Jump to content
POLITISTI.ro

Group buy pentru comanda casti de protectie active

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Vă asigur că nu aveți de ce să vă faceți griji. Îl cunosc pe Arcan și vă pot spune că este serios și de încredere, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji. Cel mai probabil că a fost mai ocupat în aceste zile și de aceea a intrat mai rar pe aici. Aveți și voi puțină răbdare.

Publicat

Glumeam, Catalin. Suntem nerabdatori si noi. Sunt convins ca daca ar fi avut timp ne-ar fi dat Arcan un semn.

Publicat

LOL. :ner:

Sunteti tari.

Nu am fugit cu banii pentru ca...au fost cam putini... :))

Probabil ca maine sau poimaine ajunge transportul...e cu intarziere de o saptamana fata de prima comanda.

Oricum va tin la curent.

Castile mele au sosit.Fac tot ce spune in prezentare, cu observatia ca mi se par cam mici...sau am eu urechile prea mari...Oricum , saptamana asta poate ajung in poligon sa le testez.

si

post-1356-0-38065100-1338270899_thumb.jp post-1356-0-46048600-1338270939_thumb.jp

Publicat

sa le folosesti cu placere.

oricum se misca repede acest ebay seller, produsele lui ajung destul de repede, fata de altele.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Azi am primit aviz de la posta.Deci coletul a ajuns.Incerc maine sa merg la Vama ca sa il ridic.

Publicat

Au venit odata cu echiparea, sper sa fie de bun augur. Nu uita te rog de ce te-am rugat <kitul>. Merci

Publicat (modificat)

A venit ....Craciunul :))

imag0371d.jpg

Vamesul a fost tot...vames.Adica i-am explicat cum sta treaba,mi-a zis ca e nasol, ca hartia ramane si pe ea scrie 283 de dolari, apoi a zis ca bine...

La plecare cand am dat mana cu el si i-am multumit,si i-am zis ca raman dator... a zis,,..,,toata luna sunt aici,,..:))

Iaca asa ma gandesc ce dreaq sa-i dau ca initial m-am gandit la o sticla de Whiski dar eu stiu?

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
Publicat

Si eu Mariuse! Voi a-ti primit tinuta? Noi doar bocanci , veste , manusi si centuri.....nimic in legatura cu pantaloni sau camasi/tricouri. Stima

Publicat

Nu stiu ce sa zic...Viper cred ca sunt, sunt usori, dar cine stie cat o sa tina. Au si cordura si piele.

Publicat

Peste tot in tara la fel fara tinuta, vesta multifunctionala de la Viper cu centura, manusi si bocanci atat. Restul cred la sfantul asteapta ca si banii.

• Moderator
Publicat

Haideți vă rog să nu amestecăm subiectele și aici să dicutăm despre căștile de protecție acțiziționate prin bunăvoința lui Arcan. Mulțumesc pt înțelegere.

Publicat (modificat)

Luni incerc sa trimit pachetele catre toti .

p.s

Sa imi comunicati cum doriti sa vi le trimit: Cu Posta Romana, e mai ieftin dar fac o saptamana, sau cu un curier gen Fancurier...dar e ceva mai scump.

Oricum plata transportului o veti face cand vine.

Modificat de arcan
Publicat

Salutare!

Eu le vreau cu Posta Romana,coletul ajunge in doua maxim trei zile

Multumesc!

Publicat

Frate si eu vreau tot prin Posta Romana, daca nu mai ai adresa, ma suni sau iti trimit un PM. Salut

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.