Jump to content
POLITISTI.ro

Control intern de la I.G.P.R. la I.P.J. Neamţ, datorat evadării unui bărbat


NewsBot

Recommended Posts

O echipă de poliţişti din cadrul Direcţiei Control Intern a I.G.P.R. se deplaseze la I.P.J. Neamţ, din dispoziția secretarului de stat Petre Tobă

Secretarul de stat, Petre Tobă, a dispus astăzi, 2 mai 2012, ca o echipă de poliţişti din cadrul Direcţiei Control Intern a Inspectoratului General al Poliţiei Române să se deplaseze la I.P.J. Neamţ pentru verificarea modului în care polițiștii desemnați să asigure măsurile de pază și escortă a unui bărbat arestat preventiv și-au îndeplinit atribuţiile de serviciu. În funcție de rezultate, se vor aplica măsurile legale în consecință.

În prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț s-au luat măsuri specifice pentru căutarea și prinderea suspectului.

Link to comment
  • Moderator

Se pare că domnul Tobă, nu a uitat că a pierdut fotoliul șefiei Poliției Române, în urma unui scandal mediatic de la Neamț, iar acum suflă și-n iaurt. Sau poate aceasta este ocazia să-și plătească niște polițe prin zonă după acel episod, cine știe?

Oricum, mi se pare exagerat să trimiți o echip de control pentru un astfel de caz.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.