Jump to content
POLITISTI.ro

25 % minus. Incotro ?


costinellebada

Recommended Posts

25 % minus din salariu !!! Incotro fratilor???? Cred ca toti avem rate la banci, ne putem pierde casele , pe care cu chiu cu vai ni le-am cumparat ! Ce facem?

25 % mai putin din hrana copiilor nostrii si a noastra , a parintilor ! Ce ne facem?

Din cate am auzit vin si reduceri de personal !

Link to comment
  • Member

Trebuie sa facem ceva cu astia -25% !!! DAR TOTI, nu fiecare....

Edited by mihai770
Link to comment

"Sa traiti bine! Haa Haa Haa !"" spunea cineva .... :emo-box:

Ce anume sa facem? Ce putem face? Avem lideri de sindi kkt! Scuze! Dar asta este adevarul !

Link to comment

Am putea sa incetam sa mai cumparam hartie, pixuri, mape, dosare. Sa vedem ce vor face cand o sa vina petentul si o sa-l trimitem sa cumpere coli pentru reclamatie, declarati, CFL si alte d-astea. Dar este un pas pe care ar trebui sa-l facem toti, altfel nu o sa aiba niciun efect.

Link to comment

"Sa traiti bine! Haa Haa Haa !"" spunea cineva .... :emo-box:

Ce anume sa facem? Ce putem face? Avem lideri de sindi kkt! Scuze! Dar asta este adevarul !

La I.P.J.Bacau chiar ca e un lider de sindikkt!!!!Intrati pe snppc.ro si priviti la domnul Pavel Marian Cristinel care nici nu a invatat sa poarte uniforma de politist si a imbracat sacoul de la tinuta de ga;la peste o camasa care se poarta la tinuta de strada.Informatii la snppc Bacau zero.daca un membru il intreaba ce se mai aude pe la sindicat acesta spune:"mergi pe site".La ultima sedinta cu tema reorganizarea MAI ,alaturi de conducerea IPJ a participat si domnia sa,acesta din urma facand propuneri serioase de dat afara oameni si reduceri de posturi.Intrebarea este :domnia sa face parte din conducerea MAI sau din conducerea sindicatului SNPPC ,care apara interesele membrilor de sindicat?:(

Link to comment

Acolo unde lucrez eu, oamenii sunt destul de hotarati sa nu mai bage bani in hartie, toner, sau in masinile de serviciu.

A fost o situatie cand s-au cerut bani pentru masini iar unul dintre colegi s-a ridicat si a spus ca de 2 zile vine pe jos la munca pentru ca leasing-ul i-a luat masina. Nu a mai cerut nimeni nimic, iar masinile zac in curte. Asa e normal sa facem. Sa se aleaga praful de tot daca asta vor!

Vineri, cand au venit fluturasii ciuntiti, la 12 am plecat toti acasa. A ramas O.S., grupa si cei care erau in serviciu la O.P.

Iar in sindicat nu am avut incredere niciodata, motiv pentru care nu sunt membrul niciunuia. Numai gunoaie care iau ceva bani in plus si fac burta mare.

Am fost la CNP cu o sanctiune a unui agent, iar presedintele nici macar nu a avut bunul simt sa se uite pe ea, a semnat-o direct.

Dar e tot vina noastra ca ii acceptam. Suntem fricosi, nu avem coloana vertebrala, meritam sa ni se intample orice.

Link to comment
  • Moderator

Asa mai da....ca asta e adevarul...si eu am un sef de plangi cand il auzi ce debiteaza...si doamne ce lingau si pupincurist mai e...incredibil asa ceva...mie nu mi-a stat niciodata in caracter sa vorbesc de rau pe cineva, nici daca stiam ca acele informatii sunt 199 la suta adevarate...nu se poate asa ceva...este incredibil ceea ce se intampla.

Link to comment

Cred ca ar trebui sa ne inchidem cu totii celularele pe care tot noi le platim pentru serviciu,si ne vom intoarce cu 10 ani in urma. Vai de noi, ca nu suntem in stare de un protest adevarat. Iesitul in strada face jocul politic al cuiva. dar asta cu telefoanele, cred ca ar merge. La noi la Timis, liderul de sindicat s-a luptat cu inspectorul sef pana l-a dat jos, apoi a tacut. Am inteles pana la urma ca avea o problema personala cu acesta si s-a folosit de noi. Halal sindicat. La noi se lucreaza haotic, fara nici un drept, nu avem program fix ci numai tampenii, patrulari pe D.N. permanent,inclusiv posturile, si alte cele. Pe liderul de sindicat il doare in spate. NE DAU MAI PUTINI BANI SI MAI MULT DE LUCRU...

