Jump to content
POLITISTI.ro

Suntem membri sau subordonati ai CNP?


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

Domnilor colegi, în urma topicului de aici am avut curiozitatea să intru și să mai citesc și pe site-ul CNP ce se mai discută pe acolo în legătură cu acest subiect.

Citind cu atenție, am constatat cu părere de rău că domnul vicepreședinte al CNP Asofronie ce folosește username-ul Mediatorul a uitat în totalitate care este scopul său în aceea funcție pe care o deține și se comportă ca un veritabil șef din vremuri apuse ce își permiteau orice cu subordonații. Se pare că domnia sa nu poate accepta părerile critice la adresa sa, ci dorește să primescă numai laude și ovaționări.

De asemenea, probabil că are o fixație pentru teoria conspirației, pentru că pe toți cei ce își permit să nu fie de acord cu domnia sa, îi acuză că nu sunt membrii ai CNP și că „umblă cu cioara vopsită”, probabil datorită vendetei personale ce o poartă cu cei de la SNPPC. Fapt ce personal nu mă interesează mai deloc, întrucât eu sunt membru al altui sindicat.

Nu mi s-a părut în regulă și m-au deranjat răspunsurile primite de niște colegi de la frontieră, care după părerea mea, au intrat și au semnalat că nu au primit toate drepturile bănești, dar probabil din neatenție sau pur și simplu din necunoaștere, au făcut referire la norma de hrană și nu la suplimentul 12B. După câteva replici prin care, ca de obicei au fost trimiși să depună câte o sesizare, s-a confirmat faptul că ceea ce strigau ei în disperare era adevărat. Numai că domnul Mediatorul a simțit nevoia să le stoarcă lămâia în nas puțin acelor colegi, profitând de confuzia pe care au făcut-o între norma de hrana și suplimentul 12B, adresându-le niște apelative ironice.

Acestea sunt posturile din discuția cu domnul Mediatorul:

Frazele scrise cu roșu aparțin domnului vicepreședinte la fel și porțiunile aflate în quote.

cnppost1.png

cnppost2.png

cnppost3.png

cnppost4.png

Domnilor colegi nu mai acceptați să fiți luați peste picior, să vi se răspundă ironic, de către cineva ce are obligația să vă trateze cu demnitate din moment ce este plătit din cotizațiile noastre.

Cât timp plătim acele cotizații avem tot dreptul să punem întrebări, chiar și incomode, să cerem explicații, fie că le convine sau nu unora, dar nu uitați să o faceți într-un mod civilizat.

Link to comment
 • Moderator

Ia uite al dracului...ce limbaj nesimtit are Mediatorul asta...dupa ce ca fac burta mare din cotizatiile noastre lunare si fac pact comun cu ministerul si IGPR-ul, mai are tupeul sa ne mai si jigneasca...nesimtit!

Link to comment

Te-ai descurcat foarte bine , in ceia ce ai spus , ai dreptate. Din comentariile pe care le-ai facut, colegii (sau cine a citit) si-a dat seama cine are dreptate si cine bate campii.

Si uite asa ne punem intrebarea : - Merita sa mai platim cotizatiile la CNP ?

Poate deschidem un topic in sectiunea privata, ca sa vedem si parerile colegilor ?

Link to comment

Da, Catalin am citit si eu. Din comentariile pe care le-ati facut ne-am dat seama cine are dreptate... Problema o sa o pun in sedinta Consiliului National asa cum la un alt topik am promis-o si unui alt coleg cu privire la moderarea unor discutii pe site-ul CNP.

Am verificat si mai este o problema... Colegul este in CO si este si foarte stresat de probleme de serviciu si familiale. Imi cer eu scuze si promit ca se va rezolva problema.

Cu stima,

 • Upvote 1
Link to comment

Colegul este in CO si este si foarte stresat de probleme de serviciu si familiale. Imi cer eu scuze si promit ca se va rezolva problema.

Si eu sunt foarte stresat de problemele de serviciu si familiale pe care le am, da nu ma apuc sa tip sau sa ma iau aiurea de colegi. E stresat? Nu poate face fata? sa isi dea demisia din functia CNP pe care o are.

