Jump to content
POLITISTI.ro

Foarte important! - Precizări privind discuţiile pe acest forum


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

Politisti.ro este un forum dedicat poliţiştilor şi tratează orice subiect care are legătură cu aceştia.
Site-ul nu este afiliat la nicio structură ori instituţie a statului român şi nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei Române.
Nu există interese ascunse, ci doar dorinţa de a forma o comunitate a poliţiştilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice altă natură.

În continuare, trebuie să lămurim un principiu care guvernează orice comunitate, unde gazda are dreptul de bază al oricarei societăţi democrate, acela de a o administra după cum crede de cuviinţă.
Nu vă obligă nimeni să vă înregistraţi pentru a avea acces la informaţiile postate.

Politisti.ro este un forum serios, nu avem nevoie de miştocari, infantili ori frustraţi. Dacă simţiţi nevoia să jigniţi ori să vă exprimaţi nemulţumirile în legătură cu o măsură ce a fost luată împotriva dvs. şi nu puteţi discuta civilizat, apelaţi cu încredere la alte forumuri, nu trebuie să pierdeţi timp înregistrându-vă un cont de membru aici.
Avem răbdarea şi experienţa necesară să restricţionăm accesul unor astfel de persoane.
E o dovadă de bun simţ ca atunci când sunteţi în "casa" cuiva să discutaţi civilizat. Nu atacaţi persoanele, ci ideile lor!
 


Mulţumim pentru înţelegere!

Link to comment
  • 1 month later...
  • Administrator

Trebuie şi cred că e bine să lămurim încă de la început câteva aspecte privind discuţiile pe acest forum.

Am observat în ultima vreme ca în majoritatea postărilor se foloseşte pronumele de politeţe, iar aceste formulări obligă interlocutorii să se adreseze la rândul lor în acelaşi mod. Nu e greşit, dar nu e deloc recomandabilă această practică, având în vedere că aici intenţionăm să construim o comunitate a poliţiştilor bazată în primul rând pe prietenie.
În general, pe forumuri nu se folosesc formule de politeţe, toţi utilizatorii sunt egali indiferent de vârstă şi educaţie. De aceea nici aici nu dorim să facem o excepţie, toţi poliţiştii de pe acest forum sunt egali, nu contează funcţia, gradul sau poziţia din ştatul de organizare. Să lăsăm aceste formule de adresare pentru serviciu, iar aici vă rog să folosiţi adresarea către cineva folosind numele de utilizator.
Respectul se câştigă, nu se impune şi de aceea vă asigur că veţi fi mult mai apreciaţi de către colegi datorita unor răspunsuri pertinente, la obiect care să-i lămurească şi să aducă un plus de informaţie utilă discuţiei.

În concluzie am rugămintea la voi să folosiţi pe cât posibil o adresare mai personală, prietenoasă şi nu una oficială, impersonală şi rece.
Atenţie: Nu este o regulă, ci doar o recomandare pe care aş aprecia dacă veţi ţine cont în viitor.

PS: Totuşi nu uitaţi că subiectele de interes şi natura discuţiilor purtate pe forum stau la baza selecţiei membrilor, iar membrii de valoare şi moralitatea acestora vor da imaginea forumului.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.