Jump to content
POLITISTI.ro

În loc. cu peste 5.000 de locuitori s-ar putea reînfiinţa posturile de poliţie


Recommended Posts

Conform site-ului Senatului României azi a trecut tacit în plenul acestei camere legislative propunerea de la pct.19 pe ordinea de zi privind reînfiinţarea posturilor de poliţie comunale în comunele cu peste 5.000 de locuitori.

Edited by Dan
  • Upvote 1
Link to comment

Maxu nu din cauza banilor au desfiintat posturile de politie.

Pentru ca niste politicieni foarte prosti carora le-a cantat in struna pezeropa, eu cred ca a fost chiar ideea lui, istoria imi va da dreptate sau nu,care habar nu au pe ce lume traiesc au zis ca trebuie schimbat ceva.

Numai ca asa cum ne-am obisnuit numai lucrurile care merg se schimba in Romania.

Am tipat pe aici si prin alte parti ca desfiintarea posturilor de politie este a doua matre prostie a secolului ca si gravitate dupa desfiintarea sectoristilor din anul 2002, le-am spus ca le vor reinfiinta pentru ca vor cadea fisetele cu AN-uri pe ,,proximistii" de la posturi.

Ma bucur ca nu au trecut 10 ani ca si in cazul sectoristilor pana si-au dat seama cat de prosti sunt.

Inseamna ca tiranozaurii fosilizati din minister incep sa se dezghete si sa revina la viata.

Cheltuie mai mult acum cu strutocamila din rural.

Aceasta organizare din rural este impotriva naturii.

Nu mai revin asupra motivelor ca le-am mai expus aici.

Iar asta cu 1 politist la mia de locuitori chiar ma surprinde.

Erau comune cu 7-8000 de locitori care aveau 4 politisti.

Sa vedem de unde ii scot pe restul.

Sa vedem ce ,,calculele" va mai face basitul acum.

Edited by Elvis
Link to comment

Maxu nu banii sunt problema. Dacă au avut aproape 300 de miioane de euro pe care i-au împrăştiat cum au vrut pe la primăriile de o anumită culoare sigur au şi pentru aşa ceva. Ideea este dacă se vrea aşa ceva cu adevărat. În regiunea Moldovei se vorbeşte că primarii din mai multe judeţe s-au strâns şi au cam început să facă gură pentru că infracţionalitatea a explodat, poliţişti prin comune nu prea mai sunt iar cetăţenii le cam sar în cap.

Link to comment
  • Member

A spus inteligentul de Popa ca va creste siguranta cetateanului la sate,pentru ca ei infiinteaza patrulele rurale si ii scot pe politisti din post!Dar va dau un exemplu: la Satu Mare exista un singur echipaj pe sectie rurala,iar acela stata la baza pentru ca nu exista carburant pentru patrulare...deci eficienta zero,siguranta zero!

Edited by cipri83
Link to comment

La fel este peste tot Cipri. Să nu crezi cumva că în celelalte judeţe se întâmplă altceva. Aceste exemple nefericite erau previzibile, dar aşa se întâmplă mereu în instituţia asta care a devenit excesiv de politizată. Cum ajunge un şef "pupăcios" prin vreun post cheie, cum trebuie să îşi dovedească loialitatea politică faţă de cel sau cei care l-au propulsat prin luarea unor astfel de măsuri. Chiar dacă ar avea o altfel de viziune asupra instituţiei orice şef ajuns acolo cum ajung toţi, nu ar avea tupeul să aibă altă părere pentru că a doua zi ar zbura. Părerea mea este că ar trebui schimbat ceva astfel încât ministrul de interne să nu mai fie numit politic, ci să provină din rândul cadrelor active. Dar cine suntem noi să visăm la aşa ceva ?

Edited by Dan
Link to comment
  • Moderator

Care ar fi beneficiile?

Pot sa pun pariu ca nu ai prins vremurile cand politia era militarizata si nu ai idee ce inseamna lucrul asta. Superficial!!

Link to comment

danielmarin23 daca pana acum nu ai aflat, te informez ca sistemele militarizate sunt specifice, utile si cu rezultate notabile doar pentru colectivitatile de natangi.

Doar sefii slabi d.p.d.v. profesional, cei cu un nivel indoielnic de inteligenta si cei care nu pot castiga respectul celorlalti prin profesionalism plang si acum dupa militarizare.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.