio înştiinţare către structurile subordonate privitoare la faptul că începând cu luna octombrie poliţiştii vor efectua cinci zile de concediu fără plată.

De altfel, discuţiile referitoare la această măsură sunt simple speculaţii, fără un suport real.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.