Jump to content
POLITISTI.ro

Topicul utilizatorilor de Android

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Cu ajutorul colegului @Rusy am instalat iGO pe telefonul meu, merge ok, multumesc Rusy. :beer:

Nu ramane decat sa ne intalnim...sa ma pot tine de promisiune.

Publicat

Cu placere, oricand. Toate in functie de timpul meu disponibil.

Publicat

Recomand un soft foarte bine pus la punct care merita 6 stele din 5 posibile-Legislativ.Ieri l-am descarcat si eu de pe play.google.com;l-am vazut la cineva si mi-am zis ca n-o strica sa-l am si eu ca la 38 MB n-o fi foc mai ales ca-i free si ca-i si util in materie de legislatie pe platforme Android.Spicuiesc din prezentare:" Acces instant la Constituția, codurile și legile României.Peste 180 de coduri/legi/ordonanțe disponibile, inclusiv Codul rutier (actualizat 2013), Codul fiscal valabil din 1 feb. 2013, Codul civil, penal, de proceduri, și alte zeci de legi importante.Ideal pentru cei care doresc să aibă la îndemână oricând şi oriunde acces la cele mai importante legi: avocaţi, studenţi la drept, politicieni [sic!], fără a căra după ei cărți de sute de pagini sau laptopuri incomode.

- Navigare ierarhică prin structura unui act normativ: cărţi > titluri > capitole > secţiuni > § > articole

- Afișare completă/cuprins a conținutului unui act sau a unei părți din el

- Conţinutul unui articol cu formatare vizibilă a alineatelor, literelor, etc.

- Text 100% cu diacritice + cratime despărţitoare pentru a folosi eficient spaţiul disponibil;

- Actualizarea datelor online.

- Căutare:"

Deci Legislativ :https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.numedecod.android.legi&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJvLm51bWVkZWNvZC5hbmRyb2lkLmxlZ2kiXQ..

Publicat

Ca soft de navigatie pentru android exista si varianta Open Street Map And(atat free cat si contra cost cu niste optiuni in plus)

binenteles ca exista diferente versus iGo in interfata si functionalitati. Insa eu il consider o optiune viabila.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Am citit recent ca a aparut o aplicatie in google play care iti permite sa chemi taxi de pe telefon.Startaxi parca se numeste.Eu inca nu am reusit sa o descarc intrucat nu am momentan internet pe smartphone dar vroiam sa stiu cum se comporta?

A incercat-o cineva?

Modificat de military
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

În continuare este o aplicație care mie mi se pare că este distractivă si a fost,bineînțeles, inventată de doi români.

Aplicaţia Android care minte pentru tine. Cum poţi scăpa de mesajele şi apelurile "secrete".

Doi români au lansat o nouă aplicaţie pentru Android, care permite utilizatorilor să-şi ascundă apelurile şi mesajele nedorite. Aplicaţia, care se numeşte "Call log monitor", este gratuită.

Mai precis, ea şterge apelurile şi mesajele pe care posesorul nu doreşte să le păstreze, detectând, după setări, acele "numere nedorite". În plus, aplicaţia permite utilizatorilor să seteze apeluri false, care se salvează în registrul curent de apeluri.

Aplicaţia "Call log monitor" vine, astfel, în ajutorul celor care ştiu că cineva le verifică telefoanele mobile, precum iubitele geloase, mesajele şi apelurile "delicate" dispărând din telefon. Spre exemplu, în cazul în care unul dintre partenerii de cuplu înşeală, iar amanta trimite anumite mesaje, prin selectarea acelui număr de telefon ca număr "nedorit", toate mesajele şi apelurile de la acel număr vor fi şterse automat.

Sursa http://www.gandul.in...ecrete-10698946

• Moderator
Publicat

De ce nu mă surprinde că numai nişte români puteau să creeze o aplicaţie, care să mintă şi să înşele?!

• Membru
Publicat

Aplicatia asta poate fi folosita si pentru altceva, cum ar fii sa iti tii datele personale in siguranta. Oricum, romanii sunt "dati dracu" cand vine vorba de minciuni si inselatorii. Si nu e un lucru pozitiv ceea ce spun.

Publicat (modificat)

DIn categoria fake-uri aprilistice ,cu gust de Android ,la romani.

Noroc ca-i 1 Aprilie :pfft: vis a vis de cele din attachment...dar cred c-ar creste exponential vanzarile de Android si iPhone daca asa ceva ar fi fizic posibil.Bine ca-i doar o gluma! :doh: ....si avand in vedere ce-a zis Catalin mai sus, poate era mai fain sa vedem si un contor al descarcarilor sau vizitelor (+1 cu a mea! :)) )

post-1650-0-70540900-1364808176_thumb.pn

post-1650-0-41338500-1364808203_thumb.jp

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

5 semne ale unui telefon cu Android virusat

Virușii de Android înregistrează o rată de creștere importantă de la o lună la alta și devin din ce în ce mai greu de detectat pentru utilizatorii de smartphone obișnuiți care nu sunt suficient de atenți la securitatea telefonului.

Deși atacatorii depun un efort din ce în ce mai mare pentru a rămâne nedetectați există însă câteva semne care trădează un telefon infectat, potrivit specialiștilor Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus:

1. Facturi telefonice mai mari

Foarte adesea virușii de Android ce infectează terminalele trimit SMS-uri la numere cu suprataxă. Efectele se văd imediat în facturile telefonice, însă unii dintre virușii de tip troian acționează ceva mai discret. Ei pot trimite câte un mesaj o dată pe lună pentru a nu trezi suspiciuni sau se pot dezinstala automat după o lovitură de proporții în bugetul utilizatorului.

