Jump to content
POLITISTI.ro

De unde cumpar o pereche de catuse?


soryn

Recommended Posts

daca suntem pe un forum cu si despre politisti normal ca sunt politist... daca voiam altceva ma duceam la sex shop... treaba e ca pe la mine pe la munca am niste colegi mai fara spirit de colegialitate si mi-au cam disparut catusele... de aceea intreb de unde pot sa cumpar altele ....

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Eu nu sunt din Bucuresti deci nu am sa pot sa-ti dau adrese sau nume de magazine de unde poti sa iti procuri,insa in orasul unde stau le gasesc la magazinele cu specific vanatoresc!

PS:pe acest forum mai sunt si civili care tasteaza si mai ales ca nu ai nici +

Edited by cipri83
Link to comment

se gasesc ca ciupercile dupa ploaie, daca incercai macar sa dai o cautare pe google, gaseai nenumarate... sunt magazine online care au si magazine fizice.. army shop, military shop, kaki shop.... magazin in centrul vechi, la gara de nord... cora pantelimon....

Link to comment

o mica observatie ... daca respectivele erau "tip mai", poansonate cu acea sigla MAI in oval, pun pariu ca daca vei vrea sa le "returnezi" gospodarului unitatii, acesta NU-ti va primi d'alea "de la piata". daca erau din cele cu balama .... se mai schimba situatia.

acum se va vedea daca este politist sau nu :naughty:

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

soryn nu are rost sa dai banii pe unele din comert, in primul rand pentru ca cele mai multe sunt foarte proaste din punct de vedere calitativ, iar a doua problema e cea semnalata de serhente Garcia, nu le poti preda in locul celor primite pentru ca nu au inscriptia cu MAI.

Mai bine ia legatura cu colegul de la magazia de armament si cu siguranta gasiti o solutie sa rezolvi problema.

Bafta!

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Plus ca alea din comert in general sunt mai subtiri si au un singur rand de dinti, fiind foarte usor de desfacut inclusiv cu o banala agrafa de par. I did that. :naughty:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.