Nu ii e rusine sa tipe la noi pe banii nostri? De fapt de ce mai intreb? E clar ca nu ii e. Oricum, CNP, ca si organizatie profesionala a cam dat cu bata in balta in ultimile luni. E nevoie de mult timp si de rotirea unor colegi (apucati de betia puterii) din conducere, pentru a ajunge sa va reabilitati in ochii membrilor.

Cu respect!

Link to comment
 • Moderator

Domnule radusandu vreau să vă asigur că nu am nimic personal cu domnul vicepreședinte, nu o consider vreo vendetă personală această discuție, doar am intervenit acolo deoarece consider că noi, polițiștii ăștia de rând, suntem destul bălăcăriți (într-un mod nedrept după părerea mea) pe milioane de site-uri în internetul românesc, nu aș vrea ca și pe site-ul CNP să primim același tratament. La fel aș fi intervenit și dacă era vorba de altcineva, dacă astfel de răspunsuri vă aparțineau dvs. sau domnului Cârstea (deși mă îndoiesc).

Nu contest calitățile domniei sale în demersurile și activitățile pe care le întreprinde, nu m-a interesat ceea ce a făcut personal și sunt conștient că probabil are multe realizări. Sincer, sper ca totul să se datoreze unor zile mai proaste, acelea când nu ți se leagă nimic, prin care cu toții trecem la un moment dat ... vom trăi și vom vedea. Timpul ne va demonstra.

Încă sunt de părere că merită să plătesc cotizația, acesta este și motivul pentru care am postat acolo. Aș fi putut foarte simplu să completez un formular de retragere, acesta a fost de fapt și primul instinct, dar nu rezolvam nimic, tocmai pentru că încă cred faptul că CNP mai poate face multe lucruri benefice pentru această categorie profesională. De aceea îl puteți asigura pe domnul vicepreședinte că sunt membru al CNP, nu am de gând să mă retrag și nici nu sunt membru al SNPPC (sunt membru al unui alt sindicat), deci mă va interesa în continuare ce se întâmplă acolo și voi rămâne un observator critic indiferent de cine va posta pe site. Critica poate fi constructivă.

Cu respect,

Link to comment

Desi ma indoiesc ca cei din Consiliul National al CNP nu intra pe forumul nostru totusi aveti posibilitatea sa-i informati de atitudinea deplasata a unor distinsi conducatori ai organizatiei noastre profesionale.Sa speram ca-si vor revizui comportamentul si vor fi in slujba poporului pe care-l reprezinta !

Link to comment

Domnul radusandu, puteti sa-mi ziceti cat de legala este colaborarea politie RUTIERA - jandarmi, in conditiile in care metodologiile de lucru cu aparatul radar stipuleaza clar ca atunci cand se lucreaza cu radarul, echipajul trebuie format din doi politisti.

Link to comment

@Rusy

Nu prea este legala colaborarea politie RUTIERA - jandarmi, in conditiile in care metodologiile de lucru cu aparatul radar stipuleaza clar ca atunci cand se lucreaza cu radarul, echipajul trebuie format din doi politisti. In OMAI nr. 60/2010 stiam ca se face colaborare numai de OP, etc

Dar, lasati-ma sa ma documentez la IGPR/ DR si va voi comunica raezukltatul

Cu stima,

Link to comment

@Rusy

Conform Ordinului nr. 60/2010 privind organizarea si executarea activitatilor de mentinere a ordinii si sigurantei publice, nu se prevede colaborare pe linie de politie rutiera - jandarmerie.

"Art. 6 (1) Dispozitivele de mentinere a ordinii si sigurantei publice pe raza localitatilor urbane si rurale se organizeaza de sefii de politie municipala/oraseneasca, cu forte proprii, iar in functie de particularitatile elementelor situatiei operative, se solicita forte suplimentare de la jandarmerie si politia de frontiera, care se utilizeaza pentru constituirea de patrule mixte.

(2) Cand situatia operativa o impune se pot constitui patrule de jandarmi, care vor actiona sub coordonarea politiei."