2. Trafic de date crescut

Virușii care transferă date către terți pot fi detectați dacă studiați factura aferentă planului de date. Pot apărea astfel vârfuri de download și upload ce indică faptul că cineva sau ceva extrage date personale din telefon (poze, email-uri, etc). Prin setarea unui volum de trafic limită vă puteți da seama rapid dacă terminalul este infectat cu un virus care vă fură date.

3. Bateria se consumă rapid

Dacă nu instalează foarte multe aplicații și nu desfășoară alte acțiuni ce consumă rapid bateria telefonului, utilizatorii de terminale cu Android știu, în general, cam care e durata de viață a acesteia. Unii viruși se pot da de gol prin faptul că generează un consum neobișnuit de ridicat al bateriei.

4. Scăderea performanței terminalului

În funcție de specificațiile tehnice ale terminalului, infecția cu viruși poate cauza serioase probleme în ceea ce privește performanța, întrucât aceștia vor încerca să citească, să scrie sau să redirecționeze date din terminal. Verificarea memoriei RAM (Random Acces Memory) sau a consumului procesorului poate scoate la iveală prezența virușilor activi pe telefon.

5. Apeluri întrerupte

Virușii de mobil pot afecta apelurile realizate de pe terminal sau pe cele primite. Convorbirile întrerupte sau alte interferențe neobișnuite pot scoate la iveală existența unor aplicații periculoase. Dacă observați că serviciul nu funcționează cum trebuie, contactați operatorul și verificați dacă întreruperile au la bază probleme apărute în rețea. Dacă răspunsul este negativ atunci e posibil ca cineva să încerce să vă intercepteze convorbirile.

Păstrați-vă terminalul în siguranță

O metodă sigură și simplă de a vă proteja telefonul mobil de viruși este instalarea unui software de securitate de top pentru mobil. Virușii de Android pot aduce pagube importante astfel că antivirusul ar trebui să fie o prioritate pentru orice utilizator.

De asemenea, citiți cu atenție permisiunile pe care le acordați aplicațiilor de Android pe care le instalați pe terminal; multe dintre ele solicită accesul la informații confidențiale și cer mai multe date decât ar avea nevoie pentru funcționare.

Versiunile de Android cele mai expuse la infecții cu viruși sunt cele comune: Gingerbread, Ice Cream Sandwich și Jelly Bean. Circa 87% dintre utilizatorii de Android expuși la viruși folosesc una dintre aceste versiuni, potrivit Android Developer Dashboard.

Sursa http://www.bitdefend...rusat-2730.html

• Apreciez 2
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Foloseste cineva ES File Manager? De la ultimul update au scos niste chestii utile(pentru mine). Deci mai are cineva apk-ul vechi? Sau e cineva care nu a facut update? Sa faca un backup cu Titanium Backup si sa-mi dea si mie apk-ul, rogu-va!

Publicat

Si eu tot solid explorer am, daca vrei cheia de activare full da un semn.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

ca sa parafrazez.. once gone Android, you'll always want Android... si Samsung. dupa ce mi-am luat leapsa cu schimbat Blackberry pe Iphone, m-am hotarat sa calc in gura saraciei si sa imi iau un Samsung Galaxy S Duos.... abia astept sa ajunga maine... ce parere aveti? am ales bine? macar de data asta... sau am facut cumparaturi ca deprimata in mall...  :hmmmt:  :beer:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Fost detinator de Xcover 1 nou proprietar de Xcover 2. Ce sa va zic...diferente foarte mari. Te rog Rusy sa-mi recomanzi un antivirus ok. Stima

Publicat (modificat)

Eu nu folosesc nici un antivirus. Iti recomand sa folosesti antivirus doar daca il rootezi. Kasperski ar fi unul din recomandarile mele. Pentru ca telefonul sa fie mai securizat va recomand aplicatia cerberus, e gratuita pentru teste dupa care trebuie platita o licenta care este pe viata. Avantaje sunt multe dar principalul avantaj este ca aplicatia poate fi ascunsa si nici nu se stege la hard reset.

Modificat de Rusy
Publicat

@ bolund - advanced mobile care - task killer, antivirus, aplication manager, .... all in one, recomandat de cineva de aici de pe forum, plus battery widget reborn, care are si facilitatea de a "inchide" telefonul pe timp de noapte, prelungind (putin) durata de functionare intre incarcari si ferindu-te de apeluri nedorite.

• Membru
Publicat (modificat)

advanced mobile, mi-a pierdut agenda, bloca telefonul!

task killer manager, bunicel, face treaba

battery widget reborn, ce rost are sa am telefonul inchis noaptea, iar sa nu fiu apelat de persoane neagreate, mai sunt optiuni de blocare numere, cel putin eu le aveam blocate cele cu id necunoscut

Modificat de eti
  • Moderator
Publicat

battery widget reborn, care are si facilitatea de a "inchide" telefonul pe timp de noapte

Aplicatia asta probabil e utila pentru politistii neoperativi :D

Pentru a prelunigi viata butonului Power, recomand instalarea aplicatiei Screen Off and Lock.

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Da, foarte tare faza cum poţi pune videoclipul jos, pentru a căuta altele în timp ce îl vizionezi. Au ceva developeri buni ăştia de la Google.:))

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.