Link to comment

Fratilor nu este vorba numai de liderii de sindikkt!

Ce facem NOI , astia "multi si prosti" , cum am auzit pe cineva ..... NOI < PALMASII> La noi, este ceva de genul "lasa-ma sa te las" , ar face dar ......cred ca nu le-a ajuns cutitul la os! Mie unul cred ca mi-a ajuns ! Daca mai vine si iarna si scumpirile de care se aude , la gaze si energie el. , este clar voi fi debransat ! CRED CA MA VOI MUTA LA SEDIUL POLITIEI !......pana v-a fi debransat si asta!

Aseara a aruncat cineva o "vorba" ia sa ne unim sa nu mai intram in serviciu ! Ce or sa faca? Sa stam la sediu ! Toata lumea a lasat capul in jos si in urmatoarele 5 min eram in teren !

Eu unul pe liderul de sindikkt nu stiu daca l-am vazut mai mult de 3 ori in 6 luni!

Eu unul nu am auzit nici un lider de sindikkt sa zica "cine nu vine la o demonstratie/miting este exclus din sindicat! Adica sa fie radikli in "lupta"lor cu conducerea!

Toti sunt la mana lor !

VA doresc o zi cat mai buna si fara evenimente! ma duc la somn!

Link to comment

- 25% la salariu cred ca ,, este bine". or sa ne faca ei sa credem asta. De ce ? Deoarece in lunile urmatoare o sa avem parte si de cite 4 zile libere dar si neplatite. Atunci cind este mai bine? :slapb:

Link to comment
  • Member

- 25% la salariu cred ca ,, este bine". or sa ne faca ei sa credem asta. De ce ? Deoarece in lunile urmatoare o sa avem parte si de cite 4 zile libere dar si neplatite. Atunci cind este mai bine? :slapb:

..d zvonul asta am auzit si eu la CT, plus ca am mai vb cu cineva de la TM si a zis ca la ei la MRU se aude cam acelasi lucru.

JUST WAIT AND SEE. :doh::doh::faint:

Link to comment
  • Moderator

Trebuie luată în calcul și varianta unei intoxicări, ce se vrea a preveni eventualitatea apariției unor proteste spontane ale polițiștilor. Se practică și așa ceva.

Link to comment

ştiţi bancul cu iţic, care s-a dus la rabin ca să se planga că stă într-o singură cameră cu soţia, copiii şi soacra... iar rabinul l-a sfătuit să bage în cameră o capră, apoi o oaie, o vacă, un măgar şi nişte găini? şi când iţic s-a plâns că nu-i deloc mai bine, ci mult mai rău, rabinul l-a sfătuit să scoată afară, pe rând, noii co-locatari. iar iţic, rămas din nou doar cu soţia, copiii şi soacra, s-a simtit, brusc, teribil de fericit.

eu nu cred că zvonul cu zilele libere băgate pe gât se va adeveri.

Edited by crysmary
Link to comment

Chestiunea cu 25 % s-a vazut ca s-a intimplat dar , se aude o chestie si mai si de la inceputul lui ianuarie 2011 . Cica conform noilor norme de calcul scaderea se continua cu inca 20 % .Poate fii adevarat ? Voi ce ati auzit ? Si asa cum spun toti, interesul pentru munca trebuie sa sporeasca dupa asa intimplari . :doh::hmmmt:

Link to comment
  • Member

Se pare ca si la mine este ca peste tot in tara.Mie seful imi zice de la obraz sa ma ocup de masina,iar cand le-am zis de coli s-au simtit foarte ofensati ca am avut tupeul sa le spun asa ceva.Iar lingaii si sifonarii sunt tratati preferential.Ei patruleaza doar cu masina iar talpasii cu agentii de paza pe jos.De cand s-au facut taierile de salariu s-au inmultit si controalele.Nu stiu ce sa zic,dar eu nu mai pot sa inghit manevrele astea care se fac........

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.