Puteti veni cu alte detalii, deoarece nici la IGPR -DR nu se cunoaste nimic...

Cu stima,

Link to comment

De aproximativ o luna la noi se lucreaza cu cate un jandarm pe schimb la fiecare echipaj si nu la municipiu, la biroul DN. Va asigur ca domnul Dinita stie dar nu recunoaste.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Ia uite al dracului...ce limbaj nesimtit are Mediatorul asta...dupa ce ca fac burta mare din cotizatiile noastre lunare si fac pact comun cu ministerul si IGPR-ul, mai are tupeul sa ne mai si jigneasca...nesimtit!

Odata cocotati in functii la CNP nu-i intereseaza decat propriile interese si de regula sa nu deranjeze IGPR-ul sau IGPF-ul. Si la noile state au interese meschine pe care le urmaresc. Aceiasi politica de a face functii pentru oameni si nu dupa necesitate sau dupa volumul de munca. Este un vicepresedinte Hurmuz la departament la IGPF sef de birou peste 5 agenti si activitate zero ce are tupeul de a solicita suplimentarea numarului de functii la noul stat. Bineinteles ca din pozitia in care este se va putea pastra acel birou si chiar dezvolta.

Link to comment
 • 4 weeks later...

Kmcoio si Brainiac

Va numit Badarau purtatori de cuvant sa-l atacati pe Hurmuz, care-i sta in coasta? Sau chiar dumneata esti sefu? Nu este nevoie de anonimat, ne-am prins, de mult vrei sa scapi de el, cum ai facut cu Ionita si altii, dar iti tai craca de sub picioare... In loc sa te tii de artista ta si voi sa-i suflati in dramba, mai bine uitati-va pe lege ce trebuie sa faca biroul ala si ce nu poate face, ramanand ca pe fluviu sa faca supraveghere si control numai Politia TN? Asa au disparut si altii si va fi vai de voi... Tulcea are mult mai putin de controlat ca noi si este de 3 ori mai mare la incadrare.

Asa va disparea si CP ca nu-l sustine nimeni in IGPF si va scrieti destinul de perdanti de serviciu tot timpul. Si mai suntem si pe frontiera externa. Mafia nu vrea sa-i fie oprita contrabanda pe Dunarea, asta e...

Edited by razvratitul01
Link to comment
 • Moderator

Kmcoio si Brainiac

Va numit Badarau purtatori de cuvant sa-l atacati pe Hurmuz, care-i sta in coasta? Sau chiar dumneata esti sefu? Nu este nevoie de anonimat, ne-am prins, de mult vrei sa scapi de el, cum ai facut cu Ionita si altii, dar iti tai craca de sub picioare... In loc sa te tii de artista ta si voi sa-i suflati in dramba, mai bine uitati-va pe lege ce trebuie sa faca biroul ala si ce nu poate face, ramanand ca pe fluviu sa faca supraveghere si control numai Politia TN? Asa au disparut si altii si va fi vai de voi... Tulcea are mult mai putin de controlat ca noi si este de 3 ori mai mare la incadrare.

Asa va disparea si CP ca nu-l sustine nimeni in IGPF si va scrieti destinul de perdanti de serviciu tot timpul. Si mai suntem si pe frontiera externa. Mafia nu vrea sa-i fie oprita contrabanda pe Dunarea, asta e...

Eu cred ca tu esti inapt...daca ai fi citit sau ai fi avut rabdarea sa te documentezi, ai fi observat ca eu nu am nicio legatura cu Hurmuz, Bastiguz, Javruz sau cine mai vrei tu...ai fi observat ca m-am si prezentat unde lucrez intr-un topic. In alta ordine de idei, te-as ruga sa incetezi cu disputele de doi bani pe acest forum, care este un forum serios...sau esti unul dintre cei cinci agenti care nu faceti nimic dar mai aveti nevoie de colegi? Te rog frumos sa te calmezi, ca pentru mine CNP, SNPPC, PCR, PDL nu inseamna nimic, atata vreme cat nu isi justifica discursurile pompoase si enormele sume inghitite prin fapte concrete. NU mai face acuzatii fara acoperire, ca te arzi.

Cu stima